2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
اخه اندازه نرمالشو نمیدونستم الان مامانای گل گروه گفتن که نرماله من میکرو شدم طبق میکرو و سونو ۱۱هفت ...

مبارك باشه عزيزم ان شا الله بقيه راه بارداري رو هم به سلامت طي كني ، ميدونم عزيزم شما ميكرو انجام دادي ، من اولين سونويي كه براي قلب رفتم يك هفته كمتر از سن بارداريم بود به همين خاطر هم دكترم براي ٧ بهمن سونو nt نوشته ، ممنونم عزيزم دعا كن براي من هم همه چيز خوب باشه .

نه عزیزم آزمایش ندادم فعلا  رویان قبول نمیکنه بنویسه ماه بعد وقت دارم اگه بازم قبول نکنه اسفند ...

من از روی آزمایشهای آناجان،دادم یه دکتر زنان نوشت برام ،اصلا هم از آزمایشها سردرنمیاورد.بروبده بیرون برات بنویسم.من به دکتره گفتم راه دور میرم بر درمان،دکترگفته باجواب اینها برم پیشش.

شماهم همین کار ر کن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ داروهایی ب ضخامت مصرف ‌کردین ؟

شماکپسول فرتیل CMاستفاده کردین برای افزایش ضخامت آندومتر؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام سلام صد تا سلام☺️☺️☺️ من و جوجه هام اومدیم😍 اولین باره که با چهارتایی میاییم تاپیک😄

ای جووونم بسلامتی ..از همین الان خودتو مامان بدون

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم بسلامتی انشالله،،،منم فردا میرم واسه انتقال انشالله که با دست پر برگردیم

ممنون عزیزم😘 ان شاءالله که همه چی به خوبی برات پیش رفته و داری از الان با نی نی هات کیف می کنی😍

به به🌻🍃🍀 ننه جدید دارم🌸🌻 عزیزم خدا پشت و پناهت برو که قراره مهمون دائمی خونت رو بیاری با خودت ...

مرسی مامان چهارقلوها😘😍 کلی انتظار کشیدم ولی بالاخره اوردمشون😍😍 دست به مهره هم حرکته! حالا که اومدن بابد دیگه تا تهش بمون😄😄😄 نه براشون زن می گیرم نه شوهرشون میدم باید تا اخرش بیخ ریش خودم بمونن😆

سلاممممم به همگی،منم امروز رفتم دکتر بهم گونال اف داده روزی دو تا تا سه شنبه باید بزنم،امشب سرخوشانه اوردم خونه خودم زدمشون،هم خندم گرفته بود شکمم هی میپرید بالا پایین هم گریم گرفته بود 😂استرادیولم از فردا باید بخورم،شماهم همینطوری بود داروهاتون؟من نمیدونم چرا حس گیجارو دارم😂امروزم روز چهارم پریودم بود

من از روی آزمایشهای آناجان،دادم یه دکتر زنان نوشت برام ،اصلا هم از آزمایشها سردرنمیاورد.بروبده بیرون ...

عزیزم مشکل اینجاست که اگه همه آزمایش هارو هم انجام بدم برم رویان اصلا توجه نمیکنن نگاه نمیکنن 

خداجونم شکرت