2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مبارکه عزیزم.انشالله به سلامتی این دوران روطی کنی وسالم بغلشون بگیری چون مطمئناً این بتای تپل دوقلو ...

ممنونم عزیزم دلم🌸🌻

ان شاءالله روزی همه❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نه چهارشنبه آز دادم فردا تکرارش میکنم .خیلیم نگرانم.آخه چند بار اوق زدم.خطرناک نیست مثلا باعث بشه جن ...

نه بابا این همه مامان عوق میزنن!!!!

بتای تپل اینارم داره دیگه.....

بعد هی گیر بده به هاله بی بی چکت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای عزیزم خیلی خوشحال شدم برات خدا رو شکر هزار بار تبریک میگم بهت

ممنووووووونم مامان جون🌸🌻🍃🍀

ان شاءالله حاجت روایی همه❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
فدات بشم عزیزم..... دیگه واجب شد یه ویزیت با هم هماهنگ کنیم..... هزار ماشالله به وروجکات..... دید ...

برای من که افتخاره عزززززززیزم ❣🌸🌻🍃

والا مامان چهارقلوها😁😉 فعلا فقط به گفته همسر جان صورتش تپل شده. صباهم خیلی کم کم در حد یه ثانیه یکم حال تهوع دارم...

فقط آنا جون روم به دیوار🙈

من صبا ک میرم دستشویی ادرارم خیلی زرده... خیلی ها🙈🙈🙈🙈بقیه روزا نه. انقد که آب میخورم و تند تند میرم سفیده🙈 ببخشید دوستان سوالم بد بود🙈

میگم اون قضیه پروتئین در ادرار به این ربط داره؟؟؟

سلام بچه ها  هفت روزه كه دارم داروهاي انتقال رو ميخورم الان شديدا سرما خوردم 😩😪😪به دكترم تا ...

عزیزم سر خود نخوری بهتره.....

دکتر عمومی لااقل برو ببین چی بهت میده بگو بنا رو بذارین که باردارم و بر اساس اون دارو بدین......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من خيلى خيلى به فكر كاربر مادر٨٨ هستم اصلا خبرى ازش نيست هيچ كسى ازش خبر نداره؟؟؟ هر روز مى ...

والا منم خبری ندارم.....

امیدوارم هر جایی هست حالش خوب باشه....

اوکی پس ربطی به سن جنین نداره.....

من هردودفعه همین جوری زدم.. سروز قبل.🌻

دوستای گلم شبتون بخیر🌹 من فردا صبح به امید خدا میرم که جوجه هامو با خودم بیارم که ۹ ماه مهمونم باش ...

عزیزم پا قدمشون مبارک باشه.....

انشالله به سلامتی بغلشون کنی......

آنا جان فقط من لک بینیم قطع نمیشه و این خیلی نگرانم میکنه دیروز عصر باز لک دیدم امروز صبحم هم لک دید ...

عزیزم نگران نکن خودتو خیلیا داشتن.....

به دکترت بگو نیاز باشه باز پروژسترونتو بیشتر میکنه....

استراحت مطلقی؟

برای من که افتخاره عزززززززیزم ❣🌸🌻🍃 والا مامان چهارقلوها😁😉 فعلا فقط به گفته همسر جان صورتش تپل ...

نه عزیزم خوب برا اول صبح چون غلیظه زردتره.....

ادرار زرد نشونه بدی نیست.....

در طول روزم احتمالا چون آب میخوری رقیقه کمرنگ میشه.....

😂😂😂 دارم میرم آز امیدوارم بتای تپلم .جسابی تپل تر شده باشه

مطمئنم عزیزم.....

بچه ها يه چى مى خوام بهتون بگم واقعا بهش همه عمل كنيم از روز اولى كه مامان آينده انتقال داد هممون ف ...

هانا جون پیامتو الان دیدم🌻🍃🍀

واقعا شرمندم میکنی❣

در ادامه حرفات خواستم بگم.. دقیقا همینطوره که گفتی، فکر منفی اگه میکردم حرفی نمیزدم ازش و سریع میگفتم و میگم استغفرالله ربی و اتوب و الیه و لعنت بر شیطون...

یعنی تو هر شرایطی بودم ... فکر منفی یه لحظه میومد منم این ذکرو میگفتم...

بخدا منم مشکل دارم تو زندگیم،همه دارن... اما من بیشتر به این معتقدم که خدایی دارم که از همه قوی تره❣🌸🌻

من از روز انتقال هرروز با خدا حرف میزنم هرروز.. انگار به خودم آرامش میده.قبلا هم اینکارو میکردم..

منم خیلی جاها دلم گرفته و اشک ریختم و ناراحت بودم اما خب چه میشه کرد باید پاشد و دوباره تلاش کرد❣🌸🌻

اما خب این تصمیم جدید زندگیم بوده که با غصه که حل نمیشه .. پس تحت هر شرایطی امید داشته باش🍃🍀

به قول مادرشوهرم این عروس من بی خیاله حرص و جوش غصه نمیزنه... 

حالا نمیدونم تعریف یا نه😁😁😁😁😁

اما اهمیت نمیدم به مشکلات.. منظور به چشم یه کوه بزرگ نگاهشون نمیکنم. 

بلاخره یروز حل میشه این صبرمونه که باید اندازه یه کوه باشه🍃🍀🌻

عزیزم نگران نکن خودتو خیلیا داشتن..... به دکترت بگو نیاز باشه باز پروژسترونتو بیشتر میکنه.... استر ...

استراحت مطلق نیستم دکتر نگفت استراحت مطلق کنم

دکترم شیاف ۳ تا کرده و دوفاستون ۳ تا میخورم

انوکساپارین هم قطع کردم

امروز باز میخوام برم ببینم چی میگه

ولی نگرانم نکنه جنین مشکل داشته باشه و رشد نکنه و این لک بینی به خاطر اون باشه

آخه من یه بار جنینم رشد نکرد ولی اون موقع لک بینی نداشتم

دوستای گلم شبتون بخیر🌹 من فردا صبح به امید خدا میرم که جوجه هامو با خودم بیارم که ۹ ماه مهمونم باش ...

به به🌻🍃🍀

ننه جدید دارم🌸🌻

عزیزم خدا پشت و پناهت برو که قراره مهمون دائمی خونت رو بیاری با خودت❣🌸