2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بچه ها يه چى مى خوام بهتون بگم واقعا بهش همه عمل كنيم از روز اولى كه مامان آينده انتقال داد هممون ف ...

دقیقا هانا جون واقعا امید خالص یه چیز دیگست.....

من سعی میکنم در مورد تک تک دوستان + بودنشونو باور کنم و بهشونم القا کنم و انرژی + بفرستم به سمتشون، اما تاثیر حس واقعی خودشون واقعا تعیین کننده هست.....

من هزار بارم القا کنم قراره + بشه یه حرف پر از انرژی غیر + دوستمون کلا صدها انرژی + رو یه جا از بین میبره.....

واقعی و عمیق بودن این حس واقعا خیلی مهمه یعنی فقط تو حرف نباشه انرژی + از جون و دل برخیزه یه چیز دیگست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چقد بعد از انتقال رفتین برای سونو ساک و چقد بعد  برای صدای قلب ؟

عزیزم چون بتام بالا بود ی هفته بعد مثبت شدن ساک معلوم شد

۱۲!روز بعد دیده شدن ساک هم خداروشکر قلب زد

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

دوستای گلم شبتون بخیر🌹

من فردا صبح به امید خدا میرم که جوجه هامو با خودم بیارم که ۹ ماه مهمونم باشن❤️❤️ و واسه یه عمر چراغ خونه ام🌟😍🌟😍 .

با دلهای پاکتون برام دعا کنید.❤️🌹❤️

ان شاءالله همگی به زودی حاجت روا شید🙏😊😍

ياس بانو جون يعني پرولاكتين بيتربيت اونهمه تاثير داره، پس من هفت ماه با پرولاكتين بالا اقدام بو ...

بنظرم پرولاکتین بالا خیلی تاثیر داره، البته شاید الان بعضیا بیان بگن که ما پرولاکتینم اصلاح کردیم ولی هنوز باردار نشدیم، خب چیزای مهم دیگه ای هم هست، ولی یکی از چیزای مهم همین پرولاکتینه، که مثل قرص ضد بارداری می مونه، من تنها کاری که کردم در کنار قرصی که خوردم این بود که استرسمو کم کنم، چون از وقتی دکتر بهم گفته بود بیا لاپاراسکوپی به حدی ناراحت و استرسی شده بودم که قند خونم تا حد 100 رسید، پرولاکتینمم خیلی بالا رفت، دیگه بعدش خیلی رو خودم کار کردم تا بهتر شدم ولی محیا یه چیزی بهت بگم، من تا حالا نشنیدم کسی که هنوز ذخیره تخمدانش داغون نشده، بهش بگن کیفیت تخمکت خرابه، آخه احساس میکنم اینا با هم رابطه مستقیم داره، مثلا من بیمارستان که میرفتم، اکثرا خانمای بالای 40 سال که ذخیره تخمدانشون زیر نیم بود، دکتر بهشون گفته بود که شاید تخمکا کیفیت مطلوب نداشته باشه، حالا بماند که خیلیاشونم باردار شدن با همون وضعیت

دوستای گلم شبتون بخیر🌹 من فردا صبح به امید خدا میرم که جوجه هامو با خودم بیارم که ۹ ماه مهمونم باش ...

عزیزمممم دعامیکنم برات انشالله که سفت میچسبن به دلتتتتت😍😍😍😍

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
دوستای گلم شبتون بخیر🌹 من فردا صبح به امید خدا میرم که جوجه هامو با خودم بیارم که ۹ ماه مهمونم باش ...

سلام عزیزم بسلامتی انشالله،،،منم فردا میرم واسه انتقال انشالله که با دست پر برگردیم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من انتقالم روز ۱۵ پریودم بود ۲ روز قبلش لنفوسیت تراپی شدم و یک ماه قبلش هیستروسکوپی تشخیصی انجام داد ...

ببخشید شما باردارید؟لنفوسیت تراپی چیه؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان