2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام عزیزم  خدارو شکر ولی من متوجه نشدم امپول داداوکی شدیعنی  چی ؟  چکار کرد دقیقا ...

عزيزم اين امپولو واسه فيبروم زدم قبل پريود انتقال همون پريود ن دردي داشتم ن خونريزي بعدم انتقال 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزيزم باردارم اصلا مشكلى پيش نمى ياد نگران نباش.اين طرز فكر ماهاست كه برامون استرس ايجاد مى كنه ...

بسلامتی مبارکه عزیزم،،،ممنون از جوابت

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزيزم من دو دفعه انتقال دادم كه هر دو بار مثبت شد ولي دفعه اول توي ٩ هفته سقط شد .

ای وای الهی 

الان بارداری درسته ؟ نی نی کی به دنیا میاد؟ تیکرت دخمله خودت مامان سبحانی یه پسر داری ؟

ببخشید یادم رفت سوال کنم الان شما فیبروم داری وبارداری؟ مشکلی نداره ؟ منم خیلی شنیدم که باردارها فی ...

بله عزيزم من الان هم فيبروم دارم و باردارم ، يك عدد فيبروم ٣٢ ميلي متر و يكي ديگه هم ٤٧ ميلي متر ولي هميشه بهم گفتن اثر فشاري نداره و سري قبل سر سزارين دكترم گفت بعد از ٤ ماه يك سونو بده كه بزرگتر نشده باشه كه من ديرتر رفتم برام سونو بنويسه و ديگه بعدش هم دوباره باردار شدم .

انا جان ما بیمه نیستیم  حالا به همسرم گفته برم دنبال سوابقش بیمه بشیم

بیمه تامین که ساپورت میکرد حالا پیگیر باش....

هر جا میخوایی عمل کنی ببین چه بیمه ای رو ساپورت میکنن.....

ایرانیان و سلامت و.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای وای الهی  الان بارداری درسته ؟ نی نی کی به دنیا میاد؟ تیکرت دخمله خودت مامان سبحانی یه پسر ...

بله عزيزم الان طبيعي باردارم ، يك دختر ١٠ ماهه دارم كه با آي وي اف باردار شدم و الان هم جنسيت ني ني ام هنوز معلوم نيست ، اسم كاربريم همينطوري مامان سبحان هست چون قبلا دوست داشتم اگر پسردار شدم اسمش رو بگذارم سبحان حالا ديگه هر چي خدا بخواد فرقي برام نميكنه واقعا .

خوب انا جون اینا مانع ازاد شدن تخمک شده دیگه  بعد منطو  از اوکی شد چیه ؟ بعد فیبروم چی شد ...

من در مورد ساختار فیبروم نمیدونم ولی میدونم مثلا تو کیست آندومتریوز این آمپولایی که یائسگی موقت میدن میتونن باعث خاموش شدن آندومتریوز بشن و نیاز به عمل رو منتفی کنن یا لااقل عمل رو راحتتر کنن.....

در مورد فیبروم نمیدونم قضیه چیه، منظورم این بود شاید حرف دوستمونم یه همچین داستان مشابهی داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان من از صبح با ابن سينا تماس ميگيرم

متاسفانه نتونستم وقت بگيرم

ميخوام كلينيك اندومتريوز ويزيت شم

راهي و شماره اي غير 02123519?هست؟

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
عزيزم اين امپولو واسه فيبروم زدم قبل پريود انتقال همون پريود ن دردي داشتم ن خونريزي بعدم انتقال  ...

مرسی عکس فرستادی عزیز دلم 

اسمش میدونی چی بود؟

بعدش من چرا انقد گیرایم پایین اومده 

باورت میشه بازم متوحه نشدم که کلا چی شده ؟

ببین فیبرومتو دست نزدن فقط این امپولو زدن که فیبرومت اثر فشاری نداشته باشه رو جنین و لانه گزینی کنه ؟ 

الان فیبرومت هست هنوز؟

یعنی یه امپولی هست که اثر فشاری فیرومو کم میکنه؟

بخدا گیج شدم دیروز دریه قنادی ماشینو پارک کردیم رفتیم داروخونه یه مدتی موندم گفتم میرم تو ماشین به جای اینکه برم درقنادی رفتم یه جایی که همیشه جای پازک داشت پارک میکردیم دیدم ماشین نیست ریموتو زدم معلوم نبودصداش از کجا میاد برگشتم رفتم به شوهرم تو داروخونه میگم ماشین کجاست ؟ چشماش گرد شده بودگفت دم قنادی 

یعنی اصلا یه لحطه هم یادم نبود ۲۰ دقیقه پیش کجا پارک کردیم یعنی تا این حد 

بله عزيزم من الان هم فيبروم دارم و باردارم ، يك عدد فيبروم ٣٢ ميلي متر و يكي ديگه هم ٤٧ ميلي متر ولي ...

خوب قشنگم دکترت کی بود؟

من میخوام یه دکتر درست حسابی بهم بگه اثر فشاری داره یانه ؟ بعدشم سونوی سه بعدی کرد فهمید ؟ 

خوب قشنگم دکترت کی بود؟ من میخوام یه دکتر درست حسابی بهم بگه اثر فشاری داره یانه ؟ بعدشم سونوی سه ب ...

عزيزم من كلا براي درمان ناباروري رويان ميرفتم و اونجا هر دفعه يك نفر سونو ميكنه ولي همون اول يعني سال ٩٤ وقتي توي سونوي معمولي فيبروم رو ديدن فرستادن سونوي داپلر توي همون رويان كه همون سونوي ٣ بعدي هست فكر كنم كه بهم گفتن اثر فشاري نداره و برام انتقال دادن ولي بعد از اينكه ديگه باردار شدم براي دوران بارداري و سزارين پيش دكتر مرضيه وحيد دستجردي رفتم و الان هم همونجا ميرم .

مرسی عکس فرستادی عزیز دلم  اسمش میدونی چی بود؟ بعدش من چرا انقد گیرایم پایین اومده  باو ...

عزيزم استرس بدترين چيز برات شُل كن بزار خودش بيفته رو روال 

بمن گف اين امپولو بزن ك فيبروما خودشونو بكشن تو

انشااله خير برات و درست ميشه 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
هزینه انتقال کدوم بیمارستان یا مرکز هستش نازنین جون

عزیزم بیمارستان پارسیان

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!