2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684575 پست
بیمه نفتیم که مثلا از همه بیمه ها بهتر ساپورت میکنه

تاراجان شماچندبار پانکچرشدی؟اطلاع داری که نفت فقط۳بار رو تقبل میکنه! متاسفانه من اطلاع نداشتم و۳تا انتقال آخرم رو هیچ پولی بهمون ندادن(فکرمیکردم هزینه هاروفیش حقوقی اضافه میشه ولی نمیشد)

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم من هم فيبروم بزرگ دارم كه از اول كه سونو ميشدم بهم ميگفتن اثر فشاري نداره و داخل رحم نيست و عم ...

اخه میدونی چیه عزیزم 

موضوع مضحک اینه که اصلا اینا به این مسئله فکر نکردن 

من امروز سونوی معمولی واسه چک فولیکول هام داشتم که چقدر شده و امپول بزنم یانه ؟

فکر کن  سونو کرد ساغر هیچی نگفت گفتم خانم دختر فولیکول هام رشد کردن ؟ گفت یه دونه داری ولی بزرگه به درد نمیخوره 

گفتم دوتا داشتم که به لحظه نگاه کرد گفت دوتا داری ۱۲ دوتا ۸ 

آخه مگه میشه البته من خیلی تپلم اینم بگم 

بعد من خودم گفتم خانم دکتر این فیبرومی که من دارم تاثیر نداره در عدم لانه گرینی گفت ممکنه😳😳😳

بعد چون امروز میخواست یه مهندسه بیاد و سونوی سه بعدی بهشون یاد بده گفت میخوای سونوی سه بعدی کن 

که انجام داد منم گفتم خوب نتیجه چیه گفت عکس گرفتم دکتر تهرانی باید بگه 🧐

یعنی این دیده نمیگه ولی تهرانی ندیده بگه 

بعد از مشاوری که میگه چه داروهایی دکتر نوشته پرسیدم گفت نوشته که باید عمل شه 

تاراجان شماچندبار پانکچرشدی؟اطلاع داری که نفت فقط۳بار رو تقبل میکنه! متاسفانه من اطلاع نداشتم و۳تا ا ...

عزیزم من دفعه اولمه پانکچر شدم فعلا فقط هزینه داروها رو بهم دادن 

بله خودم دیدم تو دستورالعملشون که نوشته هزینه سه نوبت ivf یا icsi پرداخت میشه حالا باید دید چطوری اجرا میکنند

سرچ کن توی نت هم هست

منوجه نشدم یعنی فاکتور هزینه رو دادی بهشون و واریز نکردن؟!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم من دفعه اولمه پانکچر شدم فعلا فقط هزینه داروها رو بهم دادن  بله خودم دیدم تو دستورالعملش ...

آره عزیزم فاکتورارو میدادیم ولی چون هزینه ها روی حقوق میومدوهیچ وقت یکجاپرداخت نمیکردن و ماهم استیت رو چک نمیکردیم ومتوجه نشده بودیم که بارهفتم که خواستیم اقدام کنیم گفتن شما۳بارآخرم هزینه ای بهتون تعلق نگرفته،البته ما از طریق دیگه ای اقدام کردیم وبا دوندگیهایی که کردیم الان۲بار دیگه میتونیم وارد سیکل بشیم

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
نه يه روزايي اصلا نميخوره، با زبان ميدتش بيرون، يه چند روزهم محض احتياط ندادم كه مطمن بشم از آد هستش ...

اینو به دکترش گفتی؟

نظرش چیه؟

راستی یه جا نده.....

قطره قطره بده.....

مثلا یه قطره بده منتطر بمون رفت پاسین بعدیو بده.....

ببین نتیجه چی میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله عزیز

تارا جان 

من اصلا به اینکه تشخیص صالحپور درست بوده شک دارم 

چطور تهرانی دوماه پیش گفت که مشکلی نداره و ۲۴ میلی هست البته اون سونوی معنولی کرد 

صالحپورم چند بار سونوی معمولی کرده چیزی نگفته حالا من امروز اصرار کردم سونوی سه بعدی کردو نوشته که عمل بشه 

میگم به نظرت پیش چوبسازم برم 

میخوام پیش یه ادم بی طرف و حرفه ای برم که واقعیتو بگه