2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
ببین کاملا معلوم از توضیحاتت که دکترت یه ادم بی وجدان هست که همه چیو سرسری میگیره...حتما عوضش کن...ی ...

بله واقعا 

حالا انروز خیلی عجیب بود از ابن سینا زنگ زدن 

گفتن که شماچرا نیومدی 

گفتن راستش من خیلی سرخورده شدم از شما رفتم نیکان 

ولی از اونجا هم راضی نیستم 

دیکه نگفتم یه بار انتقال دادم اونجا منفی بوده 

گفتن الانم اونا بهم گفتن که فیبزوم داری باید عمل کنی ولی من به تشخیصشون اعتماد ندارم 

گفت خوب بیا پیش دکتر جوهری 

گفتم اخه ایشون که به من همون اول گفت اهدایی 

گفت خوب نخواسته وقتت گرفته شه

گفتم من تا اخرین لحطه تخمک خودمو میخوام 

گفت حالابیا ببین چی میشه 

گفتم همه ازمایشاتو اونجا دادم ها نگین دوباره بده گفت باسه .نمیدونم والا برم یانه اخه خاطره خوبم که از جوهری ندارم 

ادامس میجوید خیلی بی تفاوت گفت باید اهدایی بگیری 

حداقل تهرانی و صالحپور یه دخترم و به حق پنج تن بشه و اینا میگن 

هرچند که شاید به خاطر پول میگن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دیدم میگن مثانه پر باشه. بعد از انتقال کی رفتی دسشویی؟ منم با سیاه دانه چرب میکنم اما بو میده لب ...

من عصرش رفتم دیگه...بقیه روزام چرب کن زیر لباسات یه تاپ بپوش که بقیه لباسا بو نگیره...

نه من خودم نخواسته بودم ولی تو یکی از پستام گفتم که درخواست بدین یا  دکتر افلاطونیان باشه یا دکتر فیروز آبادی..البته اگه با مرد بودن دکترتون مشکلی ندارین افلاطونیان مرد هست...چون هر دو تجربه لازم رو دارن تو این زمینه حتی یه سرچن بکنین تو نت میتونین اطلاعات بگیرین درموردشون.

چون دکتر خودم تو شیراز میگفت که نقطه قرار دادن جنین خیلی مهمه .حتی بیشتر از کیفیت و شرایط محیطی رحم

من عصرش رفتم دیگه...بقیه روزام چرب کن زیر لباسات یه تاپ بپوش که بقیه لباسا بو نگیره... نه من خودم ن ...

آها خودم تعریف دکتر فیروزآبادی و افلاطونیان و داور شنیدم. عمل پانکچرم با داور بود. راستی کیفیت جنین هات چی بود و اینکه جنین هچینگ بودن یا نه؟ الان ماه چندم بارداری هستی؟ 

من عصرش رفتم دیگه...بقیه روزام چرب کن زیر لباسات یه تاپ بپوش که بقیه لباسا بو نگیره... نه من خودم ن ...

بعد اینکه من از انتقال میترسم از طرفی روز پانکچر بعد از عمل حالت تهوع داشتم نمیدونم الرژی ب بیهوشی بود یا بخاطر هایپر حالت تهوع داشتم. دوس دارم بیهوش انتقال بدم ولی اگه بعدش تهوع داشته باشم که خیلی بده 

سلام ظهر بخیر،،،ببخشید خواستم بپرسم واسهانتقال باید ناشتا باشی یا نه؟؟مثانه باید خالی باشه یا پر؟؟دکتر بهم چیزی نگفت،،،زنگم میزنم که ازشون بپرسم گوشی رو برنمیدارن😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام

من اصلا نرسیدم پستها رو بخونم......

انشاله مثبت هستی و شیرینی منم دعا  هست از طرفت

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

[QUOTE=79192818]سلام ظهر بخیر،،،ببخشید خواستم بپرسم واسهانتقال باید ناشتا باشی یا نه؟؟مثانه باید خالی باشه یا پر؟؟دک

مثانه خالی باشه حتما که بعدش نخوای بری دستشوی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
[QUOTE=79192818]سلام ظهر بخیر،،،ببخشید خواستم بپرسم واسهانتقال باید ناشتا باشی یا نه؟؟مثانه باید خال ...

عزیزم پس چرا میگن اگه مثانه پر باشه بهتر انتقال میدن؟؟منم میترسم میگم اگه پر باشه باید سریع برم دستشویی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم پس چرا میگن اگه مثانه پر باشه بهتر انتقال میدن؟؟منم میترسم میگم اگه پر باشه باید سریع برم دستش ...

بزار آنا جون بیاد راهنمایی کنه.... منم طبق اینکه بعدش نخواب بری دستشویی گفتم

درنا جون اگه نيكان ميري پيش دكتر شاكري برو  منم فيبروم دو سه تا دارم قبل عمل ي امپول بهم داد ٢ ...

سلام عزیزم 

خدارو شکر

ولی من متوجه نشدم امپول داداوکی شدیعنی  چی ؟ 

چکار کرد دقیقا 

فیبرومت از چه نوعه؟ دو نیم سانتی سابسروز باشه مشکلی نداره هم آصف برو هم چوبساز بعد تصمیم بگیر

قربون شکلت تارا جون فکر کردی گفت چیه 

گفت ۲۴ 

حتی میلی و سانتش نگفت عصرش رفتم پیش دکتر خانوادگیمون گقت ۲۴ سانت که خیلی بزرگه لابد میلی بوده 

حالا که شنبه بازم سونودارم واسه چک فولیکول 

و صالحپور گفت باید تهرانی نطر بده واسش عکس گذاشتم 

ولی من از مشاور پرسیدم تو پرونده نوشته باید عمل بشه

انقدر گریه کردم چشمامم باز نمیشه به زور صفحه گوشی رو میبینم بخدا

واقعا من از عملکرد تهرانی نژاد راضی نبودم از ترسم سمت انتقال نمیرم فعلا منتظر میمونم دکتر خودم بیاد ...

چه قدر بدم میاد از این زیر میزی گرفتنا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com