2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مرسی از توضیحت عزیزم،،،یعنی اگه بعدش بریم دستشویی مشکلی پیش نمیاد؟؟؟شما باردارید؟؟

بله عزيزم باردارم

اصلا مشكلى پيش نمى ياد نگران نباش.اين طرز فكر ماهاست كه برامون استرس ايجاد مى كنه كه حتما بايد چند ساعت بى حركت باشيم نه من و نه هيچ كس ديگه قبل و بعد من كه انتقال داشتن استراحت نكردن و بلافاصله دستشويى رفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ظهر بخیر،،،ببخشید خواستم بپرسم واسهانتقال باید ناشتا باشی یا نه؟؟مثانه باید خالی باشه یا پر؟؟دک ...

عزیزم مثانه پر برا کسی هست که قراره با سونو براش انتقال بدن.....

اگه بدون بیهوشی باشه ناشتایی نمیخواد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم پس چرا میگن اگه مثانه پر باشه بهتر انتقال میدن؟؟منم میترسم میگم اگه پر باشه باید سریع برم دستش ...

عزیزم مثانه پر برا انتقال با سونو هست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم  خدارو شکر ولی من متوجه نشدم امپول داداوکی شدیعنی  چی ؟  چکار کرد دقیقا ...

عزیزم احتمالا یه چیزی تو مایه های دیفیرلین، دکاپیتیل یا زولادکس و یا داروی مشابه دیگه ای داده.....

سلام بچه ها من امروزسه تاجنین انتقال دادم امیدوارم که خداکمکم کنه

مبا کت باشه عزیزم.....

انشالله به سلامتی نه ماه دیگه بغلشون کنی.....

دوستان برای شما زمان انتقال ،متخصص زنان انتقال می ده جنین ها رو یا جنین شناس؟

والا برا من کاراشو دکتر زنان انجام داد و جنینارو جنینشناس آورد و تزریق کرد.....

سلام دوست جونیا 

من از دیروز آمپول پروژسترون و داروهامو قطع کردم وقتی میشینم لگنم درد میگیره سینه هام هنوزم درد میکنه دل درد پریودی هم دارم بنظرتون چند روز بعد از قطع داروها پریود میشم ؟؟؟ پریود شم این دردا هم خوب میشه؟؟؟

خداجونم شکرت       
والا عمل با خ ز ع ل ی هم بالاست اما لااقل با زیر میزی کار نداره و تو با بیمارستان طرفی و دستمزدش تو ...

بیمه تکمیلیم دودره بازی دراورد وگرنه باید ۳.۶۰۰ الباقی رو بهم میداد حالا پیگیرم ببینم چکار میشه کرد

آصف تو عمل فیبروم خیلی حرفه ایه مبلغی که گرفت بنظرم زیاد نبود مشکل بیمه تکمیلیمه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام دوست جونیا  من از دیروز آمپول پروژسترون و داروهامو قطع کردم وقتی میشینم لگنم درد میگیره س ...

نهایت یه هفته ده روزه قاعدتا باید بیاد.....

بیمه تکمیلیم دودره بازی دراورد وگرنه باید ۳.۶۰۰ الباقی رو بهم میداد حالا پیگیرم ببینم چکار میشه کرد ...

هزینه ای که گرفته درسته من نگفتم زیاده من با زیر میزی کلا مخالفم.....

خوب اون سه تومنم رو هزینه بیمارستان میگرفت....

یعنی قانونی میگرفت.....

عزیزم فکر کنم بیمه تامین هزینه لاپرا و هیسترو رو تا یه عددی میده، البته فکر که نکنم مطمئنم چون من سا ...

انا جان ما بیمه نیستیم 

حالا به همسرم گفته برم دنبال سوابقش بیمه بشیم 

کسی هزینه انتقال رو نمیدونست دوستان؟

عزیزم من یک میلیون وپونصد دادم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم احتمالا یه چیزی تو مایه های دیفیرلین، دکاپیتیل یا زولادکس و یا داروی مشابه دیگه ای داده.....

خوب انا جون اینا مانع ازاد شدن تخمک شده دیگه 

بعد منطو  از اوکی شد چیه ؟ بعد فیبروم چی شد؟ عمل نکردن یا کردن ؟ سوالم اینه ؟

به هر حال باید تکلیف فیبرومه معلوم شه دیگه