2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزيزم من دو دفعه انتقال دادم كه هر دو بار مثبت شد ولي دفعه اول توي ٩ هفته سقط شد .

میشه بدونم دکترتون کی بود؟کی براتون انتقال داد؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
آها خودم تعریف دکتر فیروزآبادی و افلاطونیان و داور شنیدم. عمل پانکچرم با داور بود. راستی کیفیت جنین ...

روز انتقال کسی که جنین رو آورد گفت دو تا گرید b8

عزیرم من بخاطر مشکل کروموزومی یا اینکه مصرف کم و زیاد پروژسترون جنینموسقط شد..ولی خب ربطی به مرکز که نداشت  وظیفه مرکز مثبت شدنش بود که شد..

الانم برای بار دوم انتقال دادم .امروز آزمایش دادم ببینم جوابش چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای الهی  الان بارداری درسته ؟ نی نی کی به دنیا میاد؟ تیکرت دخمله خودت مامان سبحانی یه پسر ...

الان مامان سبحان بارداره و طبیعیم باردار شده.....

بچه اولش دختره....

دومی هنوز معلوم نیست انشالله آقا سبحان تو راهه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بعد اینکه من از انتقال میترسم از طرفی روز پانکچر بعد از عمل حالت تهوع داشتم نمیدونم الرژی ب بیهوشی ب ...

نه جنینام هچینگ نبودن اون دفعه ولی اینبار درخواست بلاست دادم.عزیزم انتقال اصلا درد نداره به دو دقیقه هم نمیشه که تموم میشه.بنظر من بیهوشی نگیر .چون توی بیهوشی مشخص نیست چجوری از تخت انتقال منتقلت کنن به برانکارد..

خودت آروم از روی تخت خودتو بکشی خیلی بهتره تا پرتاب بشی 😂😂😂

دوستان من از صبح با ابن سينا تماس ميگيرم متاسفانه نتونستم وقت بگيرم ميخوام كلينيك اندومتريوز ويزيت ...

والا من همینو میدونم داخلی کلینیک هم فکر کنم ۳۹۰ یا ۳۹۵ بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بیمه تامین که ساپورت میکرد حالا پیگیر باش.... هر جا میخوایی عمل کنی ببین چه بیمه ای رو ساپورت میکنن ...

ما خویش فرما میخواستیم بشیم چون شرکت داریم ولی تایپیک زدم بچه ها خیلی راهنمایی کردن گفتن بیمه اختیاری بشید 

همسرم قراره بره ببینه سوابقش چقدره و کاراشو بکنه 

راستی بیمارستان محب با تامین اجتماعی قرار داد داره ؟

والا من همینو میدونم داخلی کلینیک هم فکر کنم ۳۹۰ یا ۳۹۵ بود.....

انا جان وقت گرفتم

ولي چهارشنبه هست

دكتر پادمهر تو تاپيك ها خوندم كه دوشنبه ها هستن

درسته؟

زمانشو تغيير بدم؟

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
بله عزيزم الان طبيعي باردارم ، يك دختر ١٠ ماهه دارم كه با آي وي اف باردار شدم و الان هم جنسيت ني ني ...

چه جالب خدا برات حفظ کنه انشالله به مراد دلتم برسی 

منکه انقدر ای وی اف منفی دیدم دلم میخواد ببینم کسی هم با ای وی اف باردار شده 

کلا به ای وی افم بدبین شدم‌

عزیزم میشه بگی پی آر پی که تو همه مرکزای ناباروری انجام میدن یجوره؟من دیروز از دکترم پرسیدم گفت پی آ ...

گلم من نميدونم همه جا يجوره يا ن 

ولي اينو ميدونم الان پي ار پي رو همه چي جواب ميده جوانسازي پوست ريزش مو بهبود باروري 

شما كه همه كاري كرديً اين كارم بكن

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
آره جوابش یکی دو ساعت دیگه میاد

عزيزم من ك شمارو نميشناسم ولي امضاتو برا مادرم خوندم بحدي دلش سوخت ك از همسر شهيدش خواست خدا ب شما و همه منتظرا بچه بده

مثبتي انشالله 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
ما خویش فرما میخواستیم بشیم چون شرکت داریم ولی تایپیک زدم بچه ها خیلی راهنمایی کردن گفتن بیمه اختیار ...

محب یاس با اکثر بیمه های پایه و تکمیلی قرارداد داشت....

فکر کنم یا دولتی بود یا نیمه دولتی خصوصی.....

اون زمان خ ز ع ل ی عملاشو اونجا بخش وی آی پیش انجام میداد.....

انا جان وقت گرفتم ولي چهارشنبه هست دكتر پادمهر تو تاپيك ها خوندم كه دوشنبه ها هستن درسته؟ زمانشو ...

عزیزم من در جریان برنامه الانش نیستم.....

زنگ بزن بگو که میخوایی با فلانی ویزیت بشی.....

عزيزم من كلا براي درمان ناباروري رويان ميرفتم و اونجا هر دفعه يك نفر سونو ميكنه ولي همون اول يعني سا ...

راست میگی رویان هم داره که 

بعدش اونوی که سونو میکنه خودشم میتوته نظر تشخیصی بده که اثر فشاری داره یانه 

پس دیگه تصمیم بگیرم که برم رویان یا ابن سینا یا شاکری که دوستنون گفت 

خورم فکر میکنم یه دکتر سونوگرافیست مثلا مثل همین شاکری برم خیلی بهتره فقط دوستمون که گفت دکتر شاکری اگه بیا  ازش بپرسم که اسم کوچیکش چیه وهمونه که من سرچ کزدم یانه 

ولی تعریف کردی یه کم امیدوار شدم که منم شاید بتونم بدون عمل انتقال بدم گفت ۲۴ میلی هست