2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزيز دلم حق داري  اما خودت فكر كن با استرس و خودخوري ب جايي ميرسي؟ نتيجه ميگيري؟ نه  پس ...

سلام عزیزم

جینن چطوری مشخص شد بعدش؟

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
انا جون من دوروزه که میام سینالمو بزنم خیلی خیلی میسوزه درد میگیره.دو روز اول اصلا اینطور نبود.به نظ ...

سارا جان سینال بو نداره دختر

بوش مثل چیه؟

شاید حساس شدی

کنار چیزی نبوده؟

اما درباره سوزش من تو سینال نداشتم ولی تو گونال داشتم و دکتر گفت اصلا بد نیست.

فقط آروو آروم تزریق کن

سینال هات پن هست یا دونه ایی؟

تاریخ رو چک کردی؟

میدونی که سینال اگر پن باشه باز بشه فقط یک ماه قابل استفاده ست بعدش باید بندازی دور هر چقدر هم توش مونده باشه مهم نیست چون خطرناکه و فاسد.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم، عزیز دلم هممون که تو این گروه هستیم وضعیت مشابه داریم، و همه مثل حال تو هستیم، و فقط با تو ...

🌸🌸🌷🌷🌷🌷💐💐💐

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
گلم من بار اول تخمک هام بی کیفیت بی کیفیت بودن، حتی اسپرم رو تزریق کردن توش جنین نشد، چون بار اول بی ...

استرس چقدر بده من زیاد استرس نداشتم ولی بخاطر تجربه تلخ دفعه پیش نگران بودم ولی شکر خدا فولی ها رشد کردن خدا خودش رحم کنه فردا خبر خوش بدن!عزیزم بهترینهارو برات ارزومندم 🤲🤲🍀☘️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
**** آنا جون من سه سال درگیر موضوع بچه هستم رفته رفته این مسیله من و از اون ادم خوش خنده و اجتماعی ...

سلام گلم، عزیز دلم هممون که تو این گروه هستیم وضعیت مشابه داریم، و همه مثل حال تو هستیم، و فقط با توکل و امید خودمون رو سر پا نگه داشتیم، ایشالله زود این روزها میگذره، فقط بایددتوکل کنیم تلاش کنیم تلاش، و امید داشته باشیم و شکر گزار نعمت هایی که خدا الان بهمون داده

خوب کجا انجام میده ، ن بابا آزاد نیست فک نکنم

Amh آزاده

ولی نرخ تعرفه بیمارستان های دولتی کمتره 

زنگ بزن تلفنی بهت میگن چنده

سلام گلم، ببخشید اون درمان سنتی ترنم 68، لینک تایپیکش رو میفرستی برام

من نداشتم چي هست

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
خواهرم در به در دنبال اووبوست هستم چند هفته است ولی متاسفانه گیر نیوردم خیلی ناراحتم

یکی از بچه ها گفت که ... داروخانه حسینی روبروی بیمارستان ارش داره

زنگ بزن بپرس

ای واااای ببخشید  راست میگی باید زودتر میگفتم انشالله جواب ها نرمال باشه خیالتون راحت بشه. ش ...

دستت درد نكنه امروز رفتم به سري ازمايش ايمني داشتم دادم ٣٥٠٠ شد😂😂چقدر دوق كردم من ديوونه چقدر هزينه خاي بيرونو دادم خدا حاجتتو بده ولي كاش كاريوتايپم ميدونستم اونجا ميرفتم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
دقيقا چون قيمتهارو مى دونم برام خيلى عجيب بود واقعا اينجا اين چيزها بينهايت گرونه ايشالا اين بار ن ...

الهی آمین عزیزم فدای سره موهای ببعیش 😂🥰😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بچه ها تکرو خدا میشه بیاین جواب منو بدید  امروز روز ۸ پری و ۶ سیکل ای وی اف بود ولی اصلا فولی ...

اصلا نداشتی یا رشد نکرده بودن؟

آخه سونو روز ۳ پری میگه چند تا فولی اولیه داری اگر کلا نداشته باشی که فکر نکنم بهت دارو بدن 

وقتی اون اولیع ها رو داری بهت دوز دارو میدن...

Amh چند بوده؟

اولین باره وارد سیکل میشی؟

يا خدا توكه روي منو سفيد كردي از فكراي منفي منكه هر روز يه نوع سرطان ميگيرم شوهرم ديوونه شده از دستم ...

گلفام به هر چی فکر کنی سرت میاد

لطفا به مامان شدن فکر کن تا انشالله سرت بیاد

قبلا برسی نکردی ببینی اوضاع رحم و لوله ها چجورین که الان نگرانیت رو کم کنی؟

دستت درد نكنه امروز رفتم به سري ازمايش ايمني داشتم دادم ٣٥٠٠ شد😂😂چقدر دوق كردم من ديوونه چقدر هزين ...

سه هزار و پانصد؟

کل CD مارکر ها؟

آخه بقیة الله نداشت این ازمایش ها ر‌و؟!؟!

منم امروز رفتم این آزمایشارو دادم نزدیک 600 شد

يا خدا من رفتم بيمارستان بقية الله دادم ٣٥٠٠ شد باورم نشد همينو بيرون ٣٠٠ رو شاخش بود