2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 127 پست
اولا برو پیش مشاور همه چیزو بیان کن بعدم اگه چیزی شده و دعوایی شده و ناراحتی پیش اومده ی سرش تو بودی ...

اصلا همه چی به کنار پسر اذیتم میکنه یخ موضوع پیش اومد انقدر با من و مامانش دعوا کردم اون راهی بیمارستان شد منم کلا اعصاب داغون

واقعا بهت گفت"باید مواظب باشم آبرومون رو نبری"!!!!این دیگه آخر توهین و تهمت هست!

اره گفت مامانم و زن داداشم با حجابی منم باید مخاطب لباس پوشیدن این باشم همه چشمشون به ماس آبرومون و نبره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودش از خانواده صد پله بدترهشما صدتا تاپیک زدی همه بهت گفتن نامزدت بیمارهسر هر تکون‌خوردنی فحاشی و ت ...

اره خیلی اذیتم کرده جوری که لحظات خوشمون از بعد عقد خیلیییی کم بوده همون لحظات خوشم در حد برطرف کردن نیاز جنسیش بوده

ولی ادم شگاک و بد دل درست شدنش خیلی سخته یاشاید هم غیرممکن. درکل برا ی کم گریه کردن و ناراحت شدنش نم ...

با دوتا مشاوره حرف زدم گفتن فردا زندانیان میکنه تو خونه تلفنم دستت نمبده جدا شو

ببین این آینده خودته!!آنقدر وقیح و دریده است که رفته مشاورم تهدید کرده!بری زیر سقفش باید هر روز کتکم ...

خودش و خانوادش اونحا دعوا کردن با مشاور و تهدید کردن که تو باید میگفتی درست میشه

اصلا همه چی به کنار پسر اذیتم میکنه یخ موضوع پیش اومد انقدر با من و مامانش دعوا کردم اون راهی بیمارس ...

من تاپیکای قبلتو درحد چند دقیقه الان خوندم واقعا چی این ادم دلخوشی. برا لباس، خریدت، طلاخریدنت، رقصت، تاح لباست همش قهر و دعوا. این ادم کلا مشکل داره خواهر من جون خودت خودتو نجات بده این ادم اصلا نرمال نیستااااا. 

ببخشید مگه حجاب شما که شخصی ترین چیز هست به بقیه مربوطه؟ حجاب فقط فقط به خودت ربط داره اجازه نده تو اینجور چیزا کسی دخالت کنه این حق طبیعی تو هست

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
من تاپیکای قبلتو درحد چند دقیقه الان خوندم واقعا چی این ادم دلخوشی. برا لباس، خریدت، طلاخریدنت، رقصت ...

اره اصلا روز خوش بعد عقد نداشتم من همش دعوا و ناراحتی نه اینکه من دعوا کنم اون باهام دعوا میکرده چون بهم اعتماد نداره سر آخرین دعوا دیگه گفتم نمیخوام 

ببخشید مگه حجاب شما که شخصی ترین چیز هست به بقیه مربوطه؟ حجاب فقط فقط به خودت ربط داره اجازه نده تو ...

اخه من چادریم😐خودم چادری بودم و هستم اما داشت دروغ میگفت 

خب سیاست داشته باش.

چرا هی قسم و ایه که من نگفتم درمورد حجاب؟

باید میگفتی نگفتم اگه گفتمم فکرمیکنم پوششم به خودم مربوطه یه چیز کاملا شخصی هست نباید درموردش بقیه نظر بدن

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔