2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

دوستان گلم ...از تک تکتون ممنونم ..

بخدا تک تکتون با اسامی دعا کردم اونا که باردارن به سلامتی چند ماه رو طی کنن و نی نی شون رو سالم بغل کنن.🌷🌷

و اونا که انتقال دادن ..🌷🌷

و همه اونا که دارن مراحل ای وی اف رو طی میکنن .🌷🌷

انشاالله همگی به زودی زود به حاجت دلتون برسید

ببخشید تک تک جوابتون رو نتونستم بدم ...شرمنده ..

لایک کردم .و از ته دل براتون بهترین ها رو خواستم با اشک شادی...😚😚😚

واسه منم دعا کنید فردا با یه بتای توپول به قول آنا جون بیام اینجا ...فقط من نتم کمه اگه دیر اومدم ناراحت نشید ..ولی تا شب حتمان خبر میدم ...

واي خاكستري جون باز فاز منفي گرفتي بابا من براي عمل پانكچر دادم لازمه تو براچي ميخواي بدي از دست تو ...

خب منم باید ماه بعد پانکچر‌شم .یعنی‌همون‌موقع میگیرن ازم؟😂اقا خب چیکارکنم.سواله سواال😅

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب منم باید ماه بعد پانکچر‌شم .یعنی‌همون‌موقع میگیرن ازم؟😂اقا خب چیکارکنم.سواله سواال😅

اره عجله نكن چند زوز قبل پانكچر حتما بايد بدي نگران نباش عقب نيستي 😂😁

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
دوستان گلم ...از تک تکتون ممنونم .. بخدا تک تکتون با اسامی دعا کردم اونا که باردارن به سلامتی چند م ...

وای توروخدا زودتر بیا خبر بده یکم قر بدیم شادی کنیم جیغ بزنیم تخلیه شیم😂عاشق اینجام یعنی

تا بیدار میشم چک میکنم ببینم کی ازمایش داشته و مثبت شده.خداروشکر همههههه هم دارن خبرای خوب خوب میدن.ان شاالله شماهم فردا با خبر بتای‌ تپلت حالمونو خوشتر میکنی😍😊😘برای مام دعا کن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره عجله نكن چند زوز قبل پانكچر حتما بايد بدي نگران نباش عقب نيستي 😂😁

خب الحمدالله

خیالم راحت شد😂حالا ایدز نداشته باشم این وسط بخت بخت شم 😂😂

دوستان گلم ...از تک تکتون ممنونم .. بخدا تک تکتون با اسامی دعا کردم اونا که باردارن به سلامتی چند م ...

ايشالا كه بتاي خوبي داري ما منتظر هستيم كه خبر خوشو بهمون برسوني پيشاپيش مباركت باشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم به این حرفها فکر نکن..... مگه ندیدین طرف بدون دست بهترین نقاشیو میکشه؟ خوب میتونست بگه نقاشی ...

اره آناجون درسته، منم همیشه میگم همون خدایی که منو با یه لوله آفرید خودشم راهی جلوی پام میزاره... 

رویا جون چند تا تخمک داشتی چندتا جنین شد؟ 

بهم گفتن ۱۵ تا تخمک داشتم که ۱۲ تا جنین شده. کلینیک من هیچی به بیمار نمیگه انگار پرونده سری اطلاعات امنیت کشوره😐

همینم با کلی جیمز باند بازی فهمیدم

خب الحمدالله خیالم راحت شد😂حالا ایدز نداشته باشم این وسط بخت بخت شم 😂😂

يا خدا توكه روي منو سفيد كردي از فكراي منفي منكه هر روز يه نوع سرطان ميگيرم شوهرم ديوونه شده از دستم الان هم رفتم تو فاز اندونتريوز ميگم نكنه دارم از صبح اينقدر سرچ كردم خل شدم

وای توروخدا زودتر بیا خبر بده یکم قر بدیم شادی کنیم جیغ بزنیم تخلیه شیم😂عاشق اینجام یعنی تا بیدار ...

قربونت بشم ..اشکمو در اوردی دختر ...خدا رو شکر شماها هستید.

انشاالله ...توکل بخدا..

.تو که این همه پر انرژی هستی و مثبت .صد در صد مراحل ای وی افت عالی پیش میره و به زودی زود خبر مامان شدنت رو میای اینجا میگی عزیزم ..به امید اون روز.برای تو دختر شاد .مهربون.و همه منتظرا ..😎😘😘

معذرت میخام انقد سوال میپرسم اوابوست تا انتقال خوردی یا تا زمان پانکچر

نه فقط تا زمان پانکچر خوردم

واسه انتقال خودمو بستم به گرمیجات.... من قبلا پیش دکتر سنتی زیاد میرفتم همه میگفتن طبعم به شدت سرده. خودشونو میکشتن مزاجم تغییر نمیکرد.... برای همین با خیال راحت قبل انتقال گرمیجات میخوردم. خرما و گردو.... ناشتا عسل و سیاهدونه... چهارمغز.... ارده... کاچی درست میکردم با چهارمغز و چهار زیره....وقت خواب یک ماه قبل انتقال زیر شکمم رو با روغن سیاهدونه چرب میکردم و تا صبح کیسه آبگرم میذاشتم

بچه ها تکرو خدا میشه بیاین جواب منو بدید 

امروز روز ۸ پری و ۶ سیکل ای وی اف بود ولی اصلا فولی نداشتم بازم دوتا دیگه گونال داد دارم دق میکنم نکنه اصلا دیگه فولی نداشته باشم 

بچه ها تکرو خدا میشه بیاین جواب منو بدید  امروز روز ۸ پری و ۶ سیکل ای وی اف بود ولی اصلا فولی ...

ناراحت نباش اختمالا دوز داروهاتو ميبره بالا جواب ميگيري فقط استرس ممنوع