2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
من از دیروز سردمعده ام شدید میسوزه .با اینکه نیم ساعت نیست غذا خوردم .معده ام ضعف میره انگار داره سو ...

اي واي من 

عزيزم اول برات دعا ميكنم خيلي زود اين سوزش تموم بشه ك خيلي بده 😢

عزيزم من اينجوريم هر راهي هم امتحان كردم متاسفانه نشد 

دكتر رفتي ك حتما بگو 

لبنيات ، مركبات، غذا تند و تيز ،غذاي چرب ، رب نخور 

حجم غذات كم اما وعده هات زياد باشه 

چه خوب ازمایش داده بود گفتن همه چی خوبه ولی امروز وقت دارم برای معاینه گفتن باید بیایید حرف بزنیم مع ...

گلم من بار اول تخمک هام بی کیفیت بی کیفیت بودن، حتی اسپرم رو تزریق کردن توش جنین نشد، چون بار اول بیش از حد استرس داشتم در حد مرگ، بار دوم چند ماه فاصله داد دکتر، قرص اووبوست و فرتیل لایت اون موقع همه جا داشتن خیلی زیاد بود با کیوتن و..... دوماه خوردم، و مهم تر از همه اینکه استرسم رو کنترل کردم کیفیت جنین هام دکتر گفت خوبه، کیفیت تخمکم هم گفت خوبه، ولی چون یه داروی خاص افسردگی استفاده میکردم بعد فهمیدم که احتمال بچه های اوتیسم رو خیلی زیاد میکنه دیگه نتونستم از جنین هام استفاده کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دفعه پیش اینطور بودم انقدر تکرر ادرار داشتم ولی به روی خودم نمیاوردم میگفتم حتما نوشیدنی زیاد خو ...

عزيز دلم حق داري 

اما خودت فكر كن با استرس و خودخوري ب جايي ميرسي؟ نتيجه ميگيري؟ نه 

پس فقط ب اين فكر كن ك من فقط اين راه رو دارم و مجبورم هر چند بار باشه تلاشم رو كنه ، ك ان شاءالله بار آخرت باشه بازم خدارو هزارمرتبه شكر ك راهي هست 

با وسواس و استرس هيچي درست نميشه 

ببين عزيزم من بعد از آز مثبت بهم گفتن بيا تهران برا سونو 

ما هم بلند شديم رفتيم 

بعد از سونو گفتن هيچي نيست و همه چي طبيعي هست 

شايد خارج از رحمي باشه و شايدم ٢/٣ روز ديگه خودي نشون بده

شايد باور نكني اما وقتي اينجوري بهم گفت گفتم خدايا خودت بخير كن و زحمتم رو ب هدر نده، ك خودم ميگفتم اگر يكي ديگه جاي من بود عزا ميگرفتم حتي تو تاپيك خودمون 

ك بازم شكر خدا ميكردم ك اينجوري نيستم 

ميگفتم خدايا اگرم خارج از رحمي هست زودي مشخص شه ك حال و حوصله ي عمل ندارم 

خودم رو ناراحت نميكردم فقط از خدا ميخواستم عاقبتم هر چي هست بخير باشه

چون با استرس هيچي درست نميشه حتي بدتر هم ميشه 

پس ريلكس باش 

فكر چيزاي بيخود زدن هيچ فايده اي نداره فقط اعصاب خودت بيشتر بهم ميريزه 

اين راه راهي هست ك بايد بري و خودت ميدوني ك خدا بخواد ميشه و نخواد نميشه 

ان شاءالله ك خدا در هر صورت پشت و پناهت باشه عزيزم 😘💖 

سلام دوستان خوبین

من چهارشنبه عکس رنگی دارم

گفتن باید نامه کنترل عفونت بگیرم و ازمایش بتا

هر دو لازمه؟ یا فقط کنترل عفونت؟؟

شکر کردنت شده ذکر هر لحظه من،خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏بعد از ۴ سال منو به آرزوم رسوندی🙏،هر لحظه و هر ثانیه که نگاهش میکنم 👶👶👶فقط یاد خودت میافتم🤎🤎🤎تا تو نخوای برگی از درخت نمی‌افته، ممنونم که برای من خواستی😍😍😍برای همه منتظرا بخواه و خواستنت با دلشون یکی بشه🤲🤲🤲🤲
**** آنا جون من سه سال درگیر موضوع بچه هستم رفته رفته این مسیله من و از اون ادم خوش خنده و اجتماعی ...

سلام گلم، عزیز دلم هممون که تو این گروه هستیم وضعیت مشابه داریم، و همه مثل حال تو هستیم، و فقط با توکل و امید خودمون رو سر پا نگه داشتیم، ایشالله زود این روزها میگذره، فقط بایددتوکل کنیم تلاش کنیم تلاش، و امید داشته باشیم و شکر گزار نعمت هایی که خدا الان بهمون داده

اي واي من  عزيزم اول برات دعا ميكنم خيلي زود اين سوزش تموم بشه ك خيلي بده 😢 عزيزم من اينجوري ...

عزیزم خوبی؟...منم اوایل بارداری معده درد داشتم ک دکترم گفت میتونی رانیتیدین بخوری این دارو در بارداری مجازه ب دکترت بگو و حتما بخور چرا خودتو عذاب میدی😘

سلام چند وقته انتقال دادی؟؟

خانم خوشگله هنوز انتقال ندادم که...

هنوز در انتظار جنین شدن تخمک هام هستم

امیدوارم شنبه صبح بهم بگن بیا انتقال بدیم برات🙏🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام دوستان کسی قبل انتقال امپول دیفیرلین زده چندم سیکل این امپولوتزریق کرده

من انتقال اول بیستم سیکل زدم.ایندفعه گفتن ۲۸ سیکل.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم خوبی؟...منم اوایل بارداری معده درد داشتم ک دکترم گفت میتونی رانیتیدین بخوری این دارو در باردار ...

خيلي ممنون عزيزم 

شما خوبي؟

والا پنتاپرازول ك بهم داد زياد فرقي نكرد 

چون بازم نميتونستم همه چي بخورم و اذيتم ميكرد 

حالا شنبه ميرم ان شاءالله ببينم چي ميگه ، بخدا روزي نيست ك اذيت نشم 

هر چي ميخورم بعدش اذيتم

من آسپرين و پردنيزولون هم ميخورم ك اينا معده رو بدتر ميكنه 😢 

سلام بچه ها من 20 آبان بستری شدم و دوقلوها ریداکت شدن. اون تکی رفته بود بالای بالای رحمم که دکتر گف ...

عزیزم ایشالله اون فسقلی ناقولا اون بالاها بمونه و خودش رو سفت تو دلت نگه داره از این بچه زرنگ ها میشه انشالله😊

غصه دوتایی ها هم نخور دیگه چون اون یه دونه اییِ ناراحت میشه اونوقت میاد پایین هااااا

خدا رو شکر که خوبید باز از خودت خبر بزار نگرانت نشیم😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی