2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام اگر لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم... آیا آمپول های تجویز شده برای آی یو آی  زد ...

عزیزم تزریق دور ناف هست خیلی راحته نود درجه و 45 درجه میتونی تزریق کنی عضلانی هم ک مقل بقیه آمپولاس

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آنا جون ..به من دکتر گفت ده روز دیگه بیا سونو .زود نیست ..تو این سونو فقط ساک حاملگلی دیده میشه یا ق ...

عزیزم والا دکتر من دو هفته بعد میگه برا سونو....

که قلبم تشکیل می شد....

ده روز بعدم ممکنه قلب تشکیل بشه اما احتمال تشکیل نشدنشم هست.....

حالا یا ده روز بعد برو طبق گفته دکتر اما به خودت استرس نده....

نه که بذار دو هفته بعد برو....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنگ زدم نوبت دادن  توکل بر خدا ..

خدارو شکرررررر....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه مشکلی نیست دو نوبت تزربق کردم فقط خواستم زودتر از روز دهم پریود سونو شم

اهان الان وقت گرفتي؟ ايشالا همه چي مرتب باشه و بري تمومش كني 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
انشاالله که همه چیز عالی پیش میره.به فال نیک بگیر .. چون استرس.اصلا برات خوب نیست عزیزم . و ادمهای ...

به من گفتن دو هفته دیگه برم سونو یعنی میشه هفته ۶... ولی من خودم دوست دارم هفته ۸ برم😟 

تو که تا حالا تونستی پنهان کنی صبر کن تا قلبش هم تشکیل بشه بعد بگو

به من گفتن دو هفته دیگه برم سونو یعنی میشه هفته ۶... ولی من خودم دوست دارم هفته ۸ برم😟  تو که ...

زودتر نرو چون اگه هنوز زود باشه استرس ميگيري اين نظر منه البته 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام اگر لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم... آیا آمپول های تجویز شده برای آی یو آی  زد ...

عزیزم به جمعمون خوش اومدی.....

عزیزم تزریقا در کل دو نوعن زیر جلدی و عضلانی....

زیرجلدیارو که خودت راحت میتونی بزنی....

صفحه ۶ رو نگاه کنی قلق بعضی تزریقا هست.....

عضلانیارو هم یا خودت با همسرت میتونین با مطالعه روش تزریق یاد بگیرین....

برا منو همسرم که اصلا تجربه تزریق نداشت تزریق میکرد.....

برا + شدنم عزیزم اولش باید حست خوب باشه و + فکر کنی.....

تغذیت مناسب طبعت باشه.....

آب زیاد بخور.....

مواد غذایی پروتئین دار بخور.....

عزیزم ca125ت که نرماله آیا کلینیک آندومتریوز چکت کردن؟ منم سونوها و عکس و.... نرمال بودن اما آندومت ...

انا جان ca125 برای من 34 بود که رنج ازمایشگاه تا 35 بود سونو وعکس رنگیم کاملا نرماله

دکتر میگه قبل هر کاری بیا ivf چون ذخیره اتتخمدان کمه وقتو از دست نده این ازمایشایی هم که شما گفتی بهش گفتم میگه فعلا به اینا نیازی نیست

گفتم میخواین قبلش هیسترو کنم میگه همه چی نرماله چه گیری دادای  

من مرکز ناباروری بیمارستان شریعتی میرم که زیر نظر دکتر ال یاسینه

مرسی انا جان که انقدر وقت گذاشتی واسم    

زودتر نرو چون اگه هنوز زود باشه استرس ميگيري اين نظر منه البته 

آره دقیقا... میخوام هفته ۸ برم که اگه هر چی گفتن بشه روش حساب کرد.... باز نگن برو ده روز دیگه بیا منم هی خودخوری کنم

اما دکتر گفت هفته ۶ بیا که اگه قلب تشکیل شده باشه دیگه استرادیول نخوری برای جنین ضرر داره... ولی من هر جا گشتم جایی نگفته برای جنین ضرر داره.... آنا هم میگه تا هفته ۱۴ استرادیول داشته

عزیزم به جمعمون خوش اومدی..... عزیزم تزریقا در کل دو نوعن زیر جلدی و عضلانی.... زیرجلدیارو که خودت ...

انا جون من دوروزه که میام سینالمو بزنم خیلی خیلی میسوزه درد میگیره.دو روز اول اصلا اینطور نبود.به نظرت خراب شده امپولم؟اخه خیلی هم بو گندی میده!!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مامانای اینده ای با عارفی وارد سیکل میشین  در اینکه دکتر عارفی دکتر با سواد و حاذق و خوبیه ...

عزیزم من هم برا سیکل پانکچر هم انتقال،ال دی داشتم

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
انا جان ca125 برای من 34 بود که رنج ازمایشگاه تا 35 بود سونو وعکس رنگیم کاملا نرماله دکتر میگه قبل ...

عزیزم فدات کاری نکردم....

اگه تخمدانات درگیر نیست چرا از لاپرا یا هیسترو میترسوندت؟

من با ذخیره پایین لاپرا کردم خوب وقتی به تخمدان دست نزنن که موردی نداره....

توکل به خدا ببین دلت چی میگه.....

انا جون من دوروزه که میام سینالمو بزنم خیلی خیلی میسوزه درد میگیره.دو روز اول اصلا اینطور نبود.به نظ ...

عزیزم مگه شرایط نگهداریشو رعایت نکردی؟

من به بوش دقت نکرده بودم.....

عزیزم مگه شرایط نگهداریشو رعایت نکردی؟ من به بوش دقت نکرده بودم.....

تو یخچاله دیگه

یعنی بو نداره این امپولا

من از جعبه درمیارم حالم بهم میخوره از بوش

وای خدا یعنی خراب شده 😢

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚