2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
سلام عزیزم امروز آزمایش دادم بتا ۵ بود،اونا هم خط تبخیر بودن

بتای ۵ توی خیلی از آزمایشگاه ها جزء رنج مشکوکه.

بهت نگفتن تکرار کنی؟

انتقال چندمت بود؟ داروهات چی بودن؟ فکر کنم جنینت لانه گزینی کرده بوده ولی ضعیف بوده نمونده.

چون من بتاهای منفی ام صفر و یک بودن. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم امروز آزمایش دادم بتا ۵ بود،اونا هم خط تبخیر بودن

عزيزم واقعا خيلي سخته خيلي، ولي هممون مديونين اين راه تمومي نداره تا زماني كه به خواستمون برسيم، ايشالله خدا دامنت رو هر چه زود تر سبز كنه❤️🙏🤲🏻🤲🏻

سلام دوستان ، با دل خون و دل داغونم ازتون راهنمایی میخوام ،،، اصلا دیگه عقلم کار نمیکنه و شوکه شدم ،، امروز بعد از انتقال منفیم نوبت ويزيت با دکتر داشتم ،به خیال خودم رفتم که ببینم بعد انتقال منفی کی برم برای انتقال بعدی که فهمیدم از همونی که میترسیدم سرم اومده ،از ۶ تا جنینی که داشتم و همه رو از فریز درآوردن تا بلاست کنن الان هچی جنین ندارم و رسیدم نقطه صفر ،،، با این تفاوت که الان میدونم پانکچر رو من جواب نمیده و چه با داروی ایرانی و چه با داروی خارجی مثل گونال نهایت یک جنین ضعیف مثل دفعه آخر تشکیل بشه ،،،  دیگه فقط جلوی گریه مو نگه داشتم تا برسم خونه‌ چند ساعت گریه کردم و الان گوشی بدست شدم ،دیگه امیدی ندارم چون تمام راه‌ها رو رفتم و حقیقت خورده تو صورتم من حتی نمیتونم جنینی داشته باشم تا در مرحله بعدی نگران مثبت و منفی شدنش باشم

دقیقا حال سال گذشته رو دارم که بارداری پوچ داشتم و قرار بود سقط کنم الان حتی ناامیدترم دیگه حتی سرکوفت همسرمم برام مهم نبود و جلوش زجه زدم دلم میخواد فقط خدا یه دلیل قانع کننده بهم بگه چرا 

دکترا که از پول بدشون نمیاد اینسری هم گفت بیا دوباره وارد سیکل بشو و النوا بخر ، حالا بماند که داروخانه رویان گفت نداریم و باید بری تایید بیمه بگیری و جای مخصوص میگن بری بخری ،بماند که دکتر گفت باید هیسترو هم بشم و بماند که دکتر گفت که دوباره همسرم باید ويزيت آقایان بشه و آزمایش اسپرم بده و این خودش از صدتا خان رستم راضی کردن شوهرم بدتره، و بماند که گفت باید ایمونولوژی برم و بماند که همه اینا کلی هزینه و عمر من گه دیگه تو مرز چهل سالم هستم ،،  با همه این موارد بازم اگه کوچکترین امیدی به تشکیل شدن جنین خوب داشتم خوب میشد ولی راهی هست که چهار بار پانکچر شدم و رفتم این راهو ،،

دیگه با از بین رفتم همون جنین های ضعیفمم انگار هیچ اتصالی به رویان ندارم

همسرم ميگه جستجو کنم ببینم چطور میشه تخمک اهدایی بگیرم ميگه قراره این همه هزینه کنیم و سختمونه حداقل یه پول دیگه وام بگیریم بزاریم روش و اهدایی بگیریم ،،، الان راهنمایی میخوام میدونید چقدر زمان میبره تخمک اهدایی بدن ؟؟؟؟ کدوم مرکز برم که تخمک اهدایی بدن ؟؟؟؟ برای گرفتن تخمک اهدایی دکترا سخت میگیرن یعنی خودمون بگیم میخوایم میگن نه و مدارک میخوان یا قبول میکنن چون من ذخیره نرمال و ۳ هست ولی تخمکام پوچن ؟؟؟؟؟ هزینش چقدره ؟؟؟؟ الان از کجا باید شروع کنم و ثابت کنم به جای جدید که من ند بار پانکچر بی نتیجه شدم ؟؟؟؟ نظرتون درمورد مرکز مام چیه میگن خیلی پولکین و جنین شناس هم بده ؟؟؟

تو رو خدا خواهرانه هرجور که میدونید درمورد تخمک اهدایی راهنماییم کنید من دیگه از همه جا ناامیدم این تخمک اهدایی هم که همسرم پیشنهاد داد یه روزنه کوچک امیدی ایجاد کرده تو دلم ولی خود همسرم پیگیری نمیکنه خودم باید تمام تحقیق ها رو انجام بدم منم جز اینجا جای مطمئنی سراغ ندارم که راهنمایی درست و صادقانه انجام بدن ،یه سرچی کردم وحشت زده شدم از بس همه داشتن تبلیغ میکردن یا از مراکز مختلف بد میگفتن دلم سست شد و دوباره ناامید شدم

من تا حالا فقط رویان رفتم مرکز عوض نکردم الان مرکز عوص کنم تمام آزمایش و عکس و مشاوره های دکترا رو میخوان آخه تو رویان ۵ ۶ تا دکتر مختلف رفتم همه هم ده جور آزمایش نوشتن دیگه نه جون رفتن پیش این همه دکتر دادم نه اعصابشون نه پولشو نه وقتشو  ،، الان فقط هدف تخمک اهدایی دارم کجا برم ؟؟؟

همسرم ميگه جستجو کنم ببینم چطور میشه تخمک اهدایی بگیرم ميگه قراره این همه هزینه کنیم و سختمونه حداقل ...

عزیزم اگه به دکتر شرایطتت رو توضیح بدی و بگی که تا حالا چند بار پانکچر شدی و تخمکا پوچ میشدن دیگه اصرار به دوباره پانکچر شدنت نمیکنن ....کاش میتونستی از پرونده رویان یه‌کپی داشته باشی .....هر چند رویان رو پرونده آنقدر حساسه که انگار پرونده ی سری دولته .....ولی بازم گفتنش ضرر نداره ....میتونی بری بهشون بگی چون سنم بالاست و نمیتونم تو نوبت بشینم تا تخمک اهدایی بگیرم ،خودمم کسی رو نمی‌شناسم تخمک بده .....ناچارم برم مراکز خصوصی .... از مدارکم کپی می‌خوام ....ببین چی میگن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من تا حالا فقط رویان رفتم مرکز عوض نکردم الان مرکز عوص کنم تمام آزمایش و عکس و مشاوره های دکترا رو م ...

تو گرفتن تخمک اهدایی نمیشه به کسی اعتماد کرد ولی بعضی مراکز‌ که واسطه دارن و برای خود مرکز کار می‌کنن باز قابل اعتمادترن .....چند تا از کاربرا تخمک اهدایی گرفتن قبلا ....پیامتو ببینن میان راهنمایی میکنن گلم 

به خودت استرس نده ....انشالله که همه چی خوب پیش میره ♥️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم اگه به دکتر شرایطتت رو توضیح بدی و بگی که تا حالا چند بار پانکچر شدی و تخمکا پوچ میشدن دیگه اص ...

دیدم که بعضی ها میان میگن خلاصه پرونده میخوایم ولی نمیدونم چیا تو اون یه برگه کاغذ مینویسن چون پرونده من خیلی قطوره و خیلی چیزهای بیخود داره من میخوام فقط اون قسمت پانکچر و انتقالا منعکس بشه که البته مراکز با این شلوغی به حرف من توجه ندارن و روال خودشونو دارن ،حتی امروز دکتر که پروندم زیر دست خودشه و داره میبینه بدنم به داروها جواب نمیده بازم با کمال خونسردی کلی کارهای اضافی نوشته و میگه بیا تو سیکل مجدد چون اینا از پول بدنشون نمیاد که

تو گرفتن تخمک اهدایی نمیشه به کسی اعتماد کرد ولی بعضی مراکز‌ که واسطه دارن و برای خود مرکز کار می‌کن ...

منم اصلا ریسک نمی‌کنم که به کسی اعتماد کنم برای هم میخوام خود مرکز ناباروری تخمک بده ولی نمیدونم کدوم مرکز زودتر تخمک اهدایی میده ؟؟؟؟

شما کدوم مرکز میرید ازش راضی هستید ؟

2810