2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043748 بازدید | 684336 پست
عزیزم اگه به دکتر شرایطتت رو توضیح بدی و بگی که تا حالا چند بار پانکچر شدی و تخمکا پوچ میشدن دیگه اص ...

یه چیزی ،به شما هم گفتن برای النوا باید برید تایید نسخ بیمه ؟ آخه گونال اینطوری نبود این یکی چرا اینطوریه

دقیقا حال سال گذشته رو دارم که بارداری پوچ داشتم و قرار بود سقط کنم الان حتی ناامیدترم دیگه حتی سرکو ...

عزيزم چرا خودت ناراحت ميكني؟ دنيا به آخر نرسيده كه دختر خوب، به اميد خدا ميري تخمك اهدايي ميگيري درست ميشه، بعدش خانم تو مطب ٥٠ سالش بود مثبت شده بود تو كه سني نداري، همه دكتر ها اگه كيفيت تخمكت ببينن پيشتهاد اهدايي ميدن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بتای ۵ توی خیلی از آزمایشگاه ها جزء رنج مشکوکه.بهت نگفتن تکرار کنی؟انتقال چندمت بود؟ داروهات چی بودن ...

نه چیزی نگفتن،ولی من جنین انتقال ندادم قرص دوفامد خوردم که پریود بشم داروهای انتقالو شروع کنم ،اما الان ۱۱روزه قرصو قطع کردم ولی پریود نشدم دوتا بی بی زدم هاله خیلی کمرنگی بعد از خشک شدن داشت،امروز رفتم آزمایش که بتا منفی بود

دیدم که بعضی ها میان میگن خلاصه پرونده میخوایم ولی نمیدونم چیا تو اون یه برگه کاغذ مینویسن چون پروند ...

علاوه بر پول ....می‌خوان هر طور شده آمار مثبتی از مرکز خودشون باشه .....دیگه با بیمار کاری ندارن که چه بر سر بدن و روح و روانشون میاد....پس اگه اینو دیده باشی حتما خلاصه ای از پرونده‌ میدن‌ و مهمترین بخشش هم همین پانکچرو انتقاله که حتما یه مدارکی میدن براش .....دیگه وقتی این همه وقت و انرژی تو اون مرکز گذاشتی و نتیجه ندیدی حداقل باید یه خلاصه ای از پرونده داشته باشی که بتونی مرکز دیگه ادامه بدی ....فکر نکنم سخت بگیرن .....رویان جوریه که یکم باید سماجت داشته باشی تا به حرفت گوش بدن ....ساده ازش نگذر دیگه اصرار کن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منم اصلا ریسک نمی‌کنم که به کسی اعتماد کنم برای هم میخوام خود مرکز ناباروری تخمک بده ولی نمیدونم کدو ...

من تهران نیستم 

ولی تهران مرکز رویان اومدم قبلا که راضی نبودم ....قبلا همینجا از کاربرا شنیده بودم مرکز بهمن خودش واسطه داره برای تخمک‌و ....

عزيزم واقعا خيلي سخته خيلي، ولي هممون مديونين اين راه تمومي نداره تا زماني كه به خواستمون برسيم، ايش ...

ممنون از همدردیت عزیزم،من اینماه انتقال ندادم قرص دوفامد خوردم که پریود بشم سیکل انتقالمو شروع کنم ولی الان ۱۱روزه قرصو قطع کردم ولی هیچ اثری از پریودی نیست ازمایش هم دادم که منفیه

یه چیزی ،به شما هم گفتن برای النوا باید برید تایید نسخ بیمه ؟ آخه گونال اینطوری نبود این یکی چرا این ...

من رویان با مصطفایی بودم ....بعد پانکچرم که تخمکام پوچ بودن ....گفت اینبار با النوا پانکچر شو که من نرفتم ....چون ذخیره ام کم بود مطمئنا به النوا جواب نمی‌داد ....اون موقع که من اونجا بودم همه با بیمه از داروخونه مرکز میگرفتن ....جای دیگه تائید نمی‌کردن .....حتما تازگیا اینجوری شده 

یه چیزی ،به شما هم گفتن برای النوا باید برید تایید نسخ بیمه ؟ آخه گونال اینطوری نبود این یکی چرا این ...

البته تایید نسخه هم کار سختی نیستا ،میری بیمه همین کد رهگیری که دادن ...میدی ....بیمه برای تایید می‌کنه ....دوباره میری داروخونه میگیری 

عزیزم از شرایط پیش اومده خیلی ناراحتم انشالله برات معجزه ای رخ بده

من پانچر اخرم النوا داشتم ، ولی خب بیمه تامین داشتم ، دکتر تو سیستم ثبت کرد و راحت از دارو خانه ی بغل مرکز گرفتمش

اون موقع ازادش ۸ ت بود ک با بیمه شد ۸۰۰ 

و من خیلی از عملکزد این دارو راضی بودم چون پانچر قبلم گونال و پرگووریس و سینال داشتم هیچ تاثیری نداشت بااینکه اولین پانچرم سنم خیلی پایین بود شاید حول هوش ۱۷.۱۸ ولی بااین حجم از دارو فقط ۳ تا تخمک داشتم

با النوا ۱۳ تا

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@داداشمممم عزیز دلم حالت چطوره بهتر شدی جانِ دلم؟

سلام مامان خانوم مهربونم 

خوبم خدا رو شکر 

ممنونم ازت فاطمه جانم که به یادم بودی

سخت میگذره ولی میگذره😔

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام امروز روز ۱۱ انتقال جنینمه بی بی زدم‌منفی شد هم‌صبح زود زدم هم شب بنظرتون معتبره؟

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
سلام دوستان هر کسی که میدونه و تجربه داره ممنون میشم منو راهنمایی کنه من سه بار پانکچر انجام دادم هر ...

سلام میشه بپرسم پرگویس براتون چطوری بود؟من قصدای وی اف دارم قبلا باگونال سه جنین شدنظرم این بوداینسری پرگوریس درخواست کنم 

عزيزم چرا خودت ناراحت ميكني؟ دنيا به آخر نرسيده كه دختر خوب، به اميد خدا ميري تخمك اهدايي ميگيري درس ...

خب کجا برم ؟ کدوم مرکز برم که پول و عمرم هدر نره ؟ شاید عجیب باشه ولی واقعا نمیدونم کجا برم

سلام میشه بپرسم پرگویس براتون چطوری بود؟من قصدای وی اف دارم قبلا باگونال سه جنین شدنظرم این بوداینسر ...

ببخشید من جواب میدم ،خواستم تجربه ام بگم 

منم پرگووریس استفاده کردم ....برای من خوب بود ....قبل اون با سینال و هاش ام جی تخمکام پوچ بودن ....اما با پرگووریس هم تعدادش بیشتر بود هم اینکه پوچ نبودن 

من رویان با مصطفایی بودم ....بعد پانکچرم که تخمکام پوچ بودن ....گفت اینبار با النوا پانکچر شو که من ...

منم با مصطفایی هستم الان که اصلا ندارن نه النوا نه گونال ولی گفت باید النوا ببری تایید نسخ بارکد بدن میگن از کجا بگیری یعنی عذابیه واسه تهیه دارو

2810