2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043688 بازدید | 684336 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاءالله همین روزا خبرخوش مامان شدنتومیدی عزیزم مطمئن باش نزدیکه این روز

مرسی عزیزم🌷🌷 ان شاالله برای همگیمون این روز نزدیک باشه🤲🤲 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دکتر مردان گفت یه بار دیگه هم برید آزمایش بدید،ایندفعه برید رویان ببینیم کدوم درسته،گفتم عمرا نمی رم ...

خوب خداروشکر که جنین دارین ان شاالله که جواب بگیرین باهاشون ..آره برای dfi داشتن رابطه،خنک نگه داشتن خیلی موثر هست .متاسفانه برای بعضی ها مصرف دارو نتیجه عکس میده .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خوب خداروشکر که جنین دارین ان شاالله که جواب بگیرین باهاشون ..آره برای dfi داشتن رابطه،خنک نگه داشتن ...

ممنون عزیزدلم

بله برای ما خوب نبود داروها،البته دکتر گفت اگر تخلیه نباشه دارو و خنک نگه داشتن هیچ تاثیری نداره!

[QUOTE=342650225]آره عزیزم چرا تشکیل نشه! اکثرا اسپرم ضعیفه که میدن سراغ این راه و خیلی ها هم نتیجه میگیرن[/QUOTE درسته ولی خوب ازبین اسپرم های ضعیف اسپرم خوب باکیفیت انتخاب میشه دیگه. منظورم اینه مثلا وقتی جنین تشکیل میشه پس هم تخمک خوب بوده هم اسپرم پس اگ ای وی اف منفی بشه بخاطرجنین نیست علت‌های دیگه داره منفی شدن؟ یا ربطی نداره حتی جنین تشکیلم بشه بازممکنه مشکلی داشته باشه؟ عزیزم ببخشید خیلی پیچ درپیچ گفتم اگ متوجه شدی بهم توضيح بده فدات شم

سلام عزیزم میگم تو کارت جنین نوشته بود کیفیت تخمک دیس فرم هستش اما جنین تشکیل شده بنظرت اینبار این ...

نمیشه تخمک هم مثل اسپرم اون گل درشته وخوشگله رو سوا کنن شستشو بدن بهتربشه🤣انقد سوال توسرم میچرخه اگ اینطورباسه چی میشه اگ...... وای خدابهمون صبررررررررربده 

واقعا بعضیاشون خیلی بی انصافن! من هنوز یک ماه نشده بود کلی آزمایش های عفونی و ...دادم،هزینه اش ۲ونی ...

آسمان جان میگم ک نمی‌فهمم شون کلامیخوان سازمخالف بزنن چ ب دکترای دیگ آزمایش نمینویسن چ ب دکتر توک قبول نداره بااینکه تازه از دادی یباردیگه میگ از بده. براشون مهم نیس هیچی ماخودمون باید تیز باشیم دکتر فلان چیزوازقلم نندازه. من اکثرا هردکتری میرم خودمم تونسخه پزشک نظرمیدم توکاردکتردخالت میکنم😜سرماخورده بودم رفتم دکتر ب دکترگفتم مثلا دمیترون بده سفازولین وبجای فلان بده... دکتره ازجاش بلند گف بفرماییدجای من بشینن🤣🤣🤣🤣🤣دخالت میکنیم براتون مهم نیس چ دارویی بدین  حالوروزمون اینه چ برسه چیزی نگیم معلوم نیس چی سرمون بیاد

دوتا ایمونولوژی رفتم که هرکدوم یه سری آزمایش نوشتن و زنان هم یکسری فاکتورهای دیگه گفتن مشکلی نیست ،ا ...

پس چون سی دی ها رو همه روندادی سرم آی وی جی روحتمابزن. ان‌شاءالله ب حق بزرگیش این دفه صد درصدمثبتی. راستی عزیزم توازمایشاتی ک دادی مشکل نداشتی سرم وبدون تاییدیه میدن؟ میگم یعنی سالمی تعلق میگیره؟ بهم خبرشوبده سرم گرفتی

[QUOTE=342651877]گفتم شاید بچه های اینجا بدونن کدوم مرکز با چه شرایطی میده [/QUOTE جنین فک نکنم ...

اینکه چند سال تو نوبت باشی هزینه اش پایینه اینو می‌دونم مثلا پارسال یه خانومی دیدم مرکز ۵ تومن هزینه کرده بود ولی چند سال تو نوبت بود 

ولی اینکه تو نوبت نباشی نمی‌دونم هزینه چقدره 

اگه بپرسی ممنون میشم عزیزم اون مرکزی که خودم میرم بدون نوبت نمیده‌ کلا باید خیلی تو نوبت‌ باشی برای همین اطلاع ندارم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ای خواهر ... بهونه زیاد دارم .. منو بردن پیش دعانویس ک حامله شم ، میگم همون دعانویس باردارم کرده

وای فاطمه 🤣🤣🤣🤣من یعنی بخام دروغ بگم دروغ ام درمیاد چون توآپارتمان مامانم هستم واحد دیگ برادرم فک کن ی روز نرم بالا همه شک میکنن خداکنه بشه انتقال بدم ی دروغ کنارگذاشتم 🤣😜

دقیقا منم اگه منفی بشم خدایی نکرده  خیلی خیلی شرمنده شوهرم میشم🥲

دختراین حرف چیه میزنی. اولا ک مثبتی ب امیدخدا. درثانی شرمندگی چرا. مگ ماخاستیم تواین راه باشیم چ مشکل از زن باشه چ مرد. زن ومرد پای همه چی هم بایدبمونن من ک این همه مریضی دارم رحم فکستنی دارم😛نمیگم شرمنده  ام. توک خودت سالمی این حرفومیزنی. باخواست خدانمیشه جنگیدماهاقسمتون اینطوریه خیلیاروخداتواین راه کشوندولی بعدش طبیعی بهشون نینی دادحکمت داره ک مانااگاهیم توانقدخوب ومهربونی ک جواب خوبیاتو میگیری 

2810