2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043544 بازدید | 684322 پست
سلام گلم.بچت چطوره؟ از دیروز تا الان همش تو فکرتم.بخدا دیروز موقع اذان هم دعا کردم برات.رو نماز هم

چه خبر ماهور خوبی امروز نوبت سونو وزن دارم باز استرس دارم خیلی درست نشع بچه نتونم زایمان طبیعی بکنم من 28هفتع 1400بود الان 34هفته نمی‌دونم چقده

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
واقعا! ماهم همین طور!من کلا همه جنین ها Aبودن! از ۷تا ۵تاش بلاست شد،انصاری پور میگفت عالیه😁😁 دی ...

منکه جنبن هام بلاست هم نمیشد..

ولی گریدش خوب بود همشون آ

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️ 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کتک میخوای..جان خودت بی بی چک نخری.. مثبت شدی الکی خودتو بزن گریه کردن 🤭😄

😁😁😁

یکی خونه دارم حالا همونو میزارم🤪🤪

خوبیش اینه آزادسازی نزدم مثبت بشه واقعی واقعیه🥹

اون موقع انشالله یه کاری میکنم😃✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

به سلامتی عزیزم💗 ببین iui اصلا مثل امتقال جنین نیست، هر چقدرم راه بری مهم نیست  اینکه چی بخور ...

ممنون مامان سوفی جون😍🥰

دکتر هم گفت پاشید برقصید اصلا مهم نیست😁

کلا من ادم ریلکسی ام ، انشالله خدا بخواد میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشاالله مثبت میشی من همسرم کارامو میکرد یجوری دلم میگرفت میگفتم خدا جواب زحمتای همسرمو بده اینهمه ق ...

دقیقا منم اگه منفی بشم خدایی نکرده 

خیلی خیلی شرمنده شوهرم میشم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدات شم عزیزم،ان شاءالله برای خودت و تموم دوستان اینجا خیر و خوبی پیش بیاد

الهی آمین یارب العالمین ✨ 🧿 🤍 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهر مرتب بیا خبر از جوجه بده ما تو فکریم عزیزم و دعاگو انشالله که جوجه رو به دل خوش بیاریخونه، &nb ...

مرسی فدات همیشه میام و میخونم شکر خدا جوجمم خوبه انومالی دومم دادم شنبه باز میرم برا دومین اکو قلبش

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
واقعا! ماهم همین طور!من کلا همه جنین ها Aبودن! از ۷تا ۵تاش بلاست شد،انصاری پور میگفت عالیه😁😁 دی ...

سلام.ببخشید دی آف آ یعنی چی؟؟

من جنین هام سه روزه هستن.ولی نمیدونم خود مرکز سه روزه فریزشون کرده یا بلاستوسیت نشدن ؟ولی خانم تو مرکز ناباروری میگف قبل انتقال یه روز از فریز در میاریم.منظورش این بوده می‌خوان ببینن بلاستوسیت میشن یا نه؟؟؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستید
سلام.ببخشید دی آف آ یعنی چی؟؟ من جنین هام سه روزه هستن.ولی نمیدونم خود مرکز سه روزه فریزشون کرده یا ...

سلام گلم

دی اف آی هم یه فاکتور برای تشخیص اسپرم سالم هست،بهش میگن شکست سلولی یعنی DNAسلول اسپرم رو بررسی میکنن(من که اینجور متوجه شدم)

فکر کنم هر مرکز فرق داره،بعضیا ۳روزه فریز میکنن الان تو کارت جنین من انگار نوشته بود ۴روزه البته اگر اشتباه نکنم؛دیگه موقع انتقال ذوب میکنن تا بلاست بشه

بعضیارو هم که همون ۳روزه انتقال میدن

2810