2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043495 بازدید | 684320 پست
اینکه چند سال تو نوبت باشی هزینه اش پایینه اینو می‌دونم مثلا پارسال یه خانومی دیدم مرکز ۵ تومن هزینه ...

چشم عزیزم میپرسم قبل اینکه برم اینجامیگم ک میخوام برم برام دعاکنین رحمم خوب باشه یادآوری کن بهم اون روز خودمم آلارم میزارم

چشم عزیزم میپرسم قبل اینکه برم اینجامیگم ک میخوام برم برام دعاکنین رحمم خوب باشه یادآوری کن بهم اون ...

انشالله همه چی خوب پیش میره گلم ،به خدا توکل کن ❤️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم عزیزم میپرسم قبل اینکه برم اینجامیگم ک میخوام برم برام دعاکنین رحمم خوب باشه یادآوری کن بهم اون ...

ان شاالله که همه چیز خوب پیش میره براتون 🤲🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
چه خبر ماهور خوبی امروز نوبت سونو وزن دارم باز استرس دارم خیلی درست نشع بچه نتونم زایمان طبیعی بکنم ...

سلام گلم..شکر خوبم.پیاده روی کردم شکم درد گرفتم.دیکه پیاده روی نمیکنم تا ۳۷ هفتم تموم شه...سونو شدی؟

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه

یه سوال داشتم هفته ۲۲ هستم گاهی اوقات ترشحاتم به رنگ سبز میزنه، ولی سوزش و خارش و بوی بد نداره ،میخواستم بپرسم خانومایی که باردار هستن تجربه ای دارن در این زمینه؟

آسمان جان میگم ک نمی‌فهمم شون کلامیخوان سازمخالف بزنن چ ب دکترای دیگ آزمایش نمینویسن چ ب دکتر توک قب ...

میدونی منم همینم ، ما چون ناباروری کشیدیم فهمیدیم دکترا هیچی حالیشون نیست دیگه اعتماد نداریم فک میکنیم در مورد همه مریضیا خودمون باید اطلاعات بدست بیاریم،   مثلا من خودم حرفای بچه‌های اینجا رو بیشتر قبول دارم تا دکترا 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
دوتا ایمونولوژی رفتم که هرکدوم یه سری آزمایش نوشتن و زنان هم یکسری فاکتورهای دیگه گفتن مشکلی نیست ،ا ...

عزیزم منم دوتا انتقال منفی داشتم ،میشه در مورد ایمنی بیشتر به من توضیح بدی؟من میخواستم خودم برم آپکا رو بدم چرا منسوخ شده؟؟در موردش بهم میگی؟؟

میشه فاکتورهایی که آزمایش دادی رو برام بفرستی؟؟

وای فاطمه 🤣🤣🤣🤣من یعنی بخام دروغ بگم دروغ ام درمیاد چون توآپارتمان مامانم هستم واحد دیگ برادرم فک ...

چقد مثل هم😄 

منم با مامانم تو یه ساختمونیم ... رابطم با فامیل خیلی اوکیه همه هم همسایه هامن یه کوچه اینور اونور...

اگ یه روز منو نبینن روز دوم خبرمو میگیرن 😁

الانم به مامانم گفتم کیست داشتم عمل کردم ، ب دایی و زنداییمم همینو گفتم...

چاره چیه مجبورم دروغ بگم

مامانمم اساس کشی داره ، امشب قولنامه جدید رو نوشت 

اینطوری گفتم ک کار سنگین نکنم براش..

دعانویس رو مادرشوهرم منو برده😄 زن خیلی خوبیه ، خیلی دوسش دارم ولی اعتقاداتش چیز دیگه ایه

مثلاً میگه روت چل افتاده ، یا میگه منم سعیدو با دعانویس بعد دوسال باردار شدم ..

منم به نظرش احترام میزارم باهاش میرم ولی عمل نمیکنم🤪😂

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دختراین حرف چیه میزنی. اولا ک مثبتی ب امیدخدا. درثانی شرمندگی چرا. مگ ماخاستیم تواین راه باشیم چ مشک ...

فداتشم مهربون🤍

اخه نمیدونی چیکار میکنه🥹

دلم میخواد خوشحالیشو ببینم ، خودمم عاشق بچم ها ، ولی بیشتر بخاطر شوهرم دلم میخواد زودتر مادر بشم گاهی شبا مرد گنده گریه میکنه ، مادربزرگشو خیلی دوس داشت ، وقتی به رحمت خدا رفت براش گریه نکرد 

ولی برای پدر شدن گریه میکنه

رفته دارو خونه براش پستونک خریده اونم صورتی🥹😂

بقول خودش ، تو ای وی اف هام انقد ذوق نداشت چیزی نمیخرید ، سر این انقد مطمئنه خرید کرده 

بعد همش حرفای مثبت و امیدوارانه میزنه

مطمئنه ک پدر شده 

امروز سر به سرم میزاشت میگه بسته ک دوستت داشتم الان یکی دیگه رو دوست دارم ، میگم کی ، میگه فاطمه خانمی که تو فاطمه خانومه😐😂

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810