2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@ماشالا   عزیزم مراقب خودت باش میدونم آدم کلا این مدت مخصوصا ماها به خاطر شرایطمون استرسمون زیادتره از حالت عادی هورمونا هم که همینجوری فشار میارن به آدم انشاالله که چیزی نیست عزیزم اون عذاب وجدان بعدش آدمو میکشه نگران نباش تا خدا نخواد برگ از درخت نمیفته 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ممنون گلم پس سعی می‌کنم مرتب بخورم 

اره عزیزم هرهفته مرتب بخور من یه دوسه هفته ای نخوردم کردمش یکماه یبار باز کمردرد وپادرد اومدسراغم 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم منم همیشه می ترسم توکل کنیم به خدا ..خدا این یکیو برات حفظ کنه 

خدا خودش نگهداره این بچه هامون باشه واقعا🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
۲۲۰۰ شده

عزیزم مبارکت باشه خیلی برات خوشحال شدم انشاءالله بقیه راه روهم بسلامتی بگذرونی ونی نی گلتو بغل کنی.تواین لحظه که خوشحالی برای ما منتظراهم دعاکن عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
مال من ۱۴۵ بود خیلی پایین نیست؟🤕 قبل سونو ساعت هشت ببخشید همونجا ناشتا معدم اومد بالا! نتونستم حتی ...

حالا من فکر میکنم ماله من زیاده 🤦🏻‍♀️ چقدر سخت بوده هنوز تهوعت بهتر نشده ؟ بچه موقعیتش خوب بود؟؟؟؟ تونست ببینه برا غربالگری ؟؟؟؟منکه دفعه اول رفتم بچم خواب بود با اینکه قبلشم کلی چیز شیرین خوردم گفت برو نهار بخور بیا بعدش رفتم نهار خوردم تازه تونست ببینه 

توو اینترنت نوشته نرمال ضربان بین ۱۲۰ تا ۱۶۰  نگران نباش  

ممنونم ازت واسم دعا کن خوب پیش بره هنوز نتونستم باور کنم یه هدیه خدا تو شکمم دارم همش میترسم😔

منم همینم  نگران نباش هنوز با خودم درگیرم خدا خودش رحم کنه بهمون و کمکمون کنه 🤲🏻

عزیزم خیلی برات خوشحال شدم انشاالله به. شلامتی و دل خوش این دوران و بگذرونی❤️❤️❤️❤️❤️😘

ممنونم عزیزم الهی امین. انشالله بسلامتی زایمان کنی فرزندتو بیاری خونه

خدایا شکرت