2777
2789

ما باهم دوستیم ولی رابطمون جدیه ۴سال پیش باهم ی جایی سرمایه گزاری کردیم و کارو شروع کردیم و هردو خیلی برای دیدن نتیجه زحمت کشیدیم و هزینه هام نصف نصف بوده از اول چون من اینطور خاستم که باهم شراکت کنیم و حساب کار از رابطمون جدا باشه قرار شد درامد و سودشو برای اینده خودمون نگه داریم این مدت درامد ناچیزی داشت اما چندماهه عالی شده من هیچ وقت سر درامد و سود باهاش حساب کتاب نکردم و پس اندازو سپردم به خودش چون خودم ولخرجم حالا درامد و سود به حدی رسید که میتونه باهاش حدودا ۸۰متر زمین مسکونی بخره بهش پیشنهاد دادم اینکارو بکنیم و سه دونگ به نام من و سه تا اون اول گفت باشه و اتفاقا کاملا موافق بود میگفت پیشنهادت عالیه ازم خواست چون من وقتم خالی تره به چندتا املاکی بسپارم این موضوعو حالا امشب میگه به جاش طلا بخریم منم گفتم این همه طلارو کجا نگه دارم گفت تو ن میخریم برای مامانم اونم نگه میداره برامون ارزششم هرروز داره بیشترم میشه بهش گفتم این پیشنهاد کیه گفت مادرم و خواهرم (اونا میدونن نصف این پول برای منه) بهش گفتم فردا بیا ببینمت حضوری نظرمو بهت میگم و بعد ی فکری میکنیم. من میدونم خودش مقصر نیست و خانوادش خیلی پرو و متوقع هستن که با اینکه من هنوز باهاشون نسبتی ندارم علنن میخان حق منو بالا بکشن پس میخام بهش بفهمونم منطقی این کار اشتباهه اگر دعوا کنم و بحث فکر میکنه از حسادته و اونا خوبیشو میخان پس بگید چی بگم که خودش متوجه بشه این درحواست خانوادش نقشه است تا پولشو ازش بگیرن اینم بگم مادرش پیره و اگر اتفاقیم بیوفته این طلاها برای دختر میشه و روش ادعا میکنن و محاله بهش پس بدن 

خیلی نوشتی اولشو خوندم فقط ببین اگ میخای تودلش جاپیداکنی ک بگیرت زودی بزار براننش بگیره طلا هرچی بعداازدواج حسابشوبده😂

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی نوشتی اولشو خوندم فقط ببین اگ میخای تودلش جاپیداکنی ک بگیرت زودی بزار براننش بگیره طلا هرچی بعد ...

کاش کامل میخوندید اخه پول منه که میخاد باهاش بخره از خودش برام مهم نیست

بگو مگه خودم و خودت چلاقیم که یکی دیگه پولمون رو نگه داره 😤 عجبا....

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بگو  زمین  بخریم   ساخت و ساز کنیم 

و  بساز و بفروش  

بگو دوستم  یعنی (من)   با شوهرش  این کارو  کرده

)واقعیه))))  . الان دوباره  زمین  خریدن دارن می سازن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست