2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
اره عزیزم اصلا غصه نخور به فکر اون یکی جوجت باش عزیزم خدا بزرگه ان شاالله همه باردارا نی نی هاشونو ...

ساراجان‌جواب‌کاریوتایپ‌گرفتم

ببین

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اره عزیزم اصلا غصه نخور به فکر اون یکی جوجت باش عزیزم خدا بزرگه ان شاالله همه باردارا نی نی هاشونو ...

اینم‌براهمسرمه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما بنظرتون جنین با دی اف ای ۱۶ ممکنه مثبت بشه؟؟؟؟تورو اینایی که مثبت شدین بگید دی اف ای چند ...

من دی فی ای تکرار نکردیم بعد درمان  انا قبلش ۱۵بود و فقط یه جنین داشتم مثبت شد نگران نباش 

خدا شادت کنه

از بندگان برگزیده خدایی که علائم نداری برو شکررر کن ایشالا هم سراغت نیاد بارداری راحتی داشته باشی به ...

مرسی عزیزم، ایشالا. اما خیلی استرس داره بی علامت بودن. همش فکر میکنم توهمه یا یه اتفاقی برای جنین افتاده که هیچ علامتی ندارم

💚💖
ا من تو هفته ۶ شروع شد تهوع شدید و ..... هر چند بودنش عذابه ولی نبودش هم استرس میاره می دونم البته خ ...

آره خیلی نگران کنندست بی علامت بودن. یکی دیگه از خانوما هم گفت از هفته ۷ شروع شده. ایشالا که همه سالم بغل بگیرن نی نی شونو🙏🏽

💚💖
کلا کسی میدونه دلیل توقف رشد جنین بعد از تشکیل قلب چیه ؟؟؟؟ اصلا چرا اینجوری میشه ؟؟؟ وقتی قلبم داره ...

عزیزم منم همیشه می ترسم توکل کنیم به خدا ..خدا این یکیو برات حفظ کنه 

بسلامتی.منم ازصبح دکتر بودم ک ازمایشام مشکلی نداشت .ب زور اصرار کردم اون چندتا سی دی و آنتی تی پی او ...

آهان خوب خداروشکر.آزمایشگاه من خصوصی بود شاید به این علت قیمتش فرق میکنه.من آنتی تی پی او نداشتم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
۸هفته د ۴روز تهوع  بی حالی شدید و درد سینه و سوزش‌ معده دارم

من درد سینه ام خیلی کم شده تهوع متوسط ولی قبلا شکمم و رحمم منقبض میشد یا مثل درد پریودی داشتم ولی الان زیاد احساس نمیکنم برای همین نگرانم که خدای نکرده مشکلی پیش نیامده باشه 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
دل دردای خیلی خفیف میاد و میره، کمر دردم خیلی کم. دیشب یذره لک داشتم که خوب شد. آدم علائم داره یجور ...

نگران نباش عزیزم انشاالله صدای قلبشو میشنوی خیالت راحت میشه 

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲