2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
اره عزیزم.  خدا کنه زود خوب بشم. نگران اثر لنفوسیتم. چرا زده بودم. واکسن فقط مرگ و میر رو کم م ...

عزیزم ناراحت شدم گفتی کروناگرفتی؟ مطمئنی کروناست؟ تست دادی؟ گلم مایعات گرم زیادبخورتاازبدنت بیادبیرون آخه ازکجاگر فتی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@سارادلارام     سلام چطوری عزیزم میگم ماکه الان ۲۰هفته رو تموم کردیم برای آزمایش قند و ...

سلام عزیزم قربونت شما خوبی؟

عزیزم فک کنم ۲۴ هفته باشه دکتر من که فعلا واسم ننوشته چیزی حالا دو هفته دیگه میرم دکتر ببینم مینویسه یا نه خبر میدم بهت من که بخاطر طول سرویکس هر دو هفته یا سه هفته باید سونو شم بعد مجبورم برم پیش دکتر

راستی عزیزم شما حرکاتشو حس می کنی؟

من هنوز چیزی حس نکردم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عیب نداره منم توخونه انجام میدم ببین زیر دل و کمرتم باروغن سیاهدونه ماساژبده و شب تاصبح ببند

ماساژ اره میدم ولی نمیبندم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام جون سلام عزیزم حالت خوبه؟ من یکشنبه وقت سونو با دکتر مشفقی داره برا طول سرویکس واژینال سونو می ...

سلام عزیزم قربونت

طول سرویکس رو واژینال سونو میکنه بعد شکمی هم سونو میکنه

من ۱۶ هفته بودم بهم گفت قبلش نگفته بود حالا نمی دونم چون میگن زوده قبل ۱۶ هفته معلوم نیست دقیق

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
روز چندی جنینت چند روزه ست؟

جنینم سه روزه بود طبق گفته دوستان ۴انتقال دادم دکتر گفت بیستم ازمایش بده

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
عزیزم همین امروز برو آزمایش خودتو تا شنبه تو برزخ نگه ندار. ان شالله خدا با جواب آزمایش سوپرایزت کنه

اخه بی بی چکم منفیه بود الانم برم ازمایش چی میخواد نشون بده حوصله ازمایش دادنم ندارم دیگه

الهی بگردم خودتو ناراحت نکن انشاءالله که شنبه میری آزمایشت مثبت میشه عزیزم

انشاالله ،ینی تا شنبه میخواد معجزه بشه ؟کسی و دیدین بی بی چکش منفی باشه ازمایش مثبت؟تروخدا هرکی هست اینجوری بوده بیاد یکم امید بده بهم

انشاءالله خدا شادت کنه ماهمه اینروزارو گذروندیم.انتقاله چندمت بود؟؟

انشاالله ،انتقال اولم بود 

سوگولی جان شماره ۲۳۵۶۲۳۰۸ شماره کارشناسه یه خانمه اس بنظر من از همه ماماهاش خوش اخلاقتره من هرسری زن ...

ممنون عزیزم

انشالله به دنیا اومدن نی نی نازت😍

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم