2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
فکر بد نکن تو به ما دلخوشی میدادی همیشه توروخدا اروم  باش برات ایه الکرسی می خونم

مرسی عزیزدلم  خدا کنه جواب غربالگریم بیاد و همه چی خوب باشه دلم یکم آروم بگیره برام دعا کن 🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزمم شما که دکتر زرنانی برات سرم نوشته بودن ولی دکتر علیرضایی قبول نکردن و چیکار کردین؟؟الان برای ...

سلام عزیزم

من رفتم سرم رو زدم

خود دکتر علیرضایی هم وقتی فهمیدن ای وی ای جی دارم قبول کردن گفتن بزن

3 تا سرم زدم یه هفته قبل انتقال

چراخودتو عذاب میدی عزیزم خواست خدابوده اگه زبونم لتل تودخالتی داشتی خب زبونم لال زبونم لال برااون یک ...

برام خیلی دعا کن خیلی ❤️🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم مبارکت باشه خیلی برات خوشحال شدم انشاءالله بقیه راه روهم بسلامتی بگذرونی ونی نی گلتو بغل کنی.ت ...

الهی امین ممنون عزیزم. ان شالله بزودی شما هم میاین خبر بارداری میدین 

خدایا شکرت
سلام عزیزم من رفتم سرم رو زدم خود دکتر علیرضایی هم وقتی فهمیدن ای وی ای جی دارم قبول کردن گفتن بزن ...

عزیزم سرمو از داروخونه گرفتی؟؟برای گرفتنش خیلی دنگ وفنگ داره یا راحت میدن؟؟کجا تزریق میکنن؟؟میتونم بپرسم قیمتش چنده؟؟ببخشید سوالام زیاد شد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
واقعا بعضیا دیگه .... مگه نمیدونن تو بارداری من که جات باشم با کسایی که بخوان هر لحظه اعصابم ...

چرا عشقم قشنگ شرایطمم میدونن که چجوری باردار شدم ولی خب... 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بهم گفتن ۴ هم برم سونو گفتن تو شهر خودت تحت نظر باش ولی به ما اطلاعات رو بده

آره خوبه اونموقع بری انشاءالله صدای قلب نازشم میشنوی عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اگه تا غروب  انشالله بهتر شدی نرو .‌ولی اگه اونجوری دلت آروم‌میگیره برو گلی . صلوات براش بفرست ...

الهی بمیرم براش 😭😭😭