2777
2789
عنوان

جاریم حتی سلامم نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 31 پست
چون جوابتو نمیدن بهشون تهمت جنسی میزنی ؟

زن سوم برادرشوهرمه. خیلی بیشعوره. من نمیگم. شوهرم میگه.  

شوهرم خونه پدرش میره. این دختره بی ادب میگه این چرا اینجا اومده!!! 

کلی به شوهرم توهین کرد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم بخاطر مادرش وخواهرش وبرادرش هرکاری میکنه..تو همه بحثا شریک اوناس ..با اینکه باردارم دوماه پیش ...

بهش بگو حالا خنک شدی منو بالاخره کوچیک کردی؟

هرچند این لنکه شوهرمنه فقط باید با سیاست رفتار کنی

تو روی شوهرت باهاشون خوب باش 

پشت سر بی محلی کن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اخه خانوادم شریکم نیستن..میگن مقصرمنم درحالی که شوهرم خیلی طرفدار خانوادشه

پدر و مادرت میخوان خودت رو پای خودت وایستی و زندگی ات از هم نپاشه ...

اونها با دخالت نکردن بهترین کار رو میکنن

❤❤❤
شوهرم بخاطر مادرش وخواهرش وبرادرش هرکاری میکنه..تو همه بحثا شریک اوناس ..با اینکه باردارم دوماه پیش ...

ای وای متاسفم برای مردایی که بلد نیستن تعادل برقرار کنن بخاطر خانوادشون همسرشون رو اذیت میکنن

عزیزم ایشالا خدا یه راه درست جلو پات بزاره واقعا سخته با همچین آدمی زندگی کردن

پدر و مادرت میخوان خودت رو پای خودت وایستی و زندگی ات از هم نپاشه ...اونها با دخالت نکردن بهترین کار ...

زندگی من‌ازجهنمم‌بدتره ...جلو خانوادش منو سنگ رو یخ میکنه..هیچ محلی به حرفام نمیده

شوهر توام وسایل خونه رو میشکنه؟

قبلا اره

عصبی میشد خصوصا سر خانواده بیخودش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏