2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
انشاالله ،ینی تا شنبه میخواد معجزه بشه ؟کسی و دیدین بی بی چکش منفی باشه ازمایش مثبت؟تروخدا هرکی هست ...

آره من بودم البته بارداریم طبیعی بود .‌بی بی چکم اصلا نشون نداد . رفتم آزمایش گفت بتات هنوزم به رنج نرسیده ۴۸ ساعت بعد بیا . ۴۸ ساعت بعد رفتم تازه بتام رسید به حداقل رنج‌ مثبت 

. انشالله توام شنبه بری مثبتی 

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترا جواب اومده مثبت شدم خدایا شکرت . ان شالله قسمت دوستای عزیزم 

واااااااااای عزیز دلم 🥰🥰🥰🥰

قربونت برم الهی شکر

نمیدونی چقدر منتظر این خبر بودم

الهی به سلامتی مبارکتون باشه قشنگم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه هاااا من الان خییییییلی بد عصبی شدم با یه نفر دعوام شد جوری که تمام تنم میلرزه الان میگم نکنه یه ...

صلوات بفرست گلم . انشالله چیزی نیست . ولی به خودت مسلط باش . بحثی که میدونی به دعوا ختم‌میشه رو ادامه نده

خدای من خدای معجزه هاست . 

وای وای😭😭😭😭خدیا چی دارم میشنوم یکی دیگه ازمنتظرا کم شد خدایاهزاربارشکرت.ما رو هم دعاکن تواین حال خوبت شوره جان😘😘😘

مبارکه مامان شدنت ❤️

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍

عزیزم روز چندم انتقال  آزمایش دادی ؟

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
وااااای شوره خداروشکر خدایا هزاران بار شکرت چقدر خوشحال شدم الهی که بارداری خیلی راحتی داشته باشی و ...

ممنون عزیزم ممنونم از شما که به یادم بودین تک دعاهاتون. ان شالله بسلامتی بچه گل تو بغل کنی

خدایا شکرت
بچه هاااا من الان خییییییلی بد عصبی شدم با یه نفر دعوام شد جوری که تمام تنم میلرزه الان میگم نکنه یه ...

چیزی نمیشه نترس

ولی توروخدا خودتو از استرس دور نگه دار

دیروز که همش گریه کردی ...امروزم اینجوری

ببین یه مدت چشمتو رو همه چیز ببند بذار هرکی هرچی خواست بگه 

بحث نکن ،حرص نخور

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

عزیزم یکم گلاب بخور نفس عمیق بکش با بینی بکش با دهان بیرون بده تا زودتر آروم بشی. خیلی مواظب خودت باش اخه چرا خودتو تو این موقعیت ها قرار میدی

خدایا شکرت
سلام.بچه ها یه چیزی ذهنم رو درگیر کرده میگم بعداز انتقال جنین مجبورم تا شهر خودم که تقریباً دو ساعت ...

نگران نباش منم شهرمون یک ساعت تا رویان فاصله داره و بعد انتقال اومدم شهرمون