2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044715 بازدید | 684406 پست
ویهان مارک بی بیت چی بود؟ آزمایشت رو تکرار نکردی؟ من حس میکنم آزمایشت رو باید تکرار کنی بی بی من س ...

مدیکور بود عزیزم.من احساس میکنم چون ۵ قطره ادرار میریختم پخش رنگ میداد...بازم پنجشنبه تکرار میکنم ازمایش رو...ولی امیدی نیس اخه بتام امروز دو بود

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
چندجا پرسیدم میگه ایرانیشو داریم اسمش پروژسترونه همونه یا فرتیژست فرق داره؟

نه عزیزم اونیکه روش نوشته پروژسترون خیلی خوب نیست.سیکلوژست خیلی خوبه که اصلا گیر نمیاد.در درجه بعدی فرتیژست خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم اونیکه روش نوشته پروژسترون خیلی خوب نیست.سیکلوژست خیلی خوبه که اصلا گیر نمیاد.در درجه بعدی ...

ممنون فرتیژست پیداکردم گرفتم‌منوه نمیدونم داروخونه میگه همون پروژسترونه

یا رب العالمین
عزیزمی همه پیاماتو خوندم  حالت الهی خوب باشه جواب آزمایشت از حالتم بهتر🌹

قربونت عزیزم خیلی خوش قلبی. 

به حق دل مهربونت، به زودی دلت شاد بشه و خبرای خوش برامون بیاری👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ایجاااانم خداروشکر  خیلی خیلی خوشحال شدم الهی که به سلامتی انتقال میدی و مامان میشی

ممنون مهربون    

انشاءالله روزی خودت به زودی  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
چشم حتما میگم . مرسی ازاینکه برام وقت گذاشتی

خواهش عزیزم ،منتظر خبرهای خوبت هستیم 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دیدی بهت گفتم ضخامتت به 8 میرسه استرس نداشته انشاالله تا اخرش برات خوب پیش بره

ممنون عزیزم، انشاءالله   همچنین برای خودت مهربون  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بی بی چک مگه نباید با ادرار اول صبح باشه ؟؟ انشاالله آزمایشت مثبت بشه  به بی بی چک اعتمادی نی ...

خب بهتره اول صبح باشه ولی تایمای دیگه هم بی اعتبار نیست من شش و نیم عصر زدم ولی حدود چهار ساعت سرویس نرفته بودم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بهتره اول صبح باشه  عصر بود ولی سه چهار ساعت سرویس نرفته بودم

حالا انشالله که با جواب آزمایش سوپرایز میشی عزیزم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام به همه دوستان  امروز رفتم آزمایش دادم با دعای همه شما دوستان جوابش مثبت شد. هنوزم باورم ...

مبارکت باشه به سلامتی

عزیزم‌دکترتون کی بود؟

انتقال بودین یا طبیعی؟

و خدایی که به شدت کافیست.