2777
2789
عنوان

خانوادم دارن دقم میدن😭

283 بازدید | 14 پست

سلام خانما خوبین؟

من چون همسرم رفته خارج از کشور برای کارای مهاجرتمون الان خونه بابام میمونم 

چند وقت پیش مهمونی داییم بود و بابام نمیخواست بره(چون داییم منو پاگشا نکرد) و مامانم بزور گفت من میرم سر اون بحث کردن بابام پاشد از حرص مامانمو کتک زد(البته دفعه اولش نیس) اون وسط منم که مانع میشدم یه مشت هم به بازوی من خورد که کبود شد سر اون یه چند وقت اعصاب خوردی داشتیم و حتی مواقعی که با همسرم واتساپی صحبت میکردم سعی میکردم بپوشونمش

خلاصه این مدت برادرای مامانم بدجوری هواشو داشتن

امروز مامانم برگشت گفت دیدی چجوری هوامو داشتن؟ادم نباید خانواده خودشو بفروشه باید غیرت داشته باشی

بعدم برگشت گفت شوهر تو شعور نداره مریضیت براش مهم نیس حال بدت مهم نیس عقلتو جمع کن یه جا  

همسر من چون اهل رفت امد نیس شده خار تو چشم مامانمو خواهرم

هردقیقه بد شوهرمو میگن هردقیقه 

یه چن باری بهم گفتن جداشو بیا 

بخدا ما هیچ اختلافی نداریم جز رفت امد اونم یکم بهترشده

حالم خیلی خرابه چیکار کنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به زندگیت بچسب اگه همسرت خوبه فردا اون مادر وخواهر پشتوانه ات نمیشن

من یکی دوبار بخاطر اینکه مامانمو ببینم گفتم با مامانم میرم دکتر البته بهونه م این بود 

الان این شده آتو دست مامانم که همسرم شعور نداره

مگه میشه؟ هردفعه اینجوری میکنن هی میگم بیخیالشون میشم دلم طاقت نمیاره ادم مگه زندگی بچشو سرد میکنه؟

عزیزم ولشون کن، شما که میخوای مهاجرت کنی، چیزی نگو و کار خودتو انجام بده بیخیال باش که اذیت نشی. بهترین کارو همسر شما میکنه که رفتو آمد نمیکنه 

شما چجوری برخورد میکنین؟

من هیچی نمیگم 

در دروازه 

بهم میگفت طلاقتو میگیرم و هزار تا چرت و پرت دیگ🤣🤣🤣

بزار بگه یه وقت زندگیتو خراب نکنیا😁

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

من یکی دوبار بخاطر اینکه مامانمو ببینم گفتم با مامانم میرم دکتر البته بهونه م این بود الان این شده آ ...

نه اجازه بده همسرت حرف خانواده ات رو بزنه نه خانواده ات حرف همسرت رو هرچقدرم مشکل داشته باشه دفاع کن.به مادرت بگو هر وقت تصمیم جدی گر فتی که جدابشی داداشات پشتت بودن اونموقع بگو