2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست
مبارکت باشه به سلامتی عزیزم‌دکترتون کی بود؟ انتقال بودین یا طبیعی؟

ممنونم خانوم

من دکترم برای انتقال آقا حسینی بود تو بیمارستان شریعتی تهران.

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم شنبه باید برم.ببین من یه کاری رو امتحان کردم.یکم نون سوخاری بگیر صبح چشمت باز شد۱تیکه بزار دهنت. ...

اره گفتم انروز شوهرم خرید حالا فردا امتحان میکنم پناه بر خدا 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزم، منم 14 انتقال که رفتم ضخامتم 6.34 بود، استرادیول رو برام از 3 تا به 4 تا تغییر داد، تا ا ...

سلام عزیزم خدا رو شکر امیدوارم کردی به من اول ۳ تا استرادیول داده بود امروز گفت ۴ تا بخورم بعد یا امپول استرادیول هم برام تزریق کرد انوکسا داد گفت ۵ روز دیگه برم برای انتقال دیگه کار خاصی نکردی برای افزایش ضخامت یعنی تو ۵ روز ممکنه مال منم تا ۸ برسه به شما هم امپول استرادیول رو داد انشالله انتقالتون کی هست 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
لوبیا سبز، آب هویج و آناناس هم این پنج روز خیلی خوردم، آب زیاد بخور و پیاده روی حتما 40 دقیقه در روز ...

لوبیا سبز چه قدر بخورم روزی اناناس رو خودشو گرفتی یا کمپوتش رو 

ببخشید من امپولما بجاش روزی دوتا شیاف و دوتا دوفاستون داد امروز قبل انتقال امپول زدم شیاف نذاشتم از ...

عزیزم بسلامتی انتقال دادی انشالله که سفت به دلت میچسبن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزم خدا رو شکر امیدوارم کردی به من اول ۳ تا استرادیول داده بود امروز گفت ۴ تا بخورم بعد یا ام ...

انشاءالله میرسه به 8 تا انتقالت، به خصوص که میگی آمپول استرادیول هم زدی، منم انتقالم شنبه هست عزیزم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه گلم هیچ مشکلی نداره.عدد ان  تی هم که عالی بوده. چه نیازی به آمینو هست.برو از دکترت دقیق سوال ...

رفتم دکتر گف من تو جواب ان تی. چیز بدی نمیبینم   که بخام بگم امنیو انجام بده  چون ریداکشن انجام دادی خطر سقط خیلی میره بالا 

ولی احتمال  مشکل داشتن جنینا از نظر ژنتیکی صفر نیس و اختمالش هس که مشکلی داشته باشن و توی ان تی نشون نده 

گف اگه میخای مطمئن بشی وخیالت راحت شه میتونی انجام بدی 

حالا موندم چکار کنم

لوبیا سبز چه قدر بخورم روزی اناناس رو خودشو گرفتی یا کمپوتش رو 

روزی یه کاسه لوبیا سبز آبپز همراه با غذا یا خالی می خوردم، آناناس کمپوتش مواد افزودنی مثل شکر داخلشه نخوری بهتره، یعنی زیاد خاصیت نداره، من خودشو گرفتم خاصیت بیشتری داره.

سلام عزیزم خدا رو شکر امیدوارم کردی به من اول ۳ تا استرادیول داده بود امروز گفت ۴ تا بخورم بعد یا ام ...

به من انوکسا نداد، اینو دکتر برای چی بهت داد ؟ بهم آمپول پروژسترون داد، از امروز روزی دوتا گفت بزن، به تو آمپول پروژسترون داده؟

رفتم دکتر گف من تو جواب ان تی. چیز بدی نمیبینم   که بخام بگم امنیو انجام بده  چون ری ...

عزيزم معمولا ازمايش كواد ماركر رو انجام ميدن اگر خدايي نكرده مشكلي بود بعد امينوسنتز يا سلفري انجام ميشه من نميدونم وقتي تو ان تي مشكلي نيست و هنوز كواد ماركر ندادي چه اصراري به امينوسنتز هستش.

خداياشكرت....❤️ 
انشاءالله میرسه به 8 تا انتقالت، به خصوص که میگی آمپول استرادیول هم زدی، منم انتقالم شنبه هست عزیزم.

مرسی عزیزم انشاالله انتقالت هم مثبت بشه ونی نی هات به دلت بچسبن 😘

مرسی عزیزم انشاالله انتقالت هم مثبت بشه ونی نی هات به دلت بچسبن 😘

ممنون عزیزم   انشاءالله تو هم خبر خوش بارداریتو به زودی برامون بیاری