2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044817 بازدید | 684412 پست
هر بار انتقال یکبار پانکچر شدم،الان بار سومم میشه برم انتقال بدم

ای بابا  دفعه های قبل  چندتا جنین داشتی وکدوم مرکز بودی اونارو

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم فرتیل سی ام بعد انتقال مصرفش ضرر نداره؟

برای انتقال  اتفاقا دکترا میدن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخش عزیزم .قصدم ناراحت کردنت نبود .فدای دل مهربونت بشم . مطمئنم خدا این همه زحمت های مارو بی جواب ن ...

قربونت برم معذرت خواهی چرا اینقد دوست دارم که با خوشحالیت خوشحال میشم با ناراحتیتم ناراحت باور کن ندیده دوست دارم اینقد که خوش قلبی. الهی آمین عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون که نظر میدی خواهر .متاسفانه همکاری نمیکنه عاجز شده چهار ماه کلی قرص میخورد الان فقط اسپریژن می ...

خوب اشکال نداره عزیزم همون اسپریژن هم خوبه .فقط بهش بگو شستشو با آب سرد رو حتما انجام بده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم داروهات چیا بودن؟ @berenjak   عزیزم کجایی؟بیا از خودت خبر بده دوستمونم لطف کن ...

سلام نیلو جون خوبی ؟ امروز رفتم سونو خداروشکر گفت ضخامتت 8 شده، ولی استرادیول رو برام 5 تا کرد و گفت انشاءالله شنبه برات انتقال میدم، انشاءالله به زودی قسمت خودت شه انتقال بدی و دامنت سبز شه عزیزم، ممنون که بیادم بودی دوست مهربونم    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
قبل انتقال مصرف کردم امروز انتقال دادم نمیدونم ادامه بدم یانه

نمیدونم  اینو 

سلام نیلو جون خوبی ؟ امروز رفتم سونو خداروشکر گفت ضخامتت 8 شده، ولی استرادیول رو برام 5 تا کرد و گفت ...

من ضخامتم ۷بود گفت ۳تا ادامه بدم زیاد نکرد انتقالم ۵روز بعدش شد همش نگرانم میگم نکنه ضخامت پایین بوده دکتر هرکاری کنه من یچیزی برا نگرانی پیدامیکنم  

یا رب العالمین
خانما من امروز رفتم سونو روز ۱۴ ضخامت رو بهم گفت شیش ونیم به نظرتون کم نیست ۵ روز دیگه انتقال دارم چ ...

سلام عزیزم، منم 14 انتقال که رفتم ضخامتم 6.34 بود، استرادیول رو برام از 3 تا به 4 تا تغییر داد، تا امروز که 19 سیکلم بود رفتم خداروشکر گفت ضخامتت 8 شده شنبه 24 سیکل برام انتقال میدم، روزی چندتا استرادیول می خوردی ؟ امروز برات دوز قرص رو بیشتر نکرد؟ من دکترم گفت ضخامت 8 تا 12 انتقال میدم، انشاءالله که ضخامتت بالا می ره عزیزم و با خیال راحت انتقال بدی و دامنت سبز شه، دیگه نگفت بیا سونو شو که خیالت از بابت بالا رفتنش راحت باشه بعد انتقال بدی؟ چون برای افزایش ضخامت فکر می کنم مثل من تا 24 سیکل هم وقت داشته باشی. 

@مهربون21    

سلام گلم خوبی؟

میگم من امروز رفتم رویان سونو هیسترو انجام دادم هزینش شد ۴۵۰ رضایت همسر هم نمی خواست فقط حتما باید یه همراه داشته باشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من ضخامتم ۷بود گفت ۳تا ادامه بدم زیاد نکرد انتقالم ۵روز بعدش شد همش نگرانم میگم نکنه ضخامت پایین بود ...

عزیزم نگران نباش، نگرانی برای اون فندقای تو دلیت هم خوب نیس چون قرص می خوردی مطمئن باش تو این پنج روز ضخامتت به 8 رسیده گلم.

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم خوبی؟

میگم من امروز سونو هیسترو انجام دادم ۱۱ سیکلم بود ضخامتم ۲.۸ بود خیلی کم نیست؟

دکترم مشایخی هست قراره با سیکل نچرال این دفعه انتقال بدم میترسم نرسه ضخامتم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه تا زمان مثبت شدن ميشه خورد 

ممنون شوهرمن اسپرمش ازبیضه بود با سرنگ گرفتن جنینام ضعیف بودن یه بسته شو زودتر دراوردن ازبین رفتن دیگه جنین ندارم.بنظرت اگه مثبت نشدم دفعه بعد چکارکنیم اسپرم بهتر بشه؟

یا رب العالمین