2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044818 بازدید | 684412 پست
ممنون من  مقالات انگليسي  مرتبط به اين موضوعات را زياد مطالعه كردم من NAC را هم قبل پانكچر ...

ممنونم عزیز دلم🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم نا امید نباش بمون برو آزمایش بده

دیگه که امیدی ندارم

مطمئنم

ولی چشم ب زودی آزمایش هم میدم😘😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نیلو جون خوبی ؟ امروز رفتم سونو خداروشکر گفت ضخامتت 8 شده، ولی استرادیول رو برام 5 تا کرد و گفت ...

ایجاااانم خداروشکر

خیلی خیلی خوشحال شدم الهی که به سلامتی انتقال میدی و مامان میشی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اعععع گل دختر این چه حرفیه میزنی؟؟؟ بزنمت بقول زینبی جون تابه بیارم. ایشالله فردا خوش خبرمیای گلم.&n ...

بسلامتی شروع کنی عزیزم

منم احتمالا شهریور اقدام کنم

امروز بی بی زدم منفی شدم متاسفانه

😘😘بیشتر از خودم، همسرم ناراحته

میگه تمام کارای لازم رو انجام دادیم شاید هیچوقت بچه دار نشیم

سه بسته فرتیل، چهارتا ivig، پیاده روی شبی یک ساعت، ماساژ سیاه دونه دو سه ماه، انوکسان، کله پاچه، نشاسته😁

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
انشالله آزمایشت مثبت باشه

مرسی دوستم

نه دیگه نمیشه

قربانت😘😘

عزیزم این موقع شب چه وقته بی بی آخه گلم انشالا توکل به خدا صبح برو آزمایش  

عصر گذاشتم ساعت شش و نیم

از حدود چهار ساعت قبلشم دیگه سرویس نرفتم

مرسی عزیزم آزمایش هم میدم

عزیزم جواب ازمایشت نیومد؟

نه آزمایش ندادم 

شاید فردا رفتم

بچه ها منم بی بی چک زدم منفی شد متاسفانه 

نغمه!!!

آخه روز نه و ده زدی!!😁

من ۱۴ بودم دیگه همه ۱۴ ازمایشم میدن

صبح زود چهارم انتقال دادم تا ۱۷هم صبح میشه ۱۴ روز

بچه ها من الان بی بی چک زدم، متاسفانه منفی شد

بی بی چک مگه نباید با ادرار اول صبح باشه ؟؟

انشاالله آزمایشت مثبت بشه 

به بی بی چک اعتمادی نیست

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
من بخوام باز اقدام کنم برای انتقال اون دوتا جنینم از کی باید شروع کنم کسی اطلاعی داره؟

ویهان مارک بی بیت چی بود؟

آزمایشت رو تکرار نکردی؟ من حس میکنم آزمایشت رو باید تکرار کنی

بی بی من ساعت ها موند ولی هیچ خط دومی ننداخت

بخدا نمیخام امید بدم بی بیت درسته

سلام نیلو جون خوبی ؟ امروز رفتم سونو خداروشکر گفت ضخامتت 8 شده، ولی استرادیول رو برام 5 تا کرد و گفت ...

دیدی بهت گفتم ضخامتت به 8 میرسه استرس نداشته انشاالله تا اخرش برات خوب پیش بره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم اگه چیزی باشه روز ده نشون میده بیخیال، منم میدونستم منفی میشم

بی تعارف من که بی بی چکت رو قبول ندارم

امید به خدا❤