2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044819 بازدید | 684412 پست

بچه ها اگه میشه پست بالامو بخونید و اگه میتونستید جواب بدید خیلی نگرانم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خانما من امروز رفتم سونو روز ۱۴ ضخامت رو بهم گفت شیش ونیم به نظرتون کم نیست ۵ روز دیگه انتقال دارم چ ...

لوبیا سبز، آب هویج و آناناس هم این پنج روز خیلی خوردم، آب زیاد بخور و پیاده روی حتما 40 دقیقه در روز داشته باش، برای افزایش ضخامت خیلی خوبه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم معذرت خواهی چرا اینقد دوست دارم که با خوشحالیت خوشحال میشم با ناراحتیتم ناراحت باور کن ند ...

مهربون خودمی  .بخدا منم یه وابستگی به اینجا وشما خواهرای گلم دارم که نگو .الهی همگی دلمون شاد شه واینجا بیایم ازخوشی هامون بگیم.

ولش کن بی بی رو مگر برای ویهان مثبت شد بتاش هم مثبت شد 😔انشاالله جوابت مثبته

من فکر کنم بی بی چکش درست نشون میداد

ولی آزمایشش رو باید آزمایشگاه دیگه تکرار کنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
😭😭نگو تو رو خدا، آزمایشت مثبت میشه میدونم

مرسی عزیزم😘😘

انشالله خودت مثبت میشی👶❤ ناراحت نباش

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربونت برم الان موقع بی بی چک زدن آخه ؟ باید اول صبح باشه

بهتره اول صبح باشه 

عصر بود ولی سه چهار ساعت سرویس نرفته بودم

به بی بی چک اعتباری نیست من بیست روز عقب انداخته بودم سه تا بی بی چکم منفی بود الان بی بی چک منفی من ...

ای جووووونم خدا حفظش کنه😘😘 

مارک بی بیم خوب بود تحت لیسانس ایتالیاس

بعید میدونممشکلی داشته باشه

شاید بی بی های چند سال قبل بی اعتبار بودن