2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044599 بازدید | 684400 پست
همش شده بیزینس و کاسبی براشون! وای من اونجا میرم این دلالای اهدایی رو میبینم رژه میرن انگار دشم ...

اره.انقدر هم سرحال و سرکوک هستن.نمیدونم بهشون چقدری میمونه.بعد اون دخترهایی که میخوان تخمک بدن رو انقدر میچزونن و با سیاست باهاشون برخورد میکنن.😖😖😖

😉

بچه ها به خدا گروه واتس اپی خیلی بهتره ،چرا نمی‌آیند بزنیم ،اونجا بهتر میشه کامنت رو جواب داد و خوند ...

منم از دکتر اطرج راضی نیستم، پانکچر اولم همسرم کلی تقویتی خورد نتیجه خوب بود ، دو ماه قبل پانکچر دوم رفتم پیشش، گفت نیاز به هیچی نیست😐😐😐گند زده شد تو نتیجه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر مهری نصیری رو توی رشت میشناسی؟کارش خوبه؟

سلام عزیزم

نه نمیشناسم

نشنیدم اسمش رو

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
فقط واسم دعا کنین شنبه میرم ضخامت دوباره چک بشه و انتقالم رو کنسل نکنن وگرنه میندازن روزی که نصر بیا ...

انشالله که انتقال میدی و مثبت میشی

نصر دوباره تیر ماه میاد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم اون داروهایی که بالا نوشتی من مصرف کردم برای پانکچر دومم ولی نشد فرتیل اید خوردم کیوتن خوردم ا ...

دها خوردی؟ اون خیلی تاثیر کرد برای من، بعد چند وقت خوردی مهمه و رعایت غذایی هم داریم

یعنی استرادیول لازمه با شکم پر خورده بشه؟ من ۶صبح که میخورم شکمم خالیه روش هم میخوابم

ماما به من اینجوری گفت

گفت بین روز تقسیمش کن مثلا بعد از سه وعده غذا

ولی فکر نمیکنم اجباری هست که حتما بعد از غذا خورده بشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه عزبزم اتفاقا منم شنیدم خوبه ماساژ سیاه دونه  فقط خیلی خودتو به گرمی نبند مخصوصا اگه طبعت گر ...

مرسی از راهنماییت عزیزم ❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

الان یه هفته ازمایشم منفی شده پریودشدم میخوام بعد از پریود دوباره از نو شروع کنم هزینه هام خیلی بالا رفته تو مام این دفعه میخوام برم پیش منتظری ولی یه ترسی تو دلم هس خدا خودش کمکم کنه

وای خدا رحم کنه من همه امیدم ب دکتر عوض کردنه دیگه جای اشتباه کردن ندارم چون پولی برام نمونده  ...

دوست عزیز برو بیمارستان شریعتی روال کارشون دقیق و منظمه

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
سلام نه چه اشکالی داره من که می خوردم کله پاچه...درکل من همه چی می خوردم جز زعفرون و جیگر و زرشک تا ...

سلام دوستای گلم

امروز روز نهم انتقالمه،  تا دیروز سینه درد داشتم، امروز که بیدار شدم سینه هام خیلی خیلی کمتر شده دردش، نکنه انتقالم نگرفته و سینه هام دارن مثل قبل میشن

خواهش میکنم راهنمایی کنید دارم دیونه میشم

انشالله ایندفعه جواب میگیری. اره بیماراش هم بهشتی میان هم میلاد.منم میلاد بودم. منم یه انتقال فرش د ...

ان شاءالله همگی جواب بگیریم.اره عزیزم خودشون انتقال برام انجام دادن.داروهامم از روز دوم سیکل سیناف و هاش ام‌ جی و پرگمام و متفورمین واسترادیول و انوکسان داده بود.ستروتاید هم اخرش داد.الانم که انتقال دادم انوکسان و پروژسترون دارم.داروهامم ادامه دادم.تا ببینیم چی میشه. دکتر همسرم هم اقای صالحی بودن. من جنین هام دوتا کامپکت بودن که الان روز ششم شده

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون