2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044658 بازدید | 684401 پست
من خودم مشکلی ندارم بازم بخورم؟؟؟

بخور

ببین اگه مشکل از همسرته پس باید تخمکت رو بسازی، منم مشکل ندارم ولی انقدر رفتم پانکچر کردم دیگه کیفیتی واسم نمونده، پس خودتو بساز 

یه مکمل میخری کلا میشه ۳ میلیون 

اما پانکچر بکنی اوکی نباشه میشه ۱۵ میلیون 

باید قبل پانکچر ۳ ماه مکمل بخورین و کلی پرهیز غذایی، پیاده روی، کلی ویتامین، ....

نه لک مهمه بگو چون تشخیصشون فرق میکنه اون وقت  ممکنه میگفتن نه انتقال ندی بهتره دفعه بعدی حوا ...

ممنونم عزیزم ک گفتی..منم یهویی چشمم ب اینجا خورد و دیدم کامنتتو

انشاءالله قسمت هممون بشه مادرشدن خعیلی زود

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط برو جنتی تو ابن سینا عالیه قشنگ آزمایش بکنه بعد قرص فرتیل اید مردان عالیه برای همسرت، هر روز ...

والا من همه این کارها رو کردم گرونترین مکملای خارجی هم خودم هم شوهرم خوردیم فرتیل اید اووبوست کیوتن قرص آمپول هیچی که عوض نشد تازه dfi بالاتر هم رفت 😢  

تو کارت جنین میزنن عزیزم کنار گرید یه عدد هست اون تعداد سلوله جنینه

ولی تو کارت جنین من اصلن گرید نزدن 😒😒😒

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
دقیقا همینو میگم خیلی راحت رحم اجاره میگن جنین اهدایی میگن تخمک اهدایی میگن اینشون رو مخمه، اصلا و ...

ممنون عزیزم

اره بخدا من مجبورم بیام اونجا 

ولی خب تکنیکاشون خوبه من برا pgd سلامت اومدم اونجا

حالا میخوام برم پیش دکتر خودم که باهاش یک بار مثبت شدم و خودش کورتاژمو انجام داد ،ببینم اون چیکار میکنه ولی باز از دکتر احمدی مشاوره میگیرم 

حس کنم کار این دکترمم نیست حتما میرم پیش دکتر احمدی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
منم همینطور فقط توش زده چندتا جنین دارم و چند بستست همین...

براي منم گريد نزده، فقط تعداد زده، ولي دكترم روز انتقال كه ميره ميبينه مياد ميگه عاااااااليه. حالا خدا ميدونه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
منم همینطور فقط توش زده چندتا جنین دارم و چند بستست همین...

منم دقیقا همین

همسر من دارو و تقویتی زیاد خورده اما تاثیر نداشته الان داره ویتامین c میخوره روزی دو تا هزار

🤦‍♀️🤦‍♀️

اینکاررو بکنین هر کسی که پانکچر داره

خانم :

پودر اینوفولیک یک ماه مونده به پانکچر

ابووست یا فرتیل اید

ویتامین سی روزی ۱۰۰۰

ویتامین ای سه یا چهار روز در میان

ویتامین امگا ۳ (البته ویتامین ۳ ۶ ۹ خیلی بهتره)

کیوتن صد در صد خورده شود

ویتامین دی

فولیک اسید

سلن پلاس عالیه مخصوصا برای آقایون

نزدیک پانکچر نوروبیون

قند و شکر ممنوع

اونایی که ذخیره شون پایینه اول آزمایش خون dhea میدن که مطمئن بشن پایینه و با دکترشون مشورت بکنن قرص دها بخورن چون ذخیره رو یهو بالا میبره.

آقایون:

مثل خانما همرو میخورن فقط فرتیل اید آقایان میگیرن و پودر اینوفولیک ندارن، حتما کمپرس یخ شبا ۱۵ دقیقه میزارن، شورت ممنوع، لب‌تاپ رو پا گذاشتن ممنوع، سیگار و الکل ممنوع، غذاهای فست فودی ،نوشابه ،انرژی زا ممنوع.

ببین بهم پیشنهاد دوستی بده بیا بهت میگم چی کار بکنی، اندازه یه فلوشیپ بلد شدم  زیر سایه اینا ک ...

باشه عزیزم الان درخواست میدم من تخمک دارم مثلا من ده تا فولی داشتم موقع تخمک کشی دکتر میگفت تخمک بیکیفیت دست بهشون میزنم وا میرن گفت تو اگه شوهرت سالم بود طبیعی باردار میشدی گفت تو از اون دسته آدم ها هستی که تخمک که از بدن خارج میکنیم کیفیت از دست میده 

دقیقا همینو میگم خیلی راحت رحم اجاره میگن جنین اهدایی میگن تخمک اهدایی میگن اینشون رو مخمه، اصلا و ...

همش شده بیزینس و کاسبی براشون! وای من اونجا میرم این دلالای اهدایی رو میبینم رژه میرن انگار دشمنم رو میبینم حالم بد میشه خدا به همه کمک کنه  

قربونت...اصلا نمیدونم باور کن من تازه چند وقته از بچه های اینجا دارم راجب دی اف آی یه چیزایی میشنوم ...

ببین دی اف ای درمان داره

شوهر دوستمون تو گروه از ۴۸ درصد آوردیم ۱۵ درصد💪

درمانش ساده ست 

همرو نوشتم بخون باز سوال داشتی بپرس

یخ حتما بزاره

فرتیل و آندروفرتی من میکس میدادم

ویتامین سی معجزه میکنه برای دی اف ای

شورت نپوشه

اصلا غذای بیرون نخوره ،قند و شکر مصنوعی نخوره

نوشابه

بعد نزدیک پانکچر آمپول داره میزنی حله میری جنتی بهت میده

فقط قبلش باید اینارو انجام بده بعد برین