2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044517 بازدید | 684391 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه بگید مشکلتون چیه؟بارچندمه؟مطبون من میرم خیلی شلوغه

عزیزم خودم که ذخیره تخمدانم کمه و شوهرمم ضعیفه. سه بار پانکچر شدم تا حالا.بار اول که جنین نداشتم.بار دوم دوتا جنین که انتقال منفی شد.الانم‌که بار سومه روز ششم انتقالم .من دیدم بیمارا مطبش برا عمل اومدن بیمارستان.. دکتر تهرانی که خیلی کم میبینیم ولی بیشتر رزیدنتش ویزیت میکنه خانم دکتر دهقان که البته همش از دکتر مظورت تلفنی میگیره

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
بخور ببین اگه مشکل از همسرته پس باید تخمکت رو بسازی، منم مشکل ندارم ولی انقدر رفتم پانکچر کردم دیگه ...

درسته منم‌دفعه اول میکرو جنین هام‌نموندن قبلش هرچی به دکتر گفتم تقویتی نمیدی گفت نه دکترمو عوض کردم گفت چون اسپرم ضعیفه تا میتونیم باید تخمک راتقویت کنیم شوهرمم اسپریژن وویتامین دی خورد خیلی نتیجه متفاوت بود

یا رب العالمین
عزیزم خودم که ذخیره تخمدانم کمه و شوهرمم ضعیفه. سه بار پانکچر شدم تا حالا.بار اول که جنین نداشتم.بار ...

انشالله ایندفعه جواب میگیری.

اره بیماراش هم بهشتی میان هم میلاد.منم میلاد بودم. منم یه انتقال فرش داشتم منفی شدم.داروها وتقویتی تون چی بودن؟دکتر شوهرتون کی بود؟

پس انتقالتونا خودش انجام‌ داد؟

یا رب العالمین
عزیزم من هندونه میخورم میگن برا جلوگیری از یبوست خوبه

مرسی منم خوردم ولی کم خوردم. من خیلی ناراحتم اصلا علائم ندارم همسرم میگه سارا مطمینی جنینی برات گذاشتن فقط دو روز اول بدنم و خودم رو فرم نبودم اما الان حالمو همه چیزم خوبه فکر کنم از بین رفتن😔

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
تو کارت جنین میزنن عزیزم کنار گرید یه عدد هست اون تعداد سلوله جنینه

به من اصلا هیچ کارتی ندادن فقط یه برگه ترخیصه چیزی از جنین هم توش نوشته نشده فقط خودشون قبل انتقال همه اطلاعاتش رو بهم گفتن

مرسی انگاری تونستم بزارم...خدایااااا شکرت ب ارزوم رسیدم هنوز باورم نمیشه 😍😍🙏🏻

جانم چه جیگر الهی سلامت بغلش کنی با تو دلیت برای منم دعا کن گلم ❤

خب خداروشکر مرسی از توضیحت عزیزم  پس استرادیول رو رأس ساعت مشخصی باید بخورم؟ من فکر میکردم ه ...

یعنی استرادیول لازمه با شکم پر خورده بشه؟ من ۶صبح که میخورم شکمم خالیه روش هم میخوابم

یا رب العالمین