2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044580 بازدید | 684400 پست
عه من درحین خوردن استرادیول لکه دیدم ولی فک کردم طبیعیه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ دکترمم سنو کر ...

اگه زیاد نباشه دکتر احمدی گفت موردی نداره

و صخامت مهمه اما باید به دکترت بگی

اگه هنوز انتقال ندادی البته

و اینم بگم دارو اصلا قطع نشه، استرادیول نخوری لک میفتی و انتقال کنسل میشه

ببین گرید a گرید b گرید c  داریم حالا چند سلولی داریم مثلا گرید آ ۸ سلولی یا گرید آ ۶ سلول ...

عزیزم ما فقط مشکل کم تحرکی اسپرم داریم وگرنه مورفو  خوبه و تعداد خیلی بالا هست 

همسرم دوست داره قبل شروع ivf بره پیش یه اورولوژیست خوب و از اونجا که دکتر اطرج مخصوص ناباروری هست اون رو انتخاب کردم بریم ببینیم نظرش چیه؟؟

شما یعنی میگی با این اوضاع ما بازم خوب نیست بریم؟ اونجا؟؟

اطرج به نظرت دکتر خوبیه؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزبزم من آخر شهریور انتقالم بود لیلا هم قرار بود شهریور بره برا پانکچر که یه ماه و نیم قبلش میفهمه ح ...

خداروشکرررر 

هر دوتاتون نی نی دارین خداروشکر

یه سوال ازت دارم دی اف ای همسرتم بالا بود

من جنینم اوکی بد نیست این سه تا ولی مشکلم دی اف ای همسرمه

اگه زیاد نباشه دکتر احمدی گفت موردی نداره و صخامت مهمه اما باید به دکترت بگی اگه هنوز انتقال ندادی ...

نه من ک انتقال دادم ومنفی شد

دکترم دکترافلاطونیانه..من ک نمیدونستم باید بگم ولی ادامه دادم قرصمو رفتم دکتر ک سونو کرد گفت وضعیتت خوبه وانتقال میدیم..ولی واقعا نمیدونستم باید بگم فک کردم طبیعیه😑😑

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
بله یادمه شما رو 😭😭 خوبی عزیزم والا انقدر درگیر شدم نتونستم بیام  پدرم در اومد تا امروز خی ...

آخی عزیزم چقدر سخت گذشته بهت

انشالله با این انتقال باردار بشی و خستگی ها از تنت دربیاد عزیزم

منم خوبم مرسی عزیزم

کی بشه این روزا تموم بشه

ای کاش همه مون خیلی زود بچه دار بشیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم ما فقط مشکل کم تحرکی اسپرم داریم وگرنه مورفو  خوبه و تعداد خیلی بالا هست  همسرم دوس ...

فقط برو جنتی تو ابن سینا

عالیه

قشنگ آزمایش بکنه

بعد قرص فرتیل اید مردان عالیه برای همسرت، هر روز ویتامین سی بده بخوره حتما چون ویتامین سی معجزه میکنه، البته خود دکتر جنتی همرو بهت میگه

خودتم حتما فرتیل یا ابووست بخور

آخ آخ نگو، فکر کن الان کلی استرادیول دارم میخورم اونم خارجی نایاب، کلی دارو میخورم برای انتقال آقا ...

وای خدا شما شهناز احمدی رو میشناسین

من دوبار تو دکتر ساینا ازشون مشاوره گرفتم 

نظرات رو خوندم دیدم اکثریت ازش راضین منم از ایشون مشاوره گرفتم چقدر پزشک خوبیه چقدر قشنگ و شمرده راهنمایی میکنه

کجا ویزیت میکنه عزیزم؟

ببین من سر یه داستانی مجبور شدم جنینام رو بیارم مام 

ولی واقعا و به جرئت میتونم بگم که خیلی ناراضی ام 

من همش ۵ ماهه از کورتاژم میگذره و یک بار تو سیکل انتقال قرار گرفتم و آندومترم خیلی خوب رشد نکرد خیلی راحت بهم میگن رحم جایگزین بگیر خیلی راحتا چطور میتونن با یه انسان این کارو بکنن

در حالی که دکتر احمدی گفت خیلی راه هست واسه تو بهترین راه اینه که به خودت فرصت بدی

اما تو مام از ماه دوم کورتاژ منو بستن به دارو و هورمون بابا این بدنه یه آدمه کل تنظیماتش سر سقط بهم خورده چرا نمیگین خانم برو ۶ ماه دیگه بیا 

نمیدونم اصلا سوادشون رو قبول ندارم یعنی اگر خود نصر هم اونجا نیاد دیگه واقعا به درد نمیخوره

حالا باهاشون حرف زدم قراره آندومترم رو تحت نظر پزشک خودم به ایده آل برسونم برم اونجا انتقال بدم 

نمیدونم اگر انتقالم با نصر نیفته خودمو دست کدومشون بسپارم

قطعا با علیرضایی انتقال نمیدم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه من ک انتقال دادم ومنفی شد دکترم دکترافلاطونیانه..من ک نمیدونستم باید بگم ولی ادامه دادم قرصمو رف ...

نه لک مهمه بگو چون تشخیصشون فرق میکنه اون وقت 

ممکنه میگفتن نه انتقال ندی بهتره

دفعه بعدی حواست باشه 

خیلیم ناراحت شدم واست که منفی شدی

فقط برو جنتی تو ابن سینا عالیه قشنگ آزمایش بکنه بعد قرص فرتیل اید مردان عالیه برای همسرت، هر روز ...

همسر من دارو و تقویتی زیاد خورده اما تاثیر نداشته الان داره ویتامین c میخوره روزی دو تا هزار

اگه زیاد نباشه دکتر احمدی گفت موردی نداره و صخامت مهمه اما باید به دکترت بگی اگه هنوز انتقال ندادی ...

استرادیول رو باید رأس ساعت مشخصی خورد یا اگه سه تا در روز داربم بعد از سه وعده غذایی مصرف بشه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
وای خدا شما شهناز احمدی رو میشناسین من دوبار تو دکتر ساینا ازشون مشاوره گرفتم  نظرات رو خوندم ...

دقیقا همینو میگم خیلی راحت رحم اجاره میگن جنین اهدایی میگن تخمک اهدایی میگن

اینشون رو مخمه، اصلا و اصلا رحم نگیر خودت درست میشی، درمان داره واسه چی رحم اجاره کنی

دکتر احمدی عالیه برو پیشش، مطبش اکباتانه، تو ساینا ازش بپرس، من میخوام حتما برم پیشش، خیلی باسواده، خیلی دلسوزه، دوبار باهاش حرف زدم نجاتم داد ای کاش از اول میرفتم پیشش، تو لاله و عرفان نیایش هم هست بخش نازایی و آی وی اف

خداروشکرررر  هر دوتاتون نی نی دارین خداروشکر یه سوال ازت دارم دی اف ای همسرتم بالا بود من جن ...

قربونت...اصلا نمیدونم باور کن من تازه چند وقته از بچه های اینجا دارم راجب دی اف آی یه چیزایی میشنوم اون موفع اصلا نمیدونستم چیه ولی اینجا بودن کسایی که با دی اف آی بالا هم جواب گرفتن...فکر کنم زینبی جون یا آناجون بودن که شوهرشون دی اف آی بالا داشت و باردار شد خداروشکر

دی اف آی شوهرت چنده مگه؟؟؟