2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

زندگي جون و سيندرلا جون ان شاءالله همه چي به خير و خوشي پيش بره و به زودي بهترين خبرارو بهمون بدين

منم كمرم امروز درد ميكنه روز ٥ هستم درد سينه داره شروع ميشه و كمردرد و ترشح ... خيلي زوده كه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم نشونهات همه نشان از مادرونگيت ميده عزيزم نگران نباش منم الان چندروزي هست كه حالت تهوع دارم الب ...

ماری جون یه چیزی......

حالتایی که میگی منم داشتک و خیلی گشنم میشد و حالت تهوع میگرفتم و تا چیزی نمیخوردم رفع نمیشد......

همون اولش آز دلدم شدیدا کم کار شده بودم میخوایی یه تست بده البته احتمال داره برا تو به خاطر احتمال دوقلویی باشه......

اما من جای تو بودم سریع یه آز تیروئید میدادم چون پیش میاد اول بارداری تیروئید کم کارتر بشه!!!!!

چون اوایل جنین غده تیروئید نداره و ورشو مادر میکشه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون گلم 

منم همونجوري كه زندگي گفتش ميذارم، يه كوسني چيزي ميذارم زيرپام يه ساعت ميخوابم بعدم كه تموم ... بعدش به مقداريش مياد بيرون نترس استرسم نگيري، عاديه، اون مقداري كه بايد جذب ميشه، بقيه اش كمي مياد بيرون

ماری جون یه چیزی...... حالتایی که میگی منم داشتک و خیلی گشنم میشد و حالت تهوع میگرفتم و تا چیزی نمی ...

مرسي انا جون از راهنماييت حتما با دكترم مشورت ميكنم و اينكه من هميشه ازمايشاي تيروييدم سالم بوده ولي خب ازمايش بدم خيالم راحت ميشه اسم ازمايشش چيه و اينكه بايد ناشتا باشم يا نه ؟ممنونم عزيزم البته امروز شكم سير هم خيلي تهوع دارم كه مجبور شدم دميتريون بخورم 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
سلام معمولا لک لانه گزینی روز چندم و اینکه تا چند روز اول جنینه ا لانه گزینی میکنن

کیمیا جون اگر جنین 5 روزه انتقال داده باشی ، یک تا سه روز بعد از انتقال ، لانه گزینی انجام میشه. طبق جدولی که آناجون فرستادن. و این که خیلی ها لک لانه گزینی ندارن . و نداشتنشم طبیعیه. بهش فکر نکن

خدایا شکررررررر
من سري پيش همه اين علائم رو داشتم ولي منفي شد و سري قبل كه باز بي علائم بودمم منفي شدم  اصلا ب ...

دقیقا همینه . چون بارداری ما طبیعی نیست و با دارو انجام میشه،  نمیتونیم به علائم دل خوش کنیم
 بارداری طبیعی وقتی اتفاق میفته پروژسترون به طور طبیعی تو بدن بالا میره و سینه درد و سایر علائم رخ میده. حالا ماها خودمون از اواسط سیکل چندبرابر نرمال، پروژسترون داریم مصرف می کنیم. پس اگر هم علائمی داد مال همون داروهاست و نمیشه قطعی ربطش داد به بارداری
دوقلو جان امیدوارم دفعه بعدی همه ی علائمت علائم واقعی بارداری باشه 

خدایا شکررررررر
سلام به دوستان عزیزم،،  منم موافقم با آنا جون، باید از اول کاری رو کرد و جایی رفت که بهش باور ...

فدات بشم عزیزم ایشالله کانالمون قراره با همکاری هم پربارتر بشه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام معمولا لک لانه گزینی روز چندم و اینکه تا چند روز اول جنینه ا لانه گزینی میکنن

کیمیا جون تو کانال گذاشتم مراحل رشد جنین رو اگه پیدا نکردی اینجا برات کوپی میکنم!!!!!!

سلام آنا جون،یه سوال؟ دکتر من اصلا سوپرفکت و اینا نداد، بهم آمپول پیورگان داد فقط اونم واسه 5 روز، گ ...

عزیزم قرا نیست همه سوپرفکت یا سینافکت داشته باشن......

من تو دو سیکل دوم و سومم که بیشتر با بدن من سازگار بود اصلا سینافکت یاهمون سوپرقکت رو نداشتم......

اول تحریک تخمدان داشتم بعد برام ستروتاید تجویز شد......

سیکلای من کوتاه از نوع آنتاگونیست بودن احتمالا سیکلمون مشابه همه......

عزیزک پیورگانم تو رده گونال و فوستیمون و سینال اف هست نگران نباش......

اتفاقا چند تا از دوستان یادمه پیورگان داشتن.....

سلام عزیزان من امروز رفتم سونو پنجشنبه انتقال دارم ان شاالله اندومترم ۹ بود دعا کنین واسم فداتون بشم ...

عزیزم به سلامتی پس دیگه ایشالله داری مامان میشی.....

سلام به همه دوستانم منم ديروز رفتم اخرين سونو وگفت اندومترم 8.5هست ودكتر گفت خوبه شنبه قراره انتقال ...

عزیزم به سلامتی......

ایشالله شمارش معکوس جشن مادرانگیت داره شروع میشه.....

عزیزم شیاف کاری نداره یه دستکش یکبار مصرف دستت کن و شیافم کنارت باشه بعد شیاف رو با انگشتت فرو کن تا حدی که میتونی و بعدش بلند نشو و به نیم ساعت یه ساعتی دراز بکش.....

من حتی تا دو ساعتم دراز میکشیدم.....

من سري پيش همه اين علائم رو داشتم ولي منفي شد و سري قبل كه باز بي علائم بودمم منفي شدم  اصلا ب ...

منم به هیچ وجه به علایم قبل انتقال اعتقاد ندارم چون اولین علامت بارداری همون بتا و بعدشم با بالا رفتن بتا حالت تهوع هست......

بقیه علایم یا مال داروهاست یا تلقینه......

پس فکرتون رو درگیر علایم نکنین اصلا مگه اینکه حس کنین علامتی که دارین بهتون انرژی + میده لااقل ضرری نداره و استرس بهتون نمیده ولی از بی علامتی یا علایم مشابه پریودی نترسین چون واقعا هیچ کدوم ربطی به بارداری یا باردار نبودن نداره!!!!!