2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مامان سبحان جان، منم دقیقا همین حسو دارم ، پارسال که رفتم تو سیکل انقدر تنها بودم ولی الان خیلی خوشح ...

واقعا خدا رو شكر ، درسته اينترنت و فضاي مجازي يك بديهايي هم داره ولي خوب خوبيهايي هم داره واقعا ، الان من بيشتر ساعتهاي روز كه همسرم نيست توي خونه تنها هستم ، خوب اينجا واقعا به قول آنا جون خونه ما هست ، جايي كه توش آرامش داريم و راحت هم بدون پنهانكاري ميتونيم حرفهاي دلمون رو بزنيم . ❤️❤️❤️❤️🌸🌸🌸🌸

هرگز با نگرش یک گدا دعا نکنید! شما مخلوق خدا هستید. به عنوان مخلوقِ او شما حقی بر گنجینه‌اش در مخزن ...

مهکان جون مرسی ، خیلی خوب بود، مرسی مامان سبحان جان 😘😘

آنا جان ، منم میخواستم پیشنهاد بدم یک تاپیک دیگه تاسیس کنی ، که اونجا فقط سوال و جواب کنیم، اینجا هم بتونیم با هم صحبت کنیم و پیام بدیم و حرفای دیگمونو بزنیم ، ببخشید پیشنهاد میدم شما خودت بهتر میدونی 😊❤❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسي از جوابتون آنا جون و ستایش جون. لطفا بچه ها دکتر رزاقی چه روزابی هستش؟ آزمایشات کاریو تایپ و دی ...

عزیزم دکتر زنان هم میتونه بنویسه اورولوژم میتونه بنویسه.....

برا ما کاریوتاییپمون و دی اف آی، هر دورو دکتر زنان نوشته بود اما فکر کنم اورولوژ هم میتونست بنویسه!!!!!

فقط حواست باشه دی اف آی رو فقط،مرکز ناباروری انجام بدین!!!!!!

آزمایشگاه غیر مرکز ناباروری نباشه!!!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مهکان جون مرسی ، خیلی خوب بود، مرسی مامان سبحان جان 😘😘 آنا جان ، منم میخواستم پیشنهاد بدم یک تاپی ...

لیلا جون عزیزم اینکه یه تاپیک صرفا برا سوال و جواب باشه سخته میدونی چرا؟

چون به هر حال هر تازه واردی تا بیاد متوجه بشه این تاپیک فقط برا سوال و جوابه چند تا پست همینطوری رد میشه......

میدونی قبلا خیلی سعی شده بود این کارا انجام بشه اما بازم نشد چون تا دوستان بیان عادت کنن روال از دست در میرفت و نهایتا باز سوال و جواب و حال و احوال قاطی میشد.

حتی قبلا هم که امکان پاک کردن پستای اضافه بود این کار سخت بود الان که امکانشم توسط من و حتی خود نویسنده پست بعد چند دقیقه هم نیست.....

بعد به این نتیجه رسیدیم اینجا تنها جاییه که میتونیم راحت و بدون شرط و شروط و استرس حرفامونو بزنیم و برا همین بیخیال شدیم.....

به نظرم همون روال در نظر گرفتن چندصفحه اول برا انتقال اطلاعات مهم بهتر جواب میده فقط یه مشکلی هست......

اون زمانی که من داشتم این تاپیک رو شروع میکردم برا ده صفحه اول تند تند جای پستارو در نظر میگرفتم و اگه تو اون فاصله پستی اضافه میشد سریع پاک میکردم اما الان دیگه امکانش نیست ضمنا بدتر از همه امکان ویرایش پستای چند صفحه اول دیگه وجود نداره!!!!

پس نتیجه میگیریم فعلا با قابلیتهای جدید سایت امکان همچین کاری نیست مگه اینکه تا اطلاع ثانوی که همچین امکاناتی اضافه بشه مجدد همون روال چند صفحه اول تاپیک رو شروع کنیم....

البته یه راه دیگه هم هست که فعلا دارم مجدد روش کار میکنم اونم اینه که اطلاعات به درد بخور رو به کانال تل گراممون انتقال میدم.....

به نظرم فعلا این تنها راهه.....

مثلا میتونیم یه کانال هم برا سوال و جواب در نظر بگیریم و سوال و جوابارو اونجا انتقال بدیم.....

چون هم تو کانال تل گرام امکان ویرایش رو دارم هم کنترلش دست خودمه هم اینکه پست اضافی توش نخواهد بود!!!!!

بازم ممنون از پیشنهاد خوبت عزیزم!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لیلا جون عزیزم اینکه یه تاپیک صرفا برا سوال و جواب باشه سخته میدونی چرا؟ چون به هر حال هر تازه وارد ...

راست میگی آنا جون... متاسفانه چون امکان ویرایش نیست خیلی سخت شده ... بدیش اینه خود شما هم که استارتر هستی نمیتونی ویرایش کنی پست هارو ....ولی اون کانال ت ل گ رام واسه سوال جواب خیلی فکر خوبیه .... اون کانال اولی هم که هست ..که اطلاعات کامل توشه حرف نداره.... مرسی آنا جون به فکر همه ما هستی و انقدر مهربونی ♥♥♥♥♥

بچه ها یه راهنمایی می خوام

دکترم عارفی هست

من این سری باید مراحل رو از اول شروع کنم چون جنین فریز ندارم ولی قبلش باید هیسترو ولاپارا تشخیصی انجام بدم چون یه مقدار آب تورحمم هست که می خوان دلیل اون رو تشخیص بدن.

می خوام این کار رو با دکتر آصف جاه که مخصوص مشکلات رحمی هست انجام بدم وبعد بقیه راه رو که پانکچر و انتقال هست زیر نظر عارفی انجام بدم،شک دارم عارفی ایراد بگیره که چرا هیسترو و لاپارا رو پیش خودش انجام ندادم.

دکترها رو که دیدین چه اخلاقی دارن بگه چرا نیمدی پیش خودم ،چون خودشم بهم گفت برای سری بعد هیسترو تشخیصی لازم داری.

موندم چیکارکنم؟

ولی به آصف جاه در این زمینه بیشتر ایمان دارم

شما بودین چیکار می کردین؟

بچه ها یه راهنمایی می خوام دکترم عارفی هست من این سری باید مراحل رو از اول شروع کنم چون جنین فریز ...

سلام عزیزم من دکترم طرازی است ولی اصلا ناراحت نشد که گفتم میخوام عملم با اصف جاه باشه حتی خودشم تاییید کرد گفت برو پیشش شما فکر خودت باش البته من اگه میخواستم عمل کنم عملم سخت بود حالا اگه شما هم حس میکنی موردی داری که باید دقیق بررسی بشه حتما پیش دکتر حاذق برو برای عمل چون آصف جاه کارش فقط عمل کردنه

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

ماري جون حتما از دكترت سوال كن، ممكنه الان ديگه كورتون لازم نباشه. به خصوص كه مصرفش در بارداري بايد با ملاحظه باشه و در شرايط اضطراري! حتما بايد زير نظر دكتر باشه و تازه دزشم صد در صد تغيير ميكنه اگر لازم باشه استفاده كني. 

خداي نكرده مشكل براي جنين پيش مياد. 

سلام من بی حالم حالت تهوع دارم کشاله ران هایم درد داره و زیر دلم خوب یا بده

عزيزم نشونهات همه نشان از مادرونگيت ميده عزيزم نگران نباش منم الان چندروزي هست كه حالت تهوع دارم البته تا گشنم ميشه اين حالت ميشم اصلا نبايد گرسنه بشم خدا بخير كنه چقدر اضافه وزن پيدا كنم 😜

ديروز رفته بودم بيرون برا خودم رفتم يه ليوان ذرت مكزيكي خريدم مني كه اصلا از اين چيزا نميخورم ديروز مثل  نديد بديدا چنان ليوان و خالي كردم بيا و ببين عزيزم همون درد كشاله رون يكي از علايم مهمه لانه گزيني هست كه البته همه ندارن اااا بعضيا دارن منم داشتم مباركت باشه 👶👶👶🎉🎉🎉🎉🎉

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

نازي جون مرسي عزيزم از ياداوريتز

مرمر جون هيدروكورتيزون براي ضد حساسيت هست بعضيا به سرم اي وي اي جي حساسيت ميدن براي همين همراه سرم تجويز ميشه زرناني هم نگفت بده گفت در صورت لزوم بايد بزنن البته با مريضاي دكتر رزاقي صحبت كردم گفتن تا ماه هفت داشتن همراه با سرمشون حالا احتمالا خودم بعد از ديدن قلب ميخوام برم يا تحت نظر عارفي يا تحت نظر رزاقي چون تخصصشون سقط مكرر هست بعد ببينم چه جوري تجويز ميكنن

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
بچه ها یه راهنمایی می خوام دکترم عارفی هست من این سری باید مراحل رو از اول شروع کنم چون جنین فریز ...

من دقیقا همینمارو کردم برا منم دکتر زنانم قرار بود لاپراهیسترو رو انجام بده ولی من کلینیک آندومتریوز رفتم و از طریق اونا عمل کردم......

خیلی سخت نگیر کاریو انجام بده که میدونی درسته......

حالا دکتر زنانت تشخیصی انجام داد و فهمید مشکل داری و عملشو باید ارجاع بده به دکتر دیگه ای چی اون وقت چیکار میکنی؟

به نظرم از همون اول کاریو انجام بده که باور داری!!!!!!

سلام به دوستان عزیزم،، 

منم موافقم با آنا جون، باید از اول کاری رو کرد و جایی رفت که بهش باور داریم. باید حست به دکترت خوب باشه دلت بگه کارت درسته با این انجام بده،ایشالله که خیره.

آنا جون دارم کامل pgs رو ترجمه میکنم ، ایشالله به درد کانال هم بخوره.🌹🌹🌹🌹