2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
انقد تعریف عنبر نسا رو شنیدم با اینکه عفونت نداشتم دیشب استفاده کردم اولش نمیدونستم چقد دود داره فک ...

دختر از این کارا نکن......

خخخخخخخخخخ......

آبروی همسرتو بردی که!!!!!

الان فکر میکنن باهات دعوا کرده پناه برده پیش صاحب عنبرنسا لالا کرده!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسي انا جون از راهنماييت حتما با دكترم مشورت ميكنم و اينكه من هميشه ازمايشاي تيروييدم سالم بوده ولي ...

عزیزم tsh و خانواده این آز.....

خوب تهواع زیادت به خاطر بالا بودن بتاته میدونی که هر چه این هورمون بالاتر بره تهوعت بیشتر میشه البته من اینطوری میدونم فکر کنم بعد یه مدت دیگه مقدار این هورمون شروع به کاهش میکنه و حالت توعتم کمتر میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسي انا جون از راهنماييت حتما با دكترم مشورت ميكنم و اينكه من هميشه ازمايشاي تيروييدم سالم بوده ولي ...

راستی یه چیزی سیرابی معجزه میکنه برا تهوع برا من که مثل آب رو آتیش برد......

یه چیز دیگه من نون سنگک رو خورد میکردم و خشک میکردم و مثل بیسکوییت میخوردم هم سالم تر بود هم آب معده رو که بگیره تهوع کمتر میشه!!!!!

البته خوب حالت تهوع من کم بود و سه هفته بیشتر طول نکشید!!!!

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

مراحل رشد جنین بعد از انتقال: 

روزهاي بعد از انتقال جنين سه روزه : 

1.جنين به رشد ادامه مي دهد و از مرحله 6-8 سلولي به مرحله 16 سلولي به نام مورولا مي رسد 

2.تقسيم سلولي ادامه دارد و جنين از مرحله مورولا به مرحله ي بلاستوسيست (حدودا100) سلولي مي رسد. 

3.بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند. 

4.مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند. 

5.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود. 

6.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد. 

7.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود. 

8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند. 

9.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون. 

10.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون. 

11. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد. 

روزهاي بعد از انتقال جنين پنج روزه : 

1. بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند. 

2. مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند. 

3.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود. 

4.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد. 

5.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود. 

6.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند. 

7.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون. 

8.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون. 

9. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد. 

@microinjection

دختر از این کارا نکن...... خخخخخخخخخخ...... آبروی همسرتو بردی که!!!!! الان فکر میکنن باهات دعوا ک ...

کلی سوژه خندمون شده از صبح، با کلی اسپری و ادکلن و روشن کردن هود بو دودش کم شده، ب دوستان توصیه میکنم عنبر نسا رو بیرون از خونه استفاده کنن

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
تورک -انا جان میگم آزمایشاتی رو ک گفتی میشه فقط اینا رو انجام بدم مثلآ فقط  FBS-BUN-CREAT-V ...

عزیزم اینا که آزهای روتینن!!!!!!

منظورت اینه به جای تکمیلیا ایمارو انجام بدی؟

سلام عزیزان من امروز رفتم سونو پنجشنبه انتقال دارم ان شاالله اندومترم ۹ بود دعا کنین واسم فداتون بشم ...

بسلامتي عزيزم انشالله خبر مامان شدنتو بياري❤️❤️❤️🙏🙏🙏