لیلا جون عزیزم اینکه یه تاپیک صرفا برا سوال و جواب باشه سخته میدونی چرا؟
چون به هر حال هر تازه واردی تا بیاد متوجه بشه این تاپیک فقط برا سوال و جوابه چند تا پست همینطوری رد میشه......
میدونی قبلا خیلی سعی شده بود این کارا انجام بشه اما بازم نشد چون تا دوستان بیان عادت کنن روال از دست در میرفت و نهایتا باز سوال و جواب و حال و احوال قاطی میشد.
حتی قبلا هم که امکان پاک کردن پستای اضافه بود این کار سخت بود الان که امکانشم توسط من و حتی خود نویسنده پست بعد چند دقیقه هم نیست.....
بعد به این نتیجه رسیدیم اینجا تنها جاییه که میتونیم راحت و بدون شرط و شروط و استرس حرفامونو بزنیم و برا همین بیخیال شدیم.....
به نظرم همون روال در نظر گرفتن چندصفحه اول برا انتقال اطلاعات مهم بهتر جواب میده فقط یه مشکلی هست......
اون زمانی که من داشتم این تاپیک رو شروع میکردم برا ده صفحه اول تند تند جای پستارو در نظر میگرفتم و اگه تو اون فاصله پستی اضافه میشد سریع پاک میکردم اما الان دیگه امکانش نیست ضمنا بدتر از همه امکان ویرایش پستای چند صفحه اول دیگه وجود نداره!!!!
پس نتیجه میگیریم فعلا با قابلیتهای جدید سایت امکان همچین کاری نیست مگه اینکه تا اطلاع ثانوی که همچین امکاناتی اضافه بشه مجدد همون روال چند صفحه اول تاپیک رو شروع کنیم....
البته یه راه دیگه هم هست که فعلا دارم مجدد روش کار میکنم اونم اینه که اطلاعات به درد بخور رو به کانال تل گراممون انتقال میدم.....
به نظرم فعلا این تنها راهه.....
مثلا میتونیم یه کانال هم برا سوال و جواب در نظر بگیریم و سوال و جوابارو اونجا انتقال بدیم.....
چون هم تو کانال تل گرام امکان ویرایش رو دارم هم کنترلش دست خودمه هم اینکه پست اضافی توش نخواهد بود!!!!!
بازم ممنون از پیشنهاد خوبت عزیزم!!!!!!