2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
فدات شم ستایش جون، منم دلم برای همتون تنگ میشه نمیام یه روز، امروز اصلا نشد بیام ،همش دلم اینجا بود❤ ...

عزیزم واقعا دوستانی ک اینجا هستن مث خواهرامونن و حتی راحتر از خواهر میتونیم حرفامونو بهم بگیم تو که ماشالله خواهر فعالمونی یه روز نباشی دلمون میگیره😘

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

سلام آنا جون،یه سوال؟ دکتر من اصلا سوپرفکت و اینا نداد، بهم آمپول پیورگان داد فقط اونم واسه 5 روز، گفت روز 7 پری بیا، سونو کنم شاید لازم باشه دوز دارو یا نوع داروتو عوض کنم.من اصلا اسم پیورگان رو تو این همه پستی که خوندم،ندیدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون،یه سوال؟ دکتر من اصلا سوپرفکت و اینا نداد، بهم آمپول پیورگان داد فقط اونم واسه 5 روز، گ ...

عزیزم نگران نباش ،من پورگان داشتم فرقی نداره یه نوع داروی تحریک تخمک گذاریه،،،بقیه رو آنا جون میاد توضیح میده.

سلام به همه دوستانم منم ديروز رفتم اخرين سونو وگفت اندومترم 8.5هست ودكتر گفت خوبه شنبه قراره انتقال بدم برام دعا كنيد واينكه شياف پرژسترون بهم داده كه داخل واژن بزارم حالا من نميدونم چه جوري اينكار بكنم اولين باره برام خيلي سخته ببخشيد پرسيدم واينكه اگه بايد كاري انجام بدم بهم بگيد ممنونم ازتون

سلام به همه دوستانم منم ديروز رفتم اخرين سونو وگفت اندومترم 8.5هست ودكتر گفت خوبه شنبه قراره انتقال ...

عزیزم کاری نداره دستکش یکبارمصرف بزار بعد دراز بکش بزار داخل واژنت وقتی گذاشتی اگه میتونی یک ساعتی دراز بکش پاهاتم یکم بالا باشه بهتره

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷

انقد تعریف عنبر نسا رو شنیدم با اینکه عفونت نداشتم دیشب استفاده کردم اولش نمیدونستم چقد دود داره فک کردم ی‌ذره اس میشه تو حموم انجام داد،آقا چشمتون روز بد نبینه چنان دودی کرد از اسپندم بیشتر با عنبرنسا دوییدم تو حیاط بقیشو تو حیاط ب خورد واژن دادیم ،طفلی شوهرم صب بیدار شده میگه تمام لباسام بو عنبر نسا میده، باز یه ساعت پیش از سرکارش زنگ زده بهم میگه همچنان بو عنبر میدم😄😁

[QUOTE=44309784]سلام عزیزان من امروز رفتم سونو پنجشنبه انتقال دارم ان شاالله اندومترم ۹ بود دعا کنین واسم فداتون بشم ...[

سلام،ان شاءالله ایندفعه مامانی

عزیزم نگران نباش ،من پورگان داشتم فرقی نداره یه نوع داروی تحریک تخمک گذاریه،،،بقیه رو آنا جون میاد ت ...

مرسی عزیزم

دکترم آزمایش هورمون هم فقط پرولاکتین و ذخیره تخمدان داده.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه هايي که مبخواین انتقال بديد انشالله پر ثمر باشه.. وای که چقدر انتظار بده این روزها بگذره منم برم برا درمان و انتقال 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .