2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044737 بازدید | 684407 پست
سلام مهربون جون چی شده؟خدا بد نده

سلام عزیزم خوبی؟   فداتون بشم من ببخشیدنگران کردم. دلم داشت میترکیدازغم. نشیتم گریه ارومترشدم پریودم تمومی نداره ازطرفیم دیگه4تان کل جنینام دیگه بعداین فرصتی نیست پانکچردوباره چون ذخیرم رفته زیریک, وای فقط ازخدای بزرگ واسه هممون بچه میخوام ازاونهاش که ازته دل کنارش بخندیم

نمیدونم امروز دیگه کم اوردم باورم نمیشه با24سال اینهمه مصیبت, البته خداروشکرها.  قربون شماهابر ...

عزیزم سنی نداری. باردار میشی عجله نکن. به وقتش خودت به حکمت تاخیر خدا پی میبری. خودتو بسپر به خودش❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهههی‌فدات‌بشم ناراحتی‌نکن‌..حالا‌که‌هیچی‌معلوم‌نیس‌گلم توکل‌کن‌به‌خدااا....‌ههمون‌همینیم‌هرکدوم‌ ...

سلام عزیزم خوبی؟ چی بگم دعاکن دیگه موندم هی برم تبریز ویزیت ودست ازپادرازتربگردم سخته. همسرمم بیچاره پابه پای منه. 

خخخ اره فداتشم البته چیزایی که میدونستم میگفتم اخه خیلیا دیدم نگران یه امپول پروژشترونن گفتم تاجایی که برمیادکمکی کرده باشم. ازبس خودمون هردردی کشیدیم بقول تویه پادکترشدیم

وقتی تکرار میشه بخش زیادیش از استرس و غم و غصه است. شاید بشه سعی کنی سرتو گرم کنی

شاید, اره اینبارخیلی استرس دارم همش فکرضخامتم. 

باچی سرگرم کنم؟ تاکارخونه میکنم بدتر میشه .فردا ظهر پرواز داریم تبریز دعاکن

عزیزم سنی نداری. باردار میشی عجله نکن. به وقتش خودت به حکمت تاخیر خدا پی میبری. خودتو بسپر به خودش❤️

چی بگم انشالله, همین کم سن بودن و این همه وضعیت بد حالم خراب تر میکنه. توکل بخدا هرچی صلاحه فقط ازخدامیخوام امتحانی روبگیره که روسفیدبتونم بیرون بیام

من داشتم عزیزم 20 دونه روزی 2 تا، 3روز بعد قطعش پریود شدم ولی تا 10 روزم میگن جا داره

مرسی گلم ولی من شش روز خوردم و قطع کردم اگه تا دو روز دیگه پریود نشم به انتقال این ماه نمیرسم خیلی ناراحتم 😔

در اندک من تویی فراوان یارب..
قربونت برم عزیزم نمیدونم این تموم نشدن پریودم حسابی بهم ریخته منو, ازطرفیم میگم چراباز رفتم ازمایش ذ ...

دختر ای وی اف مال مشکلدارا هست دیگه 

آدم سالم که نمیره ای وی اف کنه 

ذخیرت شده زیر یک که شده 

فدای سر یه تار مو نی نی ایندت 😍

ایییینهمه آدم با ذخیره زیر یک میکرو کردن و مامان شدن 

مهربون ذخیرت از چند شده چند که ایقد نگرانت کرده؟

این دوستتون هر دو تا تخمدان رو داشتن و یک تخمدانشون مشکل داشت؟ آخه به من هی میگن با یه تخمدان هم میت ...

بله عزیزم فقط یه تخمدانش مشکل داشت ولی چون مجردی خیلی زود تن به عمل نده این تخمک فریز کردن هم من که متاهلمم باز زیر بارش نمیرم‌ چون منم تمام این روزا و فکرا رو داشتم بهم گفتن اگه نیاز به عمل باشه تخمک فریزر میکنن برات ولی اینم نمیشه روش حساب باز کرد اگه تخمکا رو انتقال دادن ولی باز نشد و تمام این تخمکا تموم شد و من یا شما باردار نشدیم اون وقت تکلیف چیه کی جواب میده پس اینم خیلی اعتمادی بهش نیست شانسیه. الکی هزینه نکن تحقیق کن و برو پیش یکی دوتا دکتر چون ماشالله دکترا هر کدوم یه سونوگرافی رو خودشون معرفی میکنن من توی این راه خیلی پول سونوهای مختلف رو دادم ولی قشنگ تجربه کردم. اصلا منم موافق از دست دادن تخمدان نیستم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم خوبی؟    فداتون بشم من ببخشیدنگران کردم. دلم داشت میترکیدازغم. نشیتم گریه اروم ...

عزیزم نگران نباش.از خدا از ته دل بخاه انشاله میده.خداکریمه.خدا دامن همه رو سبز کنه انشاله😍

قربونت برم عزیزم نمیدونم این تموم نشدن پریودم حسابی بهم ریخته منو, ازطرفیم میگم چراباز رفتم ازمایش ذ ...

عزیزمی ناراحت ذخیره نباش خیلی از بچه ها بودن زیر یک بودن هممون همدردیم اشکال نداره آدم یه روزایی باید گریه کنه آروم‌بشه به خدا من الان چند روزه اینقد حالم بده ولی هی سعی میکنم خودمو نگه دارم حتی رفتم یه بسته قرص فولکستین خریدم که بخورم ولی دلم نیومد بخورم به خدا که درکت میکنیم انشالله که خدا بهت آرامش بده اینجور مواقعه به چیزایی خوبه زندگیت فکر کن شاید آرومتر شدی برای آرامشت ۵ تا آیت الکرسی میخونم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دختر ای وی اف مال مشکلدارا هست دیگه  آدم سالم که نمیره ای وی اف کنه  ذخیرت شده زیر یک که ...

والاسال پیش1/8بود بعدش شد1/2امسال اینطور بود این ماه هم0/8شده تودوماه. 

هیی خواهرچی بگم توکل بخدا خیلی مراحل سختی پیش رو داریم