2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044714 بازدید | 684405 پست

سلام دوستان 

من دیروز پانکچر شدم

دکتر گفت شدید هایپر شدی

باور نمی کنید دیروز ظهر اومدم خونه دقیقا مثل کسی که سزارین سخت داشته 

تمام عضلات داخل شکمم شدیدا گرفته ، عضله پشت کتفم طوری گرفته بود که موقع حرکت داد میزدم ، همسرم رفت متاکاربامول گرفت تا عضلاتم باز شه

دکتر هم یه سری دارو داد گفت کمک میکنه حداقل شکمت مثل دفعه قبل شدید آب نیاره، 

آمپول ستروتاید ۷ روز ،روزی یکی

آمپول هپارین از شنبه روزی دو عدد

قرص کابرلین که دکتر گفت هر ۱۲ساعت ۲تا داخل واژن بزار

قرص دوفاستون روزی دو تا

بچه ها از دیروز دارم سفیده تخم مرغ و سینه مرغ،  دوغ شور ، ماست پروتئین  و ... می خورم🤮

بچه ها الان شکمم باد کرده مثل زن شش ماهه، خیلی سفت شده ،درد دارم ، هنوز چند قطره خونریزی دارم ، حالم اصلا خوب نیست

اصلا نمی تونم بخندم یا سرفه کنم یا عمیق نفس بکشم ،درد دارم

چیکار کنم ، نکنه شکمم آب آورده 😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.  دوستایی گلم, خستم من خیلی خسته ام به کسی جزشمانمیتونم درد ودل کنم. دلم داره میترکه, کی خ ...

ببین یه چیزی بهت میگم دخترخاله من الان 12 روزه پریوده دیروز رفت دکتر ببینه چرا قطع نمیشه سونو کرد ضخامت آندومترش 8 بود، ایشالله فردا میری دکتر و همه چیز درست پیش میره و چند روز دیگه انتقال میدی 

بخدا من از صبح انقدر داسترس دارم اما مجبورم به خاطر همسرم خوددار باشم چون میدونم اون میریزه تو خودش

تو باید خیلی قوی باشی میخوای مامان بشیااااا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی گلم انشالله. من که سر درنمیاوردم دکتر گفت این قرصو باید بخوری تا زودتر بشی ولی هنوزم نشدم لطفا ...

الان که فکر می کنم یادمه دکتر یکسال پیش یه دوره برام همین مدروکسی رو نوشته بود از 14 تا 25 سیکل روزی دو عدد بخورم، داشتم قرص رو می خوردم روز 21 سیکل لکه بینی شدم، روز 22 پریود شدم، شما هم پریود میشی به زودی، نگران نباش گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام دوستان  من دیروز پانکچر شدم دکتر گفت شدید هایپر شدی باور نمی کنید دیروز ظهر اومدم خونه ...

منم همینجوری بودم و شدیدا درد داشتم اما خوب انقدر دوغ و مایعات خوردم و گلاب به روت دستشویی رفتم 3 روزه خوب شدم 

حواست باشه تهوع داشتی و یا سایز شکمت رو با متر بگیر اگه دیدی داره زیاد میشه حتما برو بیمارستان 

فقط مایعات و پروتئین 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزيزدلم حال دلتو خوب ميفهمم بنظرم همه اين بچه هايي كه اينجان خوب ميفهمن فداي دلت بشم ناراحتي نكن اين ...

ممنون قربونت برم واقعالطفا داری, اره میدونم شماها خیلی خوبیدودرک میکنین, والله من خودم خیلی میگفتم اصلاکم نیارم تااخر و... ولی ازطرفی نتیجه ازمایش تخمدانم ازطرفی این پریود دیگه بدتر. چی بگم فقط ازخدای مهربون واسه هممون بزودی زود بچه میخوام سالم وصالح. 

فردا برم تکلیفم رو مشخص کنن ببینم بالارفته نمیره چی

ای جونم غصه نخور. من میام اینجا و کلی آدم میبینم که شبیه همیم و همدیگه رو درک میکنیم اروم میشم عزیزم ...

نمیدونم امروز دیگه کم اوردم باورم نمیشه با24سال اینهمه مصیبت, البته خداروشکرها. 

قربون شماهابرم واقعا امیدادمین وادم حرفهاشومیزنه سبک میشه. کمرم جوری نصف میشه انگار خخخ میخوادقبل تموم شدن بازم پریودشم. 

وای عزیزم, پس من حسابی گند زدم برای همینه تموم نمیشه پریودم

بنظرم بدنا با هم فرق داره اخه منم ساعت رو رعایت نمیکردم فقط میدونم بعد از صبحونه و ناهار و شام میخوردم اینکه حتما سر ساعت مشخصی بخورم نبود لک و این چیزا هم نداشتم. من اینجا میشنوم میگن ساعتش مهمه که دقیق باشه. فکر کنم اگه این طور باشه بدن من قاطی داره که عکس العمل  نشون نداده😁😁😁😁

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ببین یه چیزی بهت میگم دخترخاله من الان 12 روزه پریوده دیروز رفت دکتر ببینه چرا قطع نمیشه سونو کرد ضخ ...

وای واقعا؟؟؟ چقدر عالی انگار یه نوری تودلم روشن شد, یعنی میشه؟ ناامیدی خیلی بدچیزیه. خداهیچ کس روناامیدنکنه. 

یعنی میشه تا12قطع بشم؟ ایشالله بزودی مامان بشی عزیزدلم

بنظرم بدنا با هم فرق داره اخه منم ساعت رو رعایت نمیکردم فقط میدونم بعد از صبحونه و ناهار و شام ...

ایشالله بدن منم اینطور باشه, دعاکن دوستم فرداهمه چی اوکی باشه. دیگه استرس دارم. 

منم عین تورعایت نکردم نمیدونستم

قربون دلت برم چی شده عزیزم از چی ناراحتی توکل کن به خدا هممون با امید زنده ایم نباید کم بیاری به چیز ...

قربونت برم عزیزم نمیدونم این تموم نشدن پریودم حسابی بهم ریخته منو, ازطرفیم میگم چراباز رفتم ازمایش ذخیره دادم که اینجوربهم بریزم؟ ذخیرم رفته زیریک. بسه دیگه چقدر دارو بخوریم کل شبانه روز کارم شده دارو دارو... 

راست میگی خودمم همین امید و حرف ها رو میزدم امروز دلم خیلی گرفت, تنهانشستم یک ساعت هق هق زدم.