2777
2789

بوی بد ادرا.. به خاطر قرص آنتی بیوتیک اه انگار آب خود قرصه لعنتی داره میریزه

چیکار کنم؟آب بخورم؟

من فهمیده‌ام که وقتی دهانت را می‌بندی قدرتمندتر هستی .

آب زیاد بخور
راه نداره

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتی بیوتیک تموم بشه اونم خوب میشه توجه نکن 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
انتی بیوتیک تموم بشه اونم خوب میشه توجه نکن

اوف خیلی حس بدیه ببخشید ولی دو ساعت وایمیستم بعد بیام بیرن که کسی بعد از من نره دست شویی

من فهمیده‌ام که وقتی دهانت را می‌بندی قدرتمندتر هستی .
اوف خیلی حس بدیه ببخشید ولی دو ساعت وایمیستم بعد بیام بیرن که کسی بعد از من نره دست شویی

اشکال نداره 

خودتو ناراحت نکن 

من موقع سرما خوردگی ببخشید سفیکسیم میخورم یه بوی بدی میده ولی خب دست من که نیست هواکشو میزنم یکم اسپری خوشبو کننده میام بیرون 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️