2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ابن سينا با دكتر انصاري بودم ولي بعد بارداري گفت مطب نيا  الان همون كاينيك بارداري ابن سينا ...

بیمارستان فرمانیه و نیکان با یه جا دیگه بود من نیکانم 

بله منم کیلینیک میرفتم چون دکتر گفت یه جا کاراتو بکن ولی باردار شدم فقط مطب رفتم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام خانم ها 

شما مي دونين شياف پروژسترون رو تا چند ماه بايد استفاده كنيم 

براي من واقعا خيلي اذيت كننده شده 

من تهوع شديد دارم از هر بويي حالم بهم مي خوره 

اين شياف ها هم خيلي بو ميدن وقتي مي ذارم هم احساس مي كنم تهوعم بيشتر ميشه 😕

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

اون احساس رو من شب هم بذارم صبح دارم😀 هر چی بیشتر دراز بکشه آدم بهتره

اره یه مقدارش که‌موم شیافه بیرون میاد که عادیه ولی خب میگن تا یکساعت دراز بکشین که کامل جدب بشه دیگه بعدش اگه باز بیرون بیاد مومه. من که کلا در حالت خوابیده هم بیرون میریخت انگار. دیگه مقعدی میذارم راحتم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
وای مرسی که گفتین پس یعنی دارن خالی میبندن و میخوان بدن دستیارش آدمو عمل کنه نه؟ مگه بچه بازیه که هم ...

عزیزم شایدم برگشته ولی مطمینم که در حال حاضر نیست ولی شما اگه کیستت نیاز به عمل داره حتما یه سر برو مرکز ابن سینا قسمت آندومتریوز دکتر شادجو خیلی ازش راضین 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم شایدم برگشته ولی مطمینم که در حال حاضر نیست ولی شما اگه کیستت نیاز به عمل داره حتما یه سر برو ...

دکتر آصف جاه ایرانه . از کجا مطمئن هستید ؟ تماس بگیرین بیمارستان لاله میگن بهتون . شادجو کجا آصف جاه کجا 

سلام خانم ها  شما مي دونين شياف پروژسترون رو تا چند ماه بايد استفاده كنيم  براي من واقعا ...

شرایط بدن هر کس فرق میکنه نمیشه قطعی گفت تا کی باید استفاده بشه برا من که تا اخر دارم فکر کنم . ولی خیلی ها قطع کرده دکترشون. نمیدونم قطع یا ادامش دقیقا به چه عواملی بستگی داره. به دکترت بگو حالت بد میشه شاید برات امپول پرولوتون نوشت به جای شیاف

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
دکتر آصف جاه ایرانه . از کجا مطمئن هستید ؟ تماس بگیرین بیمارستان لاله میگن بهتون . شادجو کجا آصف جاه ...

عزیزم من برای کیستم آندومتریوزم دنبالشون بودم گفتن نیستن و دکتر جایگزینشون انجام میدن. من خدا رو شکر دیگه نیازی به عمل نشد ولی بیمارای دکتر شادجو رو باهاشون حرف زدم خیلی راضی بودن خیلی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم شایدم برگشته ولی مطمینم که در حال حاضر نیست ولی شما اگه کیستت نیاز به عمل داره حتما یه سر برو ...

دکتر شادجو رو یه دکتر هم بهم معرفی کرده اتفاقا. ولی توی تحقیقاتم فهمیدم دستیار دکتر شروینن. من از دکتر شروین میترسم   میدونم که اصم دکتر آصف جاه، دکتر شروین، و دکتر البرزی معمولا کنار هم میاد. ولی راستش چن سال پیشا که کیستم یک سانت بود اولین دکتری که بهم معرفی کردن دکتر شروین بود. ولی وقتی توی نی نی سایت و بقیه جاها کامنتها رو در موردشون خوندم فهمیدم درسته که مهارت دارن ولی مهارتشون در درمانه! نه در حفظ تخمدان! این دو تا دیدگاه با هم خیلی فرق داره.یعنی میدونین مثلا یه دکتری بسته به زمینه ی کاریش هدفش اینه که بیمارش زنده بمونه یا مطمئن باشه که اگه توده اش سرطانیه عود نمیکنه دیگه و برای همین یهو یه وجبه گنده از بدنش رو بر میداره موقع جراحی. ولی یه دکتر دیگه ای هدفش حفظ هر چه بیشتر تخمدان در عین حفظ سلامته. ضمن اینکه کاربرا نوشته بودن اصلا و ابدا اخلاق توضیح دادنه چیزی رو ندارن. خب من خیلی ترسو هستم و مسئله ی تخمدانم برام خیلی مهم شده، برای همین واقعا نیاز دارم که دکتری که پیشش میرم کاملا تمام امیدها و خطرات موجود رو بهم بگه.

تخصصه دکتر شروین فکر کنم توی توده های خدایی نکرده سرطانی و ایناست که اینجورین. خلاصه من بخاطر دیدی که بهشون پیدا کردم و ترس شدیدی که از ایشون پیدا کردم سمت ایشون و دکتر شادجو نرفتم اصلا.

اما همون دکتری که دکتر شادجو رو بهم معرفی کرده بود، دکتر زهرا رضایی (مطبشون کوه نوره و بیمارستان ساسان عمل میکنن) و دکتر ابوالفضل مهدیزاده (مطبشون میرداماده و بیمارستان پارس عمل میکنن) رو هم معرفی کرده بود. شما این دو تا دکتر رو میشناسین؟

شرایط بدن هر کس فرق میکنه نمیشه قطعی گفت تا کی باید استفاده بشه برا من که تا اخر دارم فکر کنم . ولی ...

آره گفتم ولي عوض نكرد 

دو تا آمپول دوتا شياف داشتم 

آمپول ها رو حذف كرد 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

من با دکتر آصف جاه عمل کردم و خییلییی راضی بودم اصلا روش شک نکن بهترین انتخابه . تا جایی که میدونم ا ...

آخ جونمی جون بالاخره یکی پیدا شد.
ببخشید خبر دارید که قطعی خودشون عمل میکنن یا نه؟ آخه منشیشون میگفت باید برای ویزیت بری پیش دکتر ربانی و ایشون اگه تشخیص عمل بدن نامه میدن ببری بیمارستان، بعدش دکتر آصف جاه میاد سر عمل و دیگه میشی بیمار خودش.
ازشون پرسیدم اگه دکتر ربانی تشخیص بدن که عمل لازمم، دکتر آصف جاه قبل عمل ویزیتم نمیکنن؟ گفتن نه ایشون میان عمل میکنن.

ترسیدم راستش، با خودم میگم مگه میشه بیمارو خودش ویزیت نکنه یهو بیاد عملش کنه؟ نکنه سر عمل هم خودش نیاد، یا بیاد کنار وایسه بده دستیارش عمل کنه و خودش فقط مراقبت کنه که اگه اون خرابکاریه شدیدی کرد ایشون جمعش کنه؟

به نظرت ممکنه الکی بگن که حتی با تشخیص عمل دکتر ربانی هم باز دکتر آصف جاه ویزیت نمیکنه؟ یعنی ممکنه اگه اون تسخیص بده که عمل لازم دارم اونوقت بهم نوبت ویزیت با دکتر آصف جاه قبل عملو بدن؟ آخه من خیلی تخمدونم برام مهمه، میخوام با خودش صحبت کنم نگرانیمو بفهمه و در جریان باشه که میلیمتر میلیمترش توی روح و روانم اثر داره.

بخدا حاضرم اگه موقع عمل بیفتم به خونریزی و تنها راه نجاتم دراوردن تخمدونم باشه، درش نیاره.