2777
2789
عنوان

شوهرم گوشی مو شکونده بعد میگه نمیخرم مادرشوهرم گفت طلاق بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 73 پست
بنظرت تند نرفتی؟زندگی بچه بازی نیستاولشو زیاد نفهمیدم اما مشکلات خودتون رو بین خودتون حل کنید.الانم ...

نه چون دارم شوهر معتادمو تحمل میکنم فکر نمیکردم آنقدر ازش طرفداری کنن

چطور تو ازدواج دوم دقت نمی‌کنید احتمالا ازدواج اول هم همین مشکلات داشتی جدا شدی دوباره یکی بدتر پیدا کردی

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچم تا آخر عمر باهامه بعداز 9 سالگی هم نگه نمیدارم میدونم ...آره خیلی پروان شوهرم 3 یار سابقه زندان ...

عزیزم ازدواج دومت بود که بود دیگه قرار نبود اینقدر خودتو دست پایین بگیری

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
بچم تا آخر عمر باهامه بعداز 9 سالگی هم نگه نمیدارم میدونم ...آره خیلی پروان شوهرم 3 یار سابقه زندان ...

آخه عزیزم چرا مگه ازدواج دوم اشکال داره همسایه ما ازدواج دوم داشت شوهر اولش معتاد بود و وحشی اما این بار خداروشکر یه پسر عالی باهاش ازدواج کرد اگه قرار بعد از ازدواج اول به هرکسی بله بدین اصلا از همون اولی جدا نشید 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

تا آخر خوندی ؟شوهرم معتاده طلاق راه درستیه ؟شوهرم خیلی از چشمم افتاده

جدا شو هم مهریه تو بگیر هم بچه تو . معتادم که هست فقط قبلش قشنگ مدرک جمع کن بعدا کلک نزنه . اگه چیزی ب اسمشه نره بزنه ب اسم مادره عفریته ش . 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
من وابسته نبودم زیاد ولی خب حوصلم سر میرفت میومدم گوشی اون میرفت دسشویی بکشه چیکار کنم خب ...یدونه ط ...

با یه معتاد موندی

مادرشوهر و خواهر شوهر هم بجای طرفداری از تو اذیتت میکنن

میره دستشویی  میکشه و تو .... ببخش چرا بچه اوردی 

و اینکه طلاق بهترین راهه

بچت چه بابای نمونه ای میخواد داشته باشه

اگه میخوای طلاق بگیری هرچی زودتر و بچه کوچیکتر باشه بهتره

بعدم شیشه آدمو روانی میکنه

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲