2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شماهم خوندي راجب اين موضوع؟☹️من الان مشكلم اينه خب اگر بهتره چرا نميذارن جنينا ٥ روزه بشن؟ سر از كار ...

نه من تومرکز دیدم بچه ها میگن ۵ روزه بهتره و حتی جنین فریز بشه و ماههای بعد انتقال بشه، بهتر جواب میگیرند .ولی من اینطور ک متوجه شدم وقتی ک جنین ۵ روزه میشه ی تعدادی از جنینها از بین میره آخه یکی از خانمها بامن بود گفتند جنینت تا دیروز خوب بود ولی امروز ک روز پنجمه از بین رفته.البته من فکر میکنم همون جنینهایی اند ک داخل رحم هم جواب نمیدند. و نمیدونم دقیقا ولی فکر میکنم اگه بزارند جنین ۵ روزه بشه به ضرر مرکز میشه

Dhea دکتر علیرضایی گفت نخورین بهتره هورمونها رو بهم میریزه ولی اینوفولیک رو گفت بخور خوبه که ۱۴۵ گرف ...

دکترم فکر کنم دها برام نوشته

یعنی نگیرم

ابووست هم گفتن قراره تا چند روز دیگه بیاد ولی خیلی گرون شده

اینوفولیک و فرتیل دقیقا ترکیبات ابووست میشه 

یا بهتر از ابووست هست؟

هیچی بدترازاسترس نیست خواهرجان،دیگه بی بی نزن تاروز۱۳-۱۴به امیدخداباادراراول صبح تست کن الهیکه باخبر ...

دوست جونیا بی بی چک مارک zimoha.زیموها شنیدید بنظرتون جواباش درسته .آخه بی بی چک روژان پیدا نکردیم 

ممنون عزیزم.انشالله روزی خودت و بقیه دوستان.من بیمارستان عرفان سعادت آباد رفتم با دکتر اسرافیلی. قبل ...

نه خوبه دیگه دو بار حمام رفتی بنظرم کافی بوده😊 خداروشکر ک نتیجه گرفتید.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻