2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا مگه چقده این همه واسش برنامه ریختی؟

برا من ۶۰۰ میرین 

یه ۲۰۰ تومنم میذارم روش میدم پارچه .

بد ۲۶ که یارانه ریختن پول دوختشو میدم بدوزن 

چندان پارچه گران نمیخرم ی چیز متوسط

ایشالا لباس بخری بهتر نیست؟

اخه پیدا نمیشه که با این پولا اونم هم خودم هم دخترم 

اینجوری یبار پارچه میخرم میدم خیاط تا بدوزه پول یارانه دستم میاد میدم پول دوختش نهایت لباس خودم و دختر جفتش بشه ۱ و‌نیم  با  این پول تو بازار عمرا حتی برا خودم پیدا کنم 

اخه پیدا نمیشه که با این پولا اونم هم خودم هم دخترم اینجوری یبار پارچه میخرم میدم خیاط تا بدوزه پول ...

من چون لباس مجلسی نمیپوشم خبر ندارم از قیمتا 

ولی اگه اینجوریه که شما میگین خوبه پس 

مدلی که میخاین و خوب در میاره خیاط؟عکس از مدلی که میخای بدوزی داری؟

منم برا عقد برادر شوهرم باید لباس مجلسی تهیه کنم شاید بدوزم منم

من چون لباس مجلسی نمیپوشم خبر ندارم از قیمتا ولی اگه اینجوریه که شما میگین خوبه پس مدلی که میخاین و ...

الان بری بازار بخوای ی شومیز خوشگل و دلنشین مجلسی بخری با جنس خوب زیر ۱ تومن پیدا نمیشه .

کت شلوار هم بالای ۱ و‌نیمه .

لباس مجلسی هم زیر دو‌تومن نیس .

من زنداداشم ی لباس دوخته  خوشم اومد گفتم داد پوشیدم دیدم بهم میاد رنگشم بهم اومد مدلش هم خوب بود پوشیده بود  ساده ولی شیک میخوام پارچه بگیرم بدم همون مدل بدوزن 

اره خیاطی لباس میدم یکم قیمتش بالاتر از بقیه خیاط،های دور برمه ولی کارش حرف نداره ۲۰