2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
ببین پس میتونی آسپرين رو قطع کنی تا اون روز 

زینب جان از ترسم توالت نمیرفتم 

الان ببخشید رفتم دستمال کشیدم فک کنم لکه بینیم از مقعدمه 

آخه امروز یه کم یبوست شدم 

فک کنم از اونه 

ببخشید اینو میگم ولی دستمالو جلو کشیدم خداروشکر چیزی نبود 

خداجونم شکرت       
فدای تو عزیز دلم .انشاالله ک شما و همه منتظرا به مراد دلشون برسند.منم روز ۹ انتقال هستم .ی سوال دارم ...

ان شاالله که برای شما بخاطر مثبت شدنتون باشه ولی واقعیتش نمیدونم ممکنه مثبت شدن روی حالت و شکل چشم ها اثر بذاره یا نه 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشون راست میگن نمیدونم چرا همه جا شایعه کردند یا واقعا حقیقت داره ک جنین ۵ روزه بهتره

شماهم خوندي راجب اين موضوع؟☹️من الان مشكلم اينه خب اگر بهتره چرا نميذارن جنينا ٥ روزه بشن؟ سر از كار هيچكس نميشه در اورد واقعا☹️

خداياشكرت....❤️ 
ان شاالله که برای شما بخاطر مثبت شدنتون باشه ولی واقعیتش نمیدونم ممکنه مثبت شدن روی حالت و شکل چشم ه ...

سلام عزیزم شما خونریزیتون قطع شد ؟؟ من تو پیج ابن سینا دیدم این شماره رو زدن از ساعت 8 شب تا 8صبح پاسخگو هستن خواستی زنگ بزن بهشون 22644730

عزيزم منم تيروييد كم كار دارم امروز متوجه شدم شما خوب شدين بعد قبل اينكه تيروييدتون خوب شه تخمك كشي ...

اول تیروییدمو تنظیم شد چون میگن رو کیفیت تخمک تاثیر داره بعد تخمک کشی و جنین و فریز کردن

والامن خودم تونت سرچ کرده بودم زده بودمادرزادیه معمولا،یه چیزیه که بالای رحم رشدمیکنه باعث میشه فضای ...

منم نمیدونم والا هنوزم نرفتم دکتر نشون بدم تازه ۱۵ وقت دارم  ولی منم تحقیق کردم همینارو نوشته بود، خب الان به شما نگفتن دلیلش چیه؟

اوندفعه روزنهم بی بی مثبت شد امیدم بخداست دعا کن برام لطفا

هیچی بدترازاسترس نیست خواهرجان،دیگه بی بی نزن تاروز۱۳-۱۴به امیدخداباادراراول صبح تست کن الهیکه باخبرخوش بیای تاپیکوعکس بی بی مثبتتوبذاری برامون عزیزم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
منم نمیدونم والا هنوزم نرفتم دکتر نشون بدم تازه ۱۵ وقت دارم  ولی منم تحقیق کردم همینارو نو ...

نه دیگه دکتررزاقی رفتن کانادابعدش دیگه بعدم من نرفتم تهران چون ساکن رشتم،دکتررشتمم ک اصلانگفته بودسپتوم دارم منم دیگه نگفتم گ تهرانم ویزیت دکتردیکه میرم چون بعدلج میکردمیکف پس پیش من چرامیای بروهمون تهران

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اول تیروییدمو تنظیم شد چون میگن رو کیفیت تخمک تاثیر داره بعد تخمک کشی و جنین و فریز کردن

مرسي چند ماه قرص خوردين ؟ پس چرا دكتر به من كفت بيا بزات تخمك كشي انجام  بديم جنين هات فريز باشه تا انتقال بعد عيد  انتقال بديم تيروييدت هم خوب ميشه،چقدر بعد تخمك كشي انتقال ميدن؟

مرسي چند ماه قرص خوردين ؟ پس چرا دكتر به من كفت بيا بزات تخمك كشي انجام  بديم جنين هات فري ...

من دقیق یک ماه خوردم دکترت کیه؟من چون هایپر شدم سومین پریود بعد از عمل قراره برام انتقال بدن