2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
Ovaboost تقریبا یه تومنه .من سال 95 استفاده کردم قبل پانکچر یه دو ماه خوردم.برا من خوب بود از 9 تا ت ...

روزی چندتا خوردی؟

پارسال ۵۰۰ بود

یهو چقدر گرون شد

منم قبل پانچر ۳ماه باید بخورم؟

من ذخیره ام کمه و کیفیت پایین

۵ روز پیش جراحی کردم ،دکتر بعد سه روز دندون رو دید گفت عالیه همه چی البته زیادم دقت نکرد رفت سراغ دن ...

چب‌بگم‌والا

من‌جراحی‌کرده‌بودم‌

آنتی‌بیوتیک‌داشتم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا  بتام شد ۲۸۶ امیدوارم بتای همه تون مثبت بشه .این لحظه رو با اشک و گریه شوق برای تک تکتو ...

مامان شدنتون مبارک عزیزم خوشحالیم ک به آرزوت رسیدید فقط مواظب باش جایی نرید ک سرما بخورید و مجبور بشید دارو مصرف کنید تا انشاالله قلب بچه هم تشکیل بشه

عزیزم همسر من واریس دو طرفه هم داشت. واسه ذخیره  هم کمکت میکنم بالاتر ببریش. غصه نخور. خدایی بو ...

قربونت برم مرسی عزیزم خیلی لطف میکنی 

الهی به حق بزرگیش خدا هزاران برابر عوض خیر بهت بده بزودی دلت رو با نی‌نی خوشگل روشن و شاد بکنن

آخه مشکل یکی دو تا نیست من ۳۶ سالمه ذخیرم نیمه!

واریکوسل دو طرفه هم داره الانم که dfi ۴۰ رو فهمیدیم 

روزی چندتا خوردی؟ پارسال ۵۰۰ بود یهو چقدر گرون شد منم قبل پانچر ۳ماه باید بخورم؟ من ذخیره ام کمه ...

150 تایی هست. دستور خودش میگه 4 تا روزی ولی دکتر به من گفته بود روزی دو تا. امروز  روی قوطی که ازش نگه داشتم دیدم

من با مشکل بیمه مواجه شدم .برا ۴ ام ازمرکز مام وقت ویزیت گرفتم .نمیدونم چرا تمام مشکلات اینجورموقع ه ...

آزمایش فقط اسپرم تو ابن سینا شد ۴۵تومن

ولی آزمایش اسپرم با dfi تو مرکز مام شد ۲۰۰ تومن 

روزی چندتا خوردی؟ پارسال ۵۰۰ بود یهو چقدر گرون شد منم قبل پانچر ۳ماه باید بخورم؟ من ذخیره ام کمه ...

من سال 95 فکر کنم 150 گرفتم. اون موقع با خودم گفتم چقدر گرون نمیدونستم باید یه تومنیشم بخرم

خب در هر صورت میگم رژیم شوهرمو شاید بدرد کسی بخوره. برای دی اف آی اول از همه مولتی ویتامین ها که کام ...

مرسی از این اطلاعات چه واقعا هم آسون نیست

البته یکارایی مثل ویتامین و سرد کردن و لباس و سردی نخوردن رو رعایت کردیم ولی نمبدونیم قبلش چند بوده که! 

الان بهت خصوصی پیام میدم گلم

بچه ها دارم دیوونه ‌میشم بعد دو ماه کلی آمپول و قرص و اندروفرتی انواع ویتامین آزمایش همسرم بازم افتض ...

عزیزم ی دارویی هست گیاهی بهتون پیشنهاد میکنم بخرید نمیدونم روی اسپرم صفر اثر میذاره یا نه ولی اسپرم شوهر من از ۲۰ میلیون الان رسیده به ۱۰۰ میلیون . چون زیاد نمیتونم بیام نی نی سایت شمارمو بهت میدم تماس بگیر تا بهتون بگم انشاالله ک شما هم جواب میگیرید

شنیدم شده یک میلیون درسته؟ قرص دها چی،اونم نیست بعد خوبه مصرف کنم؟ چند ماه مصرف کنم تاثیر بزاره

Dhea دکتر علیرضایی گفت نخورین بهتره هورمونها رو بهم میریزه ولی اینوفولیک رو گفت بخور خوبه که ۱۴۵ گرفتم

اووبوست هم چندین ماهه پیدا نمیشه من بجاش فرتیل اید گرفتم ۸۰۰تومن گفتن همراه با اینوفولیک میشه همون ترکیبات اووبوست و رویال ژلی رو هم همه دکترا میدن

عزیزم یکی از بچه ها پریشب خونریزی پیدا کرد و بهش گفتم بجای شیاف پروژسترون بزن یعنی صبح وشب خداروشکر ...

وای خدا یعنی چی افت هورمون من یه دونه شیاف گذاشتم صبح یکیشم مال شب موقع خواب بود که تا خونو دیدم گذاشتم دوتام آمپول زدم یعنی زیاد شد؟؟؟؟؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن