2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام خانما من با سینال 27تخمک داشتم دور اول ک سینال دادن داروخانه خیر ندیده وقتی گفتم یخچالیه گفته ...

فرتیل سی ام،،ویتامین ای،،ویتامین دی

آب فراووووون،،پیاده روی روزی یک ساعت

این چند تا رو انجام بدی شرایط رحمت عالی میشه

موفق باشی عزیزم

عزیزم نترس دیروز که دکتر بودم یه دختره اومد کلی گریه و زاری گفتیم چته گف ازمایشم مثبت بوده و قلب بچم ...

جدي 

مرسي كه جواب ميدين من كه دارم سكته ميكنم 

چون درد هم دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدي  مرسي كه جواب ميدين من كه دارم سكته ميكنم  چون درد هم دارم

نگران نباش عزیزم منم بتام مثبت شد خونریزی کردم ولی خداروشکر مشکلی پیش نیومد شیافم رو زیاد کردم و استراحت کردم قطع شد

خدایا شکرت 
ممنونم عزیزم ان شاالله به حق همین ماه عزیز نی نی هات سفت بچسبن به دلت🤲🤲 من دو روز پیش روز دو پری ...

انشاالله خدا از دهنت بشنوه ممنون عزیزم

سه تا انتقال دادم من

انشاالله همه چی برات بخوبی پیش بره و انتقالت موفقیت آمیز باشه

جنینات و سه روزه میخوان برات انتقال بدن؟؟؟

4 میل بود...باید 7 هفته می بود سنش ولی 6هفته بود...دکتر گفت امیدی نیست...گفت خودتو اماده کن دفع شد ب ...

خیلی ناراحت شدم 😔😔😔

ان شاءالله خدا كمكت كنه و دلت رو شاد كنه 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

فرتیل سی ام،،ویتامین ای،،ویتامین دی آب فراووووون،،پیاده روی روزی یک ساعت این چند تا رو انجام بدی ش ...

بچه ها خواهش میکنم حواسمون به راهنمایی هامون باشه.

دکتر من بهم گفت هم ویتامین ای و هم فرتیل سی ام برای من بده.

فقط به توصیه پزشکتون توجه کنید. این توصیه ها شاید جنرال خوب باشن، اما بدن با بدن خیلی فرق داره.

جدي  مرسي كه جواب ميدين من كه دارم سكته ميكنم  چون درد هم دارم

عزیزم اینجا ظاهرا کلی ها شرایط شما رو داشتن. خودت رو نباز، فقط مراقب باش و با پزشکت تماس بگیر که احتمالا در صورت نیاز دوز پروژسترونت رو بیشتر کنه.

بچه ها خواهش میکنم حواسمون به راهنمایی هامون باشه. دکتر من بهم گفت هم ویتامین ای و هم فرتیل سی ام ب ...

احتمالا ضخامتت زود بالا میره مث نازنین جون چون دکتر به ایشونم گفت نباید فرتیل سی ام بخوره چون مشکل ضخامت داشت...

من که از دکترم پرسیدم بخورم یا نه بعد خریدمش بقیه هم باید حتما بپرسن بعد بخرن ،ماها فقط توصیه میکنیم😉😉😉

ببخشيد خانمي، چند روز بعد از پانکچر بايد پريود بشي؟،

عزیزم اشخاص با هم متفاوتن از یک تا دو هفته بعد از پانکچر معمولا اتفاق میفته..

من دوازده روز بعد پانکچر بود تقریبا

پانکچر شدی عزیزم؟؟!

باشه عزیزدلم ممنون لطف کردی جواب دادی دیگه گونال پیدا نکردم برای دو روز ازاین گرفتم. خداکنه نتیجه بگ ...

به دکترت هم گفتی؟؟ این با گونال تفاوت داره ها، اگر پرگووریس گرفتی دیگه تا آخرش نباید تغییر بدیا

میگم زینب جان شما گفتی هر ۱۲تا گونال ۷۵ برابر با یه گونال ۹۰۰ میشه، درسته؟؟ پس چرا دکتر بهم گفت هر۵ ...

عزیزم کاملا به ریاضیات بستگی داره اینجا 

4 تا 75 میشه 300 

برام عجیبه!!! مگر اینکه ملاحظه دیگه ایی باشه و من اطلاع نداشته باشم، باز هم ازش بپرس